Актриса и бизнесдама - внучката на Чарли Чаплин при Цитиридис

Тя ще е специален гост в шоуто тази вечер по bTV
Обновена: 16 апр 2020 19:29 | 16 апр 2020 19:26, Камелия Цветанова
10
Актриса и бизнесдама - внучката на Чарли Чаплин при Цитиридис
Снимка: bTV

Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат Юджийн О'Нийл - Кийра Чаплин ще бъде специален гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер по bTV.

Поводът за това е рожденият ден на легендарния актьор, комик и режисьор, който е днес, 16 април. Навършват се 131 години от рождението на Чарли Чаплин.

Актриса, модел, бизнесдама и благодетел – Кийра Чаплин ще се включи в шоуто от дома си в Женева, където като всички нас прекарва дните в изолация. Изключително чаровна, красива и талантлива, тя ще разкаже за  творческите си проекти и особено за благотворителната дейност, която е сред основните й дейности. За зрителите на bTV тя ще сподели и за училището в Сиера Леоне, където над 80% от населението е неграмотно и за което тя се грижи. В разговора ще стане дума и за престижните отличия с името на легендарния “Чарли Чаплин” и известните личности и великолепни актьори, които са ги получавали през годините. Сред тях са Алфред Хичкок, Лорънс Оливие, Елизабет Тейлър, Джеймс Стюарт Мерил Стрийп, Барбара Стрейзyнд и други.

В “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер ще “кацне” и магнетичната Мария Силвестър, която заедно с водещия ще премине в “друго измерение”, за да осъществят заедно мечтата й да бъде космонавт.

А в дните преди Великден, “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще се включи в благотворителна кауза, в която пекарна ще направи и дари повече от 100 козунака на лекарите от Александровкса болница, които са на първа линия в борбата срещу COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Това пък кво е,и от кога на това му викат шоу.
8
1
 
1
 
! Отговори
,,, преди 4 години
Крадени шеги и напъни за щатска визия и хумор. И ние имаме интернет, лесно може да видиме неможачите и крадците на шеги.
7
3
 
7
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Не може да е вървежно едно шоу,чийто водещ открито облизва седалищните части на властта,просто няма как да се хареса на хората.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината Босфор тв да прекрати договора с Трифонов, е че в последните години Трифонов не търпеше някой да му поставя правила...тоест да има шеф образно казано който да му казва какво да прави и срещу кого да не говори и да се съобразява. И той им тегли една майййна на тия и си направи собствена телевизия!Голям!
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такова дърво като тоя грък, честно!И тоя го слагат за водещ на шоу предаване?Все едно да кажеш, че Ивайло Захариев е актьор!
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 Муахахахахаха...тоя грък и да бяга лице в лице срещу Дългия, пак не може го настигне.Нито му е на хумора, нито на харизмата, нито на работохолизма, нито на нищо!
3
0
 
1
 
! Отговори
X преди 4 години
bom-bok
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водещият е много зле, но е класи над Славито.
1
8
 
14
 
! Отговори
Трудна работа преди 4 години
Доста е зле това шоу,въпреки голямата реклама и наливане на пари.Рейтингът му е доста нисък.