Булсатком спира излъчването на Russia Today

Решението е в знак на подкрепа за украинския народ
Обновена: 25 фев 2022 14:31 | 25 фев 2022 14:30, Красимир Ангелов
131
Булсатком спира излъчването на Russia Today
Снимка: Pixabay

Българският кабелен оператор "Булсатком" обяви, че ще прекрати разпространението на спонсорирания от руската държава телевизионен канал Russia Today (RT). Това съобщи изпълнителният директор на компанията Станислав Георгиев.

В краткото си съобщение той написа следното:

"В знак на подкрепа на украинския народ и осъждане на руската агресия, днес Булсатком прекрати разпространението на спонсорирания от руската държава канал Russia Today”.

След началото на руската инвазия в Украйна много страни спряха разпространението на руския многоезичен канал. У нас обаче кабелните оператори до този момент не бяха вземали подобно решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: БулсаткомРусияRussia Today
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
5
 
! Отговори
Пълен фалш преди 1 година
Ще трябва да се разделим след близо 8 год. :) След като днес се свързах с тях, за да попитам какво стана и с последните 2 руски канала.. Жената ми каза " Ами вече нямаме руски канали, но пък имаме Украина24! Ъъъ.. Кой е питал за украинаки канал?? Били ги спряли първо по искане на ЕС, след като посочих, че от А1 не са ги спряли пък било поради солидарност. Смях в залата.. Солидарност - колко удобно :D, не просто сте марионетки. Аман!
96
0
 
6
 
! Отговори
Кортес преди 2 години
Още една безгръбначна телевизия
95
0
 
4
 
! Отговори
KOREKTOR преди 2 години
До Гост"Досега в списъка на тв/интернет доставчиците, поддържащи нацизма: Булсатком, СКАТ (на Валери Симеонов / ПП НФСБ). Допълвайте!"От днес и FIBERNET, тъпанарите Сопотски.*** СКАПАНИ.
94
1
 
22
 
! Отговори
9689 преди 2 години
От сега нататък,Гьобелском.Щом се крие истината значи това си е престъпление към демокрацията.Какво направи оня дето се ожени за баба си за изпълнението на минските споразумения,генеколожката Урсула помогна ли на донбаските деца родени по мазета,Германия препродава ли руския газ и печели.Щом сме подлизурковци ще си останем най бедните.
93
1
 
23
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 2 години
По не спазване на договора за кабелните канали, се отказвам мигновенно от вас! Без значение дали гледам или не гледам руски канали! Призовавам всеки гражданин който знае историята ни да го направи! Некадърници! Знаете ли с кое се свиква най-трудно?! С миризмата! Нали знаете, че рано или късно в дръг *** трябва да си наврете носа! Гъзоблизачи!
92
27
 
5
 
! Отговори
хер Флик от ГЕСТАПО преди 2 години
Много добре. Резачка от всякъде на рубашките от Мацква.
91
2
 
30
 
! Отговори
Отказвам се от Була преди 2 години
от Була. Була са само посредници, спирали били "дезинформационни канали". Кои сте вие да решавате кои канали са информационни, и кои не? Кои сте вие да прекъсвате правото на свободен достъп до информация.С какво Була са по-различни от кому#низма, когато не можехме да гледаме западни медии. А собственика на бул беше шофьор в ДС. При Костов се сдоби с 30 милиона и ги изпра в Лондон. Безобразие, скандал, къде живея? Кой си ти, че ще лишаваш еднолично клиентите си от услуги и право достъп до инфо
90
1
 
22
 
! Отговори
Котарака преди 2 години
Мишлета мамини страхливи.....изчакайте, че е страшно !!!
89
4
 
68
 
! Отговори
Ина преди 2 години
Как, Булсатком решава, че няма да излъчва руска телевизия. Аз заплащам определени канали, за да ги гледам. Кои сте вие, че да вземате решения вместо всички ваши абонати (доколкото прочетох 650 000). Кой го интересува, кого защитавате вие? Аз плащам, аз решавам, какво ще гледам! Ако още един ден няма руски програми, ще бъдете задължени, следващия месец безплатна телевизия! Какво видяхте вие, какво знаете вие, че взехте това решение! Или по - скоро, нещо искате да скриете!
88
5
 
57
 
! Отговори
Руска мечка преди 2 години
Ало, Булсатком! От нещо се уплашихте май? Затрепери ли ви под краката,.... че то ако случайно русите преминат Дунава, край на доходоносните ви грантове! Ама то си е за страх, пък и сателитче там горе имате, като нищо може да падне! Та значи викам си, ако не се пуснат руските канали да ви пратя и аз в отходните канали! Барабар с укрофашагите!
87
4
 
41
 
! Отговори
фори преди 2 години
Фашист бандеровец. България бяхме съюзници с нацистите. Сега историята се повтаря. Трета война губим.
86
8
 
48
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Вчера СКАТ спряха руските канали. Днес получиха честитка, че прекратяваме отношенията си.
85
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще го кажа политически коректно, за да не ме цензурират пак - "журналистите" в бг медиите са масово финансирани от Отворено общество и Америка за България.
84
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
RT е на английски - за световната тв публика, а за да гледаш руски канали и да разбираш какво казват, даже не е нужно да знаеш руски - разбира се лесно. Там коментаторите са на изключително високо интелектуално ниво. При нас и в западните медии е падение - пропаганда до припадане (от журналисти-*** и гости-атлантици), изкривяване и скриване на информация.
83
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата русофобска тоталитарна цензура ...
82
6
 
39
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Досега в списъка на тв/интернет доставчиците, поддържащи нацизма: Булсатком, СКАТ (на Валери Симеонов / ПП НФСБ). Допълвайте!
81
6
 
49
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Минавайте на друг тв доставчик - не давайте пари на про-нацистки фирми.
80
55
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия руснаци са толкова изостанали особено в провинциалните им градове е пълна мизерия, нещо като загиващите бг села ама в пъти позле! те тръгнали да нападат Украйна???! *** ..otи!!
79
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще изземат ли идеологически неправилната литература в скоро време. Имам Пушкин в библиотеката си и скоро очаквам да нахлуе някой евроатлантик...
78
7
 
35
 
! Отговори
Калбо преди 2 години
Гледах Нова телевизия не сварих отначало разговора на някакъв британски дипломат който говореше за руската операция в Украйна и водещата му зададе въпрос вие същевременно западът налагат и санкции на Русия а от друга страна купувате продукти от Русия като Петрол газ алуминий злато той не отговори на този въпрос а говориш и глупости за руската военна операция ние значи ще наложим на Русия санкции и ние ще губим А те ще си правят своят бизнес настроиха украинските власти срещу Русия и ги изоставих