Самотна баба и нейните внуци, изоставените от родителите си, са героите в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

В преобразяването на дома им се включват Мая и Крум Савови
Обновена: 29 апр 2021 16:54 | 29 апр 2021 16:53, Красимир Ангелов
19
Самотна баба и нейните внуци, изоставените от родителите си, са героите в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

В новия епизод на "Бригада Нов Дом" в четвъртък от 21:00 ч., зрителите ще се срещнат с баба Галя и нейните внуци – Лазар и Богомил, за които тя се грижи, след като истинските им родители се отказват от тях.

Много силна по дух, тя възпитава добри и отговорни момчетата, а тримата живеят в любов, уважение и разбирателство. Когато децата са малки, един ден майка им си тръгва, а скоро след това и баща им се отказва от тях.

Преди това той ги завежда при майка си - баба Галя и ги поверява на нея. Оставя ги пред вратата без никакъв багаж, само по къси панталони. Така от години баба Галя е тяхна опора и всичко за тях в този живот. Наричат я "мама" и мечтаят тя отново да проходи, след инцидент и няколко операции на крака. Мечтаят също да си имат собствени легла, а домът им да е по-хубав и да му се радват.

Преди идването на Бригадата, апартаментът е в окаяно състояние – навсякъде има падащи тапети, мухъл, влага и е претрупано с излишни предмети и неработещи уреди.

"Щом сме се събрали, мисля, че доброто ще дойде", казва Влади Караджов, когато посреща гост-звездите в епизода - Мая и Крум Савови. Те с радост се включват в каузата на "Бригада Нов Дом" и помагат с боядиване, сглобяване на мебели, почистване и подреждане на дома. Майсторите са впечатлени от Мая Савова, която  пристига на обекта с широка усмивка и високи токчета, а Крум Савов дава ценни бащински съвети на отрасналите вече момчета.

Когато всичко е готово и семейството влиза в обновения си дом идва ред и на сълзите от радост. В този момент водещата Мария Силвестър предлага "помощ от приятел", за да помогне на Лазар да се погрижи за проблемите със зъбите, захапката, усмивката и самочувствието си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
67809 преди 2 години
Това е най-хубавото предаване.в България! Да са живи и здрави всички,които помагат на бедните българи !
13
0
 
0
 
! Отговори
Хм? преди 2 години
Аз виждам кусури, но за тези хора е повече от чудо да им се помогне с ремонта, защото явно не могат сами. Обаче не знам защо понякога е ужасно мръсно и небоядисано. Това не го разбирам. Има боя за 5-6лв/кофа 4лтр и даже да си с вързани ръце, пак може да се удари една ръка. Миналата есен ходихме със сина в студентско общежитие и с по малко от 100лв направихме ремонт, боя, стягане врати, лампи, и две бюра. Плотовете за бюрата бяха скъпи, другото джобни пари и труд. Всичко пак е до хората.
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Строителните фирми и брокерите много мразят това предаване. Много им пречи хората да си ремонтират старите жилища и да си живеят в тях, вместо да купуват или наемат новите им ***.
11
4
 
4
 
! Отговори
Ф. С.В. преди 2 години
До АнонимеНПослушай човека
10
14
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До До АнонимеНВЕЧЕ ПОТЪРСИХ ПОМОЩ КАТО ГЛАСУВАХ ЗА ИМА Т-ЪП НАРОД!И ЗА СЕГА ИМА РЕЗУЛТАТ!! БОРИСОВ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР, НИТО СЕГА НИТО ПРИ НОВИ ИЗБОРИ!
9
6
 
12
 
! Отговори
До АнонимеН преди 2 години
Потърси помощ спешно е!!!
8
13
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЧЕ Е СХЕМА ,СХЕМА Е!! ТЯ Е ДОСТА ИЗВЕСТНА ПРИ МАЛЦИНСТВАТА УВИ!РОДИТЕЛИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ И БАБАТА ПОЕМА ГЛЕДАНЕТО И ТАКА И ПЛАЩАТ ПАРИ ЗА ГЛЕДАНЕТО!------------НО И , ЧЕ БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ И Я СЪСИПА ФИНАНСОВО И ТОВА Е ВЯРНО!!!!
7
6
 
48
 
! Отговори
Ех.. преди 2 години
Никое дете не заслужава за бъде изоставено от родителите си. В природата това означава да го осъдиш на смърт,...Но в природата няма морални закони и няма съвест -това са човешки измерения. Въпреки това в дивата природа това се случва по- рядко отколкото при двуногите без морал.Но пък има и истински човеци като тази жена, слава Богу
6
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави ще им даде пари, Мая ще ги отгледа ;)
5
9
 
20
 
! Отговори
Факултето преди 2 години
Това е дискриминация да се помага на бели хора, помощи зслужаваме само ние шведите. Веднага да се сезират ООН, ЕС, НАТО и БХК!
4
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в същото време онези 240 лай-ньовци депутатите, ще изхарчат нови 150 млн за избори, щото не могат да си надвият егото
3
7
 
51
 
! Отговори
Това е преди 2 години
Единственото смислено предаване по ТВ.Поздрсвления!
2
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жива и здрава да е жената, някой трябва и на нея да помогне за да стъпи на краката си.. Да я заведат при кадърен ортопед. Иначе жалко за родителите, отървали са се от децата си по най лесния и безотговорен начин
1
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е хубаво , че помагат нахора в нужда. Хем е интересно, хем благородно.