Обаянието на елита в "Танц на ръба"

Сериалът – всеки делник по телевизия Bulgaria ON AIR
10 яну 2018 12:40, Петя Славова
0
Обаянието на елита в "Танц на ръба"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В "Танц на ръба" ще видим, че бандата свири на погребението на Джеси, а господин Мастерсън организира поклонение. След това Луис и Сара правят любов в нейната стая, но са прекъснати от полицията. Луис е отведен в полицейското управление и е подложен на кръстосан разпит, което го кара да се обърка какво точно е видял в нощта на убийството на Джеси.

По време на вечеря в Императорския хотел бандата свири за Фримейсънс и разбира, че Джулиън има осугирено алиби от един от тях. Той е смаян от влиянието на елита, с когото скоро ще влезе в конфликт.

Мастерсън купува списанието "Мюзик Експрес" със съдействието на Лейди Кремоун и назначава Станли за главен редактор. Той води приятелите до огромна сграда, която ще представлява новия офис и предлага работа на Сара като фотограф. Станли е повече от щастлив, но Луис се притеснява от нарастващото влияние на Матерсън.

Луис осъзнава, че е главен заподозрян за убийството на Джеси. Сара го отвежда до къщата на Доналдсън, за да му осигури адвокат. Преуморен от подготовките, Луис заспива дълбоко в кухнята, но когато отваря очи на сутринта, няма и помен от адвоката. Чувайки полицейските сирени, той бяга от къщата. Вече не може да вярва на никого...

Гледайте "Танц на ръба" всеки делник от 20:40 часа по телевизия Bulgaria ON AIR


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари