Задържаха още двама за побоя над Метин в София

Единият има криминални регистрации за кражба и хулиганство
Обновена: 11 ное 2013 14:12 | 11 ное 2013 11:42,
65
Задържаха още двама за побоя над Метин в София
Снимка: архив Булфото

Задържани са още двама мъже, участвали в нападението на ул. „Пиротска” в събота вечерта, съобщиха от полицията. 26-годишните Н.Т. и Д.М. живеят в столицата и са задържани за 24 часа.

Още по темата

В събота вечерта българин от турски произход беше зверски пребит на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул."Цар Самуил". Вечерта на нападението бяха задържани други двама. На тях е наложена мярка за неотклонение 72 часа.

Н.Т. е открит в центъра на столицата, а малко по-късно, в района на ж.к.”Люлин”, е задържан и четвъртият заподозрян за участие в инцидента - Д.М. /26 г./. Той има регистрации за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, кражба и футболно хулиганство. Предстоят доклад на материалите в прокуратурата. Работата на полицията продължава. На първите двама нападатели И.Т. /28 г./ и М.М. /29 г./ е повдигнато обвинение за опит за убийство.

Както Dnes.bg вече писа, пострадалият Метин беше зверски пребит в центъра на столицата от група мъже. Преди това те се опитали да проникнат в бежански център на близо. Българинът с турски произход е в кома и е на лечение във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
5
 
! Отговори
Алооо редакцията преди 10 години
БЪЛГАРИН ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ... ???ИМА БЪЛГАРСКИ МЮСУЛМАНИИИИИИИИИИИ ... !!!КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЗЛИКА БЕ ХОРА ?
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 59Аз съм от Левски, но не мога да го съдя.
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ще видим колко адекватни присъди ще даде българския съд. Най-големия проблем е правосъдието. На тези корумпирани и алчни хора им желая лично да изпитат собственото си безхаберие. Не може някакви слабоумници да ходят по улиците и да убиват този който не им харесва. Трябва ни силно, морално и истинско правосъдие.
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя пич от люлин джоно младенов е от агитката на ЦСКА,лично го знам,отявлен скинар и расист.
54
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо да освобождават вандали и ***? Точно такива трябва да гният в затворите. Вече 24 години такава *** руши всичко, вместо да преследват кариери на тази възраст, те искат да живеят по лесния начин! Лесно няма в този живот, трябва да си понесат последствията. Дали срещи имигранти или срещу българи (всекидневно наблюдавано явление), побоят е неизвиним. ***!
53
2
 
4
 
! Отговори
Trezven преди 10 години
Vseki den v İstanbul sreştam stotitsi Bılgari i im pomagam kakvo sega da gi nabiyem li zatova sme veliki zatova sme bili İmperiya niesme mnogo tolerantni stiga ste pisali gluposti..
52
4
 
15
 
! Отговори
MOLI преди 10 години
До Моля?МАЙ СТЕ В ГОЛЯМА ГРЕШКА.ИМА КЬОШЕ.САМУИЛ И ПИРОТСКА СЕ ПРЕСИЧАТ,ХАЙДЕ ДА СИ ПЕШЕМ ГЛУПОСТИ ДО САБААЛЕ.ВСЕКИ КОЙТО ПОСЕГНЕ НАД ЧОВЕК БЕЗ ПРИЧИНА ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.С КАКВО ПРАВО ЩЕ БИЯТ ХОРАТА,УТРЕ МОЖЕ ДА РЕШАТ ,ЧЕ АЗ СЪМ ОТ ТАНГАНАЙКА.И КАКВО ОТ ТОВА,ДА НЕ БИ ДА СЪМ ПО-МАЛКО ЧОВЕК ОТ ТЕЗИ ***.ДА СТОЯТ В КАУША ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА-ЕДВА ЛИ!!!ПОДПИСКА ЛИ ,И ЗАЩО.КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ????
51
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а за побоя над енимехмедов колко са задържани?
50
28
 
