Бременността на кралицата – деликатна за управлението във "Виктория"

Сериалът е тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
9 яну 2018 10:45, Петя Славова
0
Бременността на кралицата – деликатна за управлението във "Виктория"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В седми епизод на сериала "Виктория" ще видим, че бременността на кралицата поставя под въпрос деликатната тема за управлението на страната - когато тя избира Албърт за държавен глава в случай на нейна смърт, Торите са възмутени от перспективата да бъдат управлявани от немски принц.

На свой ред Албърт продължава отчаяно да иска повече настояща власт и предлага пътуване до бързо развиващата се северна част на страната в опит да вземе по-глобално участие. Въпреки съмненията на Виктория по повод жаждата за власт на съпруга си, тя се съгласява.

Далеч от очакванията за вълнуващо пътешествие,  Алберт е унижен от домакините на Торите и объркан от безразличието на Виктория. В тази враждебна среда Албърт намира разбиране в лицето на сър Робърт Пийл и за неговата наслада той е поканен да посети железопътна линия на новия си познайник.

Съвсем наясно с трайната омраза от страна на кралицата политика на Торите, Албърт трайно приема предложението. Виктория обвинява мъжа си в предателство. Но посещавайки железопътните открития, тя вижда, че е сгрешила и осъзнава, че Албърт е ценен човек, с когото тя може да сподели настоящата си власт.

Гледайте "Виктория" всеки делник от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари