Гергьовденско плато мъчи участниците в MasterChef

Силвена Роу ще преподава веган урок тази вечер
5
Гергьовденско плато мъчи участниците в MasterChef
Снимка: bTV

Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу ще изпитат възможностите на останалите в топ 8 хоби-готвачи с гергьовденско плато тази вечер. Празничното предизвикателство на MasterChef ще се превърне в истинско изпитание, в което някои ще бъдат ужасени и объркани, а други ще докажат, че традиционните ястия могат да бъдат достойни за изискан ресторант.

Силвена Роу ще покаже магиите на веганската кухня, а стрес тестът ще обърка гладиаторите с привидно елементарна задача.

Осемте кулинари ще се впуснат в празничната кутия на MasterChef със самочувствие и амбиция за победа. Те ще приготвят интересни интерпретации на трапезата за Гергьовден. Вдъхновение ще черпят от вкусовете на детството и тези на интернационалната кухня, а агнешкото ще бъде основен герой в чиниите им.
Роу ще даде един по-различен MasterClass, в който ще изисква фокусиране, прецизност, внимание и бързина. Тя ще демонстрира как се приготвя хитовата в цял свят веган пица, а за да направи задачата още по-любопитна, ще направи и десерт от целувки, които са 100 % на растителна основа.

В стрес теста претендентите за титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева ще трябва да се справят бързо, креативно и чисто с ястие, популярно по целия свят. На пръв поглед лесната задача и огромният избор на вкусове ще обърка участниците и те ще се затруднят с изпълнението на стратегиите си. Неоправдани рискове, пълно отдаване и бързо поправени грешки ще направят битката ожесточена и зрелищна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ака знаете пък ,как се измъчеха Гербавите ,начело с Цирея Цветанов на 150 чевермта в Златоград ,ум да ви зайде ? Ама се справиха !
1
1
 
6
 
! Отговори
охх преди 4 години
Охх..... И аз много се мъчих с това гергьовско плато (агне). Голема борба водих с него и с 2 каси бира. Абе, кво е това "Мастър Шеф" ? Явно на тоя урок по български съм отсъствал.И без майтап- готвача си е готвач и не е никакъв шеф, чийф и т.н. Може да е Майсто-готвач. Поне така е на български, който не е модерен вече.