Неостаряващият Рашко Младенов пред "Умно село": Пътеката е същата пътека

Bulgaria ON AIR отбелязва с епизод от поредицата рождения ден на популярния актьор и музикант
1
Неостаряващият Рашко Младенов пред "Умно село":  Пътеката е същата пътека

Актьор, режисьор, композитор, пианист, разказвач на истории, за кратко министър на културата. И по-късно – отново музикант, актьор, писател. Това е Рашко Младенов, който неусетно напредва с годините, но със същия устрем продължава да е енергичен, забавен, сладкодумен, с блестящо чувство за хумор познайник от сцената. По повод 75-тия рожден ден на актьора, тази неделя, 6 февруари, от 19:30 часа, Bulgaria ON AIR ще излъчи епизод от документалната поредица „Умно село“, озаглавен „Пътеката е същата пътека“.

Рашко винаги има какво да разкаже, защото е замесен във всички пъстри, смешни, емоционални моменти от историята на българския театър и кино; “забъркан” е в тези ситуации с всички най-известни и любими български творци от сцената и екрана. Затова и 70-годишният му юбилей изпълни до край зала „България”, където бе отпразнуван подобаващо с участието на Софийска филхармония под диригенството на Маестро Найден Тодоров и на множество елитни артисти от различни жанрове.

Части от това невероятно актьорско и музикантско шоу са в основата на епизода от поредицата „Умно село“. Откъси от спектакъла „Ла”, спомени, музика и смях изпълват филма, а накрая камерата ще изпрати Рашко Младенов чак до летището, поел към поредната си авантюра.

Не пропускайте един светъл, забавен, изпълнен с изкуство и човечност епизод от поредицата „Умно село“ –  тази неделя, 6 февруари, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа изпростя. Няма кой да гледа. Илитерати.