Два обвинителни акта внесоха в съда срещу Бин Аладин

Съдят го за опита за убийство на Вики и на Тихомир Владимиров
18 дек 2013 13:05, Анисия Иванова
18
Два обвинителни акта внесоха в съда срещу Бин Аладин
Слахедин Бин Аладин Архив: Булфото

Софийска градска прокуратура е внесла два обвинителни акта срещу Салахедин Бин Аладин за опит за умишлено убийство на двама души и за грабеж, съобщиха от прокуратура. 

Първият обвинителен акт е внесен на 16 декември за опит за умишлено убийство на Тихомир Цветанов Владимиров. Нападението е станало на 27 май тази година на ул. “Вашингтон“ в столицата в близост до Централните хали. Бин Аладин е нанесъл с нож няколко удара по тялото на Тихомир, като му е причинил четири рани, като пострадалият е бил с опасност за живота и само бързата лекарска намеса е спасила живота му.

Днес Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт срещу алжиреца и за грабеж, придружен с опит за умишлено убийство.

Още по темата
На 1 ноември тази година около 00.30 ч. на ул. „Пиротска“ в София Аладин е отнел движими вещи на стойност 566 лв. от Радосвета Драгева. Деянието е извършено чрез употреба на сила, Аладин е заплашил и е нанесъл порезна рана с нож в областта на шията на жената.

На следващия ден около 01.30 ч. на ул. „Трапезица“ в София Бин Аладин е направил опит да отнеме мобилни телефони на обща стойност 480 лв. от Боян Томов, Десислава Савова, Орлин Щерев. При нападението е използвал нож, като отново е заплашил пострадалите и е наранил един от тях.

Малко по-късно на същата дата на ул. „Пиротска“ в магазин за алкохол и цигари Аладин е отнел вещи на стойност 444 лв. от продавачката в магазина Виктория Христова.

При нападението чужденецът е употребил сила, заплашил е момичето и е нанесъл на Вики множество удари с нож по главата, шията, гърба и ръцете на пострадалата, довели до остра кръвозагуба и опасност за живота, се посочва в съобщението.

Грабежът е придружен с опит за убийство на Виктория Христова.

Спрямо Бин Аладин е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.

В хода на разследването срещу Салахедин Бин Алабин са събрани доказателства и срещу неговия приятел Александър Симеонов, на когото е повдигнато обвинение за лично укривателство.

Симеонов е предаден на съд за това, че е помогнал Бин Аладин при случая с Виктория да избегне наказателно преследване - той е изхвърлил дрехите, с които е бил облечен Аладин, укрил го е в домовете на свои познати в София и в Пловдив, изхвърлил е телефон, върху който е имало следи от извършеното престъпление. На Симеонов е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Разследването срещу Бин Аладин и Александър Симеонов е продължило 1 месец и 11 дни. Разпитани са 32 свидетели, изготвени са 9 експертизи от 22 вещи лица, събрани са множество веществени доказателства, допълват от държавното обвинение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** НАПАСТ СА ТЕЗИ АРАБИ
13
0
 
5
 
! Отговори
така си е. преди 10 години
Сега нали ще им строят нови еднофамилни къщи във село Баня.Този за наказание да го настанят там а за наранените Българи има кой да помисли евентуално техните роднини.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** Аладин и п*дала Симеонов, който му е оказвал специални услуги...Ех, къде са сега американските *** от "Хелзингския" комитет, да видим каква песен ще запеят за любимите им гейове и ***?!?
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да го е*ат *** в затвора 100 години и предават е това на живо, да гледат другите *** по тв !!!
10
0
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
"Прилича на чист българин." - да, от Столипиново.
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който не даде на правоверен(мюслим) да го обере и наръга 5-10 пъти е ксенофоб и расист
8
0
 
26
 
! Отговори
Kitodar преди 10 години
Какви приятни хора приемаме и не искаме да интегрираме. Не ни е срам, ксенофоби с ксенофоби. Кристалино утко *** с П от пред , как па теб не те срещне някъде Аладин и не те удари по главата с вълшебната лампа белким ти дойде акъла.
7
0
 
18
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
Под ножа.....мръсен ***
6
0
 
8
 
! Отговори
JagdPanther преди 10 години
Тоя нали не се казваше Бин Аладин?
5
0
 
40
 
! Отговори
Dalaver4u преди 10 години
Това ако беше сторено в арабските страни дали нямаше да го обесят публично или бой с камшик до де не издъхне ?
4
0
 
33
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Линч!
3
0
 
45
 
! Отговори
Лоша работа преди 10 години
Подписка за съучастие в опит за убийство? Наистина нашите закони защитават престъпниците, а не жертвите.
2
1
 
57
 
! Отговори
nba преди 10 години
Никакво съдене на подобни дюнерджии. Камък за врата и в някоя дълбока река. А на останалата сирийска, алжирска и индйска *** - кой на камилите, кой пеш - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!
1
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези нарушители на държавната ни граница са разпръснати по цяла София и други градове, имало и в Столипиново. Кога най после в тази държава ще се върне адресната регистрация и ще се знае кой къде е ??? Докато не се направи, ще знам, че сме мутренска държава, а не държава на закона и реда!!