Детектив срещу организираната престъпност в "Сила"

Минисериалът – по телевизия Bulgaria ON AIR
6 юни 2018 10:23, Петя Славова
2
Детектив срещу организираната престъпност в "Сила"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Амбициозен детектив се бори с организираната престъпност в Тилбург - в сериала "Сила". Новият криминален сериал стартира в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR от 6 юни.

Продукцията разказва историята на амбициозен детектив, който се бори срещу организираната престъпност в Тилбург, Холандия, с цената на всичко. 

Тео Камп (Йерон фон Конингсбрюхе) е най-добрият детектив в отдел "Убийства", в холандския град Тилбург. От известно време той върви по следите на ловкия престъпник Фреди фон Нуне, а амбицията му да го залови става неговата цел номер едно. Когато за пореден път Тео нарушава правилата издирвайки издирва фон Нуне, началниците му го отстраняват от случая. 

За наказание Камп е изпратен в отдел "Наркотици", където трябва да си партнира с Уилям Нийсен (Денис фон де Вен) – най-невротичният детектив в управлението, който винаги спазва правилата.

Двамата разследващи са пълна противоположност, но са принудени да загърбят различнията си, за да работят заедно. Въпреки отстраняването си от случая, Тео е решен, че няма да се откаже от разследването и ще продължи издирването на престъпника Фреди фон Нуне.

Дали отговорният и невротичен детектив Уилям ще попречи на опърничавия си колега Тео да хване престъпника и да се върне на старата позиция, ще разберем от сериала.

"Сила" може да гледаме от 6 юни всеки делничен ден от 20:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.