Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!

Водещият обясни, че решението му е напълно осъзнато
Обновена: 7 май 2019 10:29 | 7 май 2019 07:30, Петя Славова
414
Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!
Снимка: архив, Булфото

Слави Трифонов сложи край на "Шоуто на Слави". Това заяви самият водещ в предаването си, което вече 19 години е в ефир. Той направи една равносметка на случилото се за този период. Слави заяви: "Всяка вечер, като сядам срещу вас, аз - по телевизора, а вие - във вашия дом, или там, където ме гледате, та всяка вечер като сядам срещу вас, аз се чувствам като част от вашето семейство.

Съвсем сериозни ви казвам - понякога си представям как някъде в Стара Загора, Симитли, Каспичан, Варна, Плевен или някъде в чужбина - в Англия, Германия, Испания, Австралия, Америка - вие ме гледате по телевизорите и аз съм част от вашите семейства."

Слави призна, че смята шоуто си за приключение.

"Ако една госпожица се е родила в деня на първото предаване, сега е на 19 години. Може да се жени и да има деца. Тази госпожица е израснала заедно с това приключение. Или пък един друг факт ще ви дам. Ако подредите всичките тези предавания за тези 19 години едно след друго, ще ви трябват 6 месеца по 24 часа в денонощието, за да ги гледате".

Водещият обясни още, че договорът му изтича на 12 септември, но заради отпуските, които има, изтича на 31 юли. Така това ще е и финалното издание.

По думите му, решението да не поднови договора е напълно осъзнато.

"От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда. Не се чувстваме на място. Погледнете всичко около вас, как е организирано и как работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за свобода. И за начините й на отстояване. Защото, уважаеми зрители, в основата на съществуването на нашия екип е усещането за свобода. Безусловното усещане за свободното изразяване на собственото ни мнение.Защото ние винаги сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме сега, не може да направим повече".

Трифонов припомни, че е участвал в много телевизионни предавания, сред които "Ку-ку", "Каналето", Хъшове". Все пак Слави Трифонов реши да благодари и на партньорите си в телевизията, заради които имаше възможност да остане толкова дълго време в ефир, въпреки че "Шоуто на Слави" също е спирано два пъти.

Водещият преброи и подаръците, които са били давани в предаването, сред които пистолет от Жан Клод Ван Дам, плакет Кама и щит от Николай Свинаров,бухалки от ансамбъла по художествена гимнастика и луксозен автомобил. Той обясни, че те не били негови, а на зрителите и реши да им ги даде.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още по темата: шоуефирСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма почва за сравнение между "Всяка неделя" и "Шоуто на Слави". "Всяка неделя" беше интелигентно предаване със сериозна новинарска и коментарна стойност. Забавната част беше подбрана с голям вкус, а Кеворк Кеворкян интервюираше гостите така, че те представяха себе си по най-добрия и интересен начин. Всички харесаха" Всяка неделя", дори малките деца заради анимацията. И всичко това във време, когато цензурата наистина "бдеше". Далече е Славчо от всичко това.
306
2
 
13
 
! Отговори
Ще видим преди 5 години
Нещо ми прилича на реклама тази работа. То навремето и КУ-КУ така спираха, плакаха, пък после си продължиха.
305
2
 
13
 
! Отговори
От 321 преди 5 години
Жена ми не си пада по слепи, гърбави, куци, възрастни, без зъби и комплексирани мъже.... Предпочита ги без дефекти и младички.
304
1
 
17
 
! Отговори
Яблани и груши преди 5 години
Само като го видя този птеродактил и ми идва да ударя един шамар на жена ми.
303
9
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 317 Чакай сега... ти за Всяка Неделя която е с 1000 предавания за 20 години ли говориш? Кажи си Уа, брачед!Дали Кеворк ще издържи 19 години всеки делничен ден? Или на неделята един път да разпуска?Къде ми сравняваш това убийствено темпо на Дългия с на Кеворкян, УА?
302
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама как си е вярвал завалията че са г гледали чак в Австралия и Германия, нищо де, надеждата крепи човека.
301
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що ми се струва че тук пръст има пак учителя Буда? Къде са "Господари на ефира"?
300
2
 
