Bulgaria ON AIR следи "Гласът за Европа" на 26 май

Водещи политолози, социолози и дипломати ще анализират изборния ден в специалното целодневно студио
20 май 2019 13:12, Красимир Ангелов
3
Bulgaria ON AIR следи "Гласът за Европа" на 26 май

Националната телевизия Bulgaria ON AIR е подготвила специално изборно студио "Гласът за Европа", което ще проследи всичко най-важно от избора на новите български представители в Европейския парламент на 26 май. През целия ден зрителите ще видят ключови моменти от евровота и ще чуят прогнозите и анализите на водещи социолози, политолози и дипломати.

Специалната програма, посветена на евроизборите, започва в 7:45 часа и ще продължи до края на изборния ден. Водещи лица на Bulgaria ON AIR – Десислава Атанасова, Росен Петров, Калин Манолов, Ганиела Ангелова, Митко Абрашев и Милена Милотинова ще дадат думата на експерти от различни сфери, който ще коментират най-важните теми, които засягат ЕС и България. Репортерите на Новините ON AIR ще бъдат на всички ключови места в изборния ден.

Вечерното студио на "Гласът за Европа", с водещи Гергана Венкова, Златимир Йочев и Милена Милотинова, започва в 19:30 часа. Това е времето, в което зрителите ще научат резултатите от изборния ден и ще видят първите коментари на политическите лидери и кандидати за евродепутати.

Евроизборите се провеждат за четвърти път в България и тази година националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR стартира кампания, която изтъква важността на вота. Видеата може да видите във Facebook и Instagram профила на телевизията.

Всичко най-важно от изборния ден гледайте в специалното изборно студио "Гласът за Европа", 26 май, по Bulgaria ON AIR.

 


3
Още от Телевизия
Романтика с Том Харди в "Брулени хълмове"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ооооо, щом гайтан-веждьо войвода Росен Петров е там....Яснооо ;)
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Националната телевизия която никой не гледа!!!