Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!

Стоянов остава в ареста, но не си призна да е нападнал д-р Гагова
Обновена: 4 юли 2017 17:01 | 4 юли 2017 17:01, Камелия Цветанова
94
Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!
Владимир Стоянов в съдал Снимка: Кадър Нова тв

Заради високата обществена опасност на деянието му Софийският районен съд остави за постоянно в ареста Владимир Стоянов, който нападна лекарката Албена Гагова от болница "Шейново", защото отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Още по темата
Мъжът е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на служебните му задължения, за което Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до пет години.

Стоянов, който не се призна за виновен, може да обжалва решението пред Софийския градски съд.

Пред разследващите Гогова е разказала, че при разговор със Стоянов, изведнъж е изгубила съзнание, като е усетила силен удар в областта на главата.

Заради удара, лекарката е получила мозъчно сътресение, счупване на носни кости, а устната й била сцепена. Тя била намерена изпаднала в безсъзнание.

При разглеждането на мярката за неотклонение на Стоянов стана известно, че срещу него има няколко висящи дела - за случаен палеж, грабеж и за укриване на нелегални мигранти.

Обвиняемият има и присъди, по които вече е реабилитиран.

Стоянов заяви пред съда, че е невинен и че няма доказателства срещу него.

Заради агресията срещу колежката им, медици днес излязоха на протест пред болница "Шейново". Те се обявиха против насилието над лекари.


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
5
 
! Отговори
kolio99 преди 1 година
До Виготура

е то по таз логика , едно време като нямаше камери, трябва да не е имало един осъден:-))))
85
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а, и тоя е от вежливите хора от армията на путинчо
84
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина има закон и ред, който трябва да се спазва. Колко лекари има до сега за убийство от немарливост на пациент, които да лежат в затвора, плащайки обезщетения доживот? Законно ли е да ме рекетират за рушвет? Като искат големи заплати да поемат голямата отговорност.
83
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо като стане дума за починал от лекарска грешка пациент не могат 15 експерта да открият причина, а на тая вече 15 диагнози, че е пребита, и поставиха? Драги докторчета, каквото повикало, такова се обадило. Дикато свестните от вас не разкарат изметта няма да получите истинското уважение, което ви се полага. Помислете за това следващия път когато защитавате някоя *** в бяла престилка с докторска диплома.
82
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Била намерена изпаднала в безсъзнание??? А нали оная бившата здравна крадла обяви, че я е намерила в локва от кръввВВВ!!!!! Къде отиде локвата? Кървавата локва къде отиде? Да не се окаже накрая, че някой и е бил шамар за да я свести, щото е припаднала от жегата, а тая да си търси неплатения рушвет?
81
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоя бунак и жена му сега да им вземат бебето и да го дадат за осиновяване, нека детето бъде отгледано от нормални родители, които могат да му предоставят любов и възпитание!
80
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вероятно самия той има нужда от тволови клетки, и за това му трябва плацентата, но не е знаел процедурата, или поне това е единствено логично обяснение за неговото избухване причина за живот и смърт.Или просто е поредния луд и няма никакво логично обяснение.
Не оправдавам поведението му дори и това да е причината, просто е трябвало да спази процедурата, и се решава този проблем, Лекарката няма никакво право да раздава плаценти по нейно усмотрение .
79
4
 
12
 
! Отговори
Закон и рд преди 1 година
До Шоп Има закон ред, който трябва да се спазва при предоставяне на биологичен материал! Чудя се защо ставате особено хрисими и спазвате всички закони в чужда страна?! Лекарката е учила 10 години, докато ти си си бъркал в носа и сега се чувстваш особено важен в качеството на критик ! Никой няма право на физическо и вербално насилие, ( дано разбираш второто)
78
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щял да вечеря с плацентата. Глупавите винаги се подиграват с онова, което не разбират. Позайнерисувай се малко и тогава коментирай. Или си от ония "баламите , гдето се правят на луди, правят си майтап със сериозни неща, защото така им изнася. Да постави оня, който търси истината да се почуства не ловко да го унизи. Познати са ми подобни екземпляри. Противна работа.
77
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дали е щял да вечеря с плацентата? За какво му е?
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Шоп.Затова има хора които живеят над собствените си възможности.Особено в малките населени места се вижда всичко.
75
5
 
9
 
! Отговори
Тексарско клане преди 1 година
До ШОП-Прав си шопе пъпната връв и плацентата,трябва да се дават на родителите при тяхно желание другото което е по-лошо че като се роди детето трябва да се изчака поне 7 минути да се изтече плацентата от майката с цялата имунна система на детето а те веднага режат пъпната връв!
74
12
 
17
 
! Отговори
ШОП преди 1 година
Плацентата не е биологичен отпадък.
Иначе простата дохтурка немаше да каже "Елате у понеделнкк" и ... да получи амнезия.
73
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без нищо,просто ей така - без повод,няма да е проявил агресия.Но в статиите винаги се дава едната страна на нещата,фактите винаги трябва да се разглеждат и от двете страни,затова нямам коментар.
72
6
 
7
 
! Отговори
Виготура преди 1 година
Само по свидетелски показания не могат да го осъдят. Няма камери, няма ДНК, няма оръжие. Не знам как ще го осъдят тоя олигоф.рен
71
2
 
13
 
! Отговори
Нинджа преди 1 година
Защо се крие ако е невинен.... ;)
70
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, доктори, я го пребийте тоя да види колко е хубаво. Какво ще чакате полиция и съд да ви свършат работа. А в гетото с лично оръжие ходете. Гледката на пищова е много възпитателна: аз ще те гърмя и после ще те лекувам. На този докторски хумор никой няма да устои. С про.стака по просташ.ки. Държавата е безсилна, корупцията се вихри и човек сам трябва да се погрижи за себе си.
69
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Арестуваният е явно с белезници на ръцете отзад. Как си е сложил тогава плика на главата. Или полицаите предлагат и такива услуги. Качулка, суичър, плик... Какви ли са тарифите?
68
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И вече съм твърдо против безплатното здравеопазване - да се накарат да подписват договор какво имат право да получат срещу парите си, а ако не искат - да мрат безплатно.
67
3
 
3
 
! Отговори
до71 преди 1 година
Добър закон.Освен да се изкашлям за информацията.