3
 
! Отговори
миролюба преди 10 години
Тези момчета трябва незабавно да бъдат освободени! Ще се организира подписка в тяхна защита! Те са най будната част от обществото!
49
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До gdДа но когато има покровителство над една ***, която спекулира с великодушието ни и търпението ни, е абсолютно нормално да се сформират расистки групи. Апропо тези които наричаме турци, са си чиста проба българи. Друг е въпроса, че политиците умело създават етничски конфликти. Но за *** да се трепят не е лошо, даже е природосъобразно. Иначе против другите етноси в БГ нямам против, нищо лошо не съм видял от тях. Политическите насаждания на омраза и интриги не са ми довод.
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do mirolioba Kak , kato se kolqt Romi i besqt Turci takali schte procaftqvat ulicite na Balgariq , ei ti 5lv bqgai da igraesh na dennata diskoteka !
47
1
 
29
 
! Отговори
gd преди 10 години
Миролюба, липсата на способност за съждение е това, което се нарича глупост, и на такъв недостатък съвсем не може да се помогне. Страхувам се, че страдаш именно от това. Въпросните "будни младежи" са *** без бъдеще, и можем само да се радваме, че няма повече такива *** по улиците. Скинари, хулигани, и разни подобни упадъчни елементи трябва да лежат ефективно поради самият факт на съществуването си.
46
3
 
7
 
! Отговори
stolkjj преди 10 години
До П Стояновstoelate vav stolipinovo ve otvorkovci pocti vsicki vav bg sa nacisti zasto
45
40
 
5
 
! Отговори
миролюба преди 10 години
Тези момчета наистина трябва да бъдат незабавно освободени! И да, аз също съм за организиране на подписка в тяхна защита! Ако България имаше повече будни младежи като тях щеше да е процъфтяваща страна!
44
3
 
42
 
! Отговори
Мари преди 10 години
Тези момчета заслужават сериозен престой в затвора.Това не им е първа противообществена проява.Никой не заслужава да бъде зверски пребит заради цвета на кожата си. Като са много смели и големи родолюбци защо нападат група от 5 човека само един един?Не знам в каква среда растат тези момчета и що за морал имат,но да не дава Господ да ги срещам.Що за приоритети имат в живота си?И те родители ще стават!Комплексари.
43
3
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До Моля? 40Ами като не си от София не се обаждай. Вероятно имаш предвид Симеон и Пиротска, те са успоредни.
42
3
 
18
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До jorkattaТи не си от най-схватливите, нали? Нямам нищо против човека, даже му съчувствам - никой не заслужава да го пребият, защото някакви *** пикльовци си избиват агресията и комплексите. Но недоумявам защо трябва авторите на статията да фамилиарничат, наричайки жертвата с малкото й име и то в заглавието. Не знам дали смятат, че по-този начин проявяват едва ли не съпричастност към ближния, но за мен е извънредно просташко отношение към пострадалия и към читателите.
41
0
 
24
 
! Отговори
П Стоянов преди 10 години
Добре бе "родолюбци" що не се организират и да ходят да помагат по селата пропищели от тъмно синя престъпност, аз знам защо, защото футболни хулигани, скинари и др комплексирана *** са страхливци, защо не се проявяват в *** гета???? Националисти - хилави гейчета! Това лято с един приятел попаднахме на 6- *** патладжанени граждани да берат царевица, че като почна една стрелба със стоп патрони...... вързахме коня с каруцата след пикапа и кротко се прибрахме в село!
40
18
 
8
 
! Отговори
бири преди 10 години
ДО ВСИЧКИ ТУРЦИ,ТОЯ ЧОВЕК НАИСТИНА СИ Е ЧИСТ ***.
39
31
 
6
 
! Отговори
костов преди 10 години
Тези родолюбиви момчета трябва незабавно да бъдат освободени! Ако трябва ще направим подписка в тяхна защита! Не може повече българите да бъдат мачкани в собствената им страна!