5
 
! Отговори
до братчеда преди 5 години
Ами 4000 предавания без аналог? За професионализма пък изобщо сравнение не бива да става
299
2
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
do 315 Ta какво за Всяка Неделя, брачед?
298
0
 
2
 
! Отговори
до Атакиста преди 5 години
За Всяка Неделя не си ли чувал?
297
8
 
18
 
! Отговори
Boiko преди 5 години
Една добра новина в това скучно ежедневие. Морално остарели предавания като това на Слави и поръчкови като Господарите отдавна трябваше да са си отишли. Стига пошлост на екрана!
296
7
 
31
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Истината е че Станислав се умори след тези 19 години всеки ден на екран и иска да си почине вече. Свободата на изразяване БТВ му я дава, да не се прави на луд. Просто вече е адски уморен!Това да направиш над 4000 предавания няма аналог в България.А концерта му на ВАСИЛ ЛЕВСКИ, световни анализатори признават, че е най-добрият правен на Балканския полуостров!Предостатъчно даде като емоция на нас зрителите за тези 19 години, бай Слави!Време е да си почиваш и си гледаш живота кротко! Респект!
295
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
отдавна трябва;е да се разкара чичо слави ама на пусто его
294
6
 
6
 
! Отговори
Dr. Watson преди 5 години
Сякаш ми е прочел поста от вчера в Тубата, на интерв'то с Ицо харзата, че е време вече да се оттегли. Слави загуби вече този ''рефлекс', който го правеше много добър водещ, както и успешен бизнесмен. Всички остаряваме, няма как. Отдавна на негово място , да съм на Бали и да ям омари.
293
20
 
13
 
! Отговори
СлавиЗавинаги преди 5 години
Това е една изключително тъжна и разтърсваща новина за мен... Сякаш прключва цял един свят, цяла епоха... Велико приключение, велико събитие, велико израстване, велик екип и велик водещ.. Най - вече велик човек. Неповторим в своите качества и идеали... Завинаги в сърцата ни! А хейтърите само ще ги попитам с кво право го наричат чалга... и кой друг чалгар събра 70 000 души и ги накара да изпеят химна заедно.. и кой друг у нас помогна на толкова хора да се развият и сбъдна мечтите им..
292
5
 
27
 
! Отговори
Земляка преди 5 години
Браво, Слави. Ха така . Махай се от тази омразна телИвизия и си ела на село. Чакаме те . Нивичката на баба ти отдавна трябва да се прекопае и да се оплеви . Здрава ръка трябва, като твоята . Ем си и млад още . ... А вечер в кръчмата при Станой ще ни разсмиваш всичките с някой виц или ще ни пееш патриотични песни . Идвай си . Чакаме те . п.с. : Особено много пита за теб баба ти Вуна, комшийката .
291
1
 
15
 
! Отговори
нострадамус преди 5 години
Как ще остават без работа що пишете глупости,всеки се занимава с нещо дори сега отделно от шоуто
290
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както винаги Слави излъга екипа си - хора на около 50, сега остават без работа! Щото на славея на чалгата не му дреме на оная ранота, дето не му става от години! Честито!
289
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да живее 2019-та! Слави се маха, животът вече ще е истински! Чао, чалга, чао, пошлост, чао, наркомани! Збогом!
288
8
 
22
 
! Отговори
Дони преди 5 години
Интересни хора има - хем го мразят, хем знаят всичко за шоуто му и го следят. Нормалния и незлобен човек като не му харесва нещо, просто не го гледа. А тези които хем не харесват, хем коментират са просто недозиносени, без способности мишоци, които биха искали да сътворят нещо, ама...само напъни. И накрая чакат. Чакат нещо да се случи, за да могат и те да надигнат немощен, безжизнен гласец. После, пак обратно в миризливата им дупчица до следващата възможност дадена от тези, които могат!