Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.

Адвокатите на футболната ни легенда искат отвод на съдията по делото
19 яну 2018 11:15,
93
Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.
Снимка: архив, Булфото

Личната банкерка, завлякла футболната ни легенда Мартин Петров с близо 4 млн. лева, е обявена за общонационално издирване.

Скандалът с източените сметки на бившия национал гръмна през ноември 2017-а.

Тогава той сезира прокуратурата за липсващи 3,8 млн. лв. Парите са източвани в продължение на десет години, от 2007 г. до 2017 г. от 13 негови сметки.

Още по темата

В сигнала на Петров до прокуратурата се споменава името на личната му банкерка Ирина Ч. Аткова и съпруга й.

Футболистът е категоричен, че никога не й е предоставял пълномощно за финансовите операции, а те са извършвани във време, в което той е бил извън България.

Малко след като информацията стана публична, се появиха твърдения, че Петров имал любовна афера с банкерката, която той отрече.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност", каза Петров.

Междувременно адвокатите му обявиха, че са депозирали молба за отвод на съдията по делото му срещу "УниКредит Булбанк" за източване на колосалната сума.

Според тях дългогодишни отношения с трезора на Стефан Кюркчиев от Софийския градски съд означават, че той вече има формирано отношение за работата на банката.

"Личните му контакти с нейни служители, които са го обслужвали през дългогодишния му период като клиент, вероятно също са оказали влияние в тази посока", смятат адвокатите на "Футболист №1 на България" за 2006 г., изказани пред "Труд".

Въпреки тази тяхна мотивировка, съдия Кюркчиев е отказал да си направи служебно отвод по делото и е дал възможност на страните да вземат становище по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Финансист Може ,може . При демокрацията всичко може ! Я как и трети пол имало и четвърти ще измислят, камо ли да свият парите някому .ГРАБавите свиха 2,5 милиарда от здравните ни осигуровки пред очите ни ,поделиха си КТБ. Всичко може . Демокрация е !И ВАЖНОТО Е ТРЕТИ ПОЛ ДА ИМА . ГЕРБ МИСЛИ ЗА ВАС !
66
5
 
40
 
! Отговори
а преди 6 години
До ЕдинКой да предположи, че парите са му все едно в куфарче на улицата и могат да изчезнат толкова лесно ? 10 години той е бачкал здраво и е очаквал парите му да се пазят ! Личният банкер за какво е в цялата ситуация ?!
65
3
 
47
 
! Отговори
Потребител преди 6 години
Снимка на крадливата балгарка искам
64
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата тая дъндания се базира на разни публикации в медиите от сорта на: Този каза, Онзи каза. Утре може да излезе статия, че някой от вас е откраднал парите на Мартин Петров и хайде цялото общество ще се настрои против вас. А като гледам простотиите, които се пишат как банките крадат и т.н., и след това като прочетеш колко пари са полетели от балконите днес направо умирам от смях. Ама то на *** човек това му дай слухове и обещания за бързо забогатяване.
63
2
 
32
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Вие къде искате да е с тия 4 милиона- да ги нареди като сергия върху масата и да ви чака да дойдете ли???
62
26
 
20
 
! Отговори
Финансист преди 6 години
Тук някакви хора обвиняват банката, пък искат банката да му върне парите, и т.н. Чакайте бе пичове, вие от къде знаете какво точно се е случило. Я пак помислете дали ти можеш да вкараш пари в една банка, пък личния ти банкер да ги изтегли, и да избяга. То ако беше толкова лесно. Кой го знае батко ви Марто какви игри е играл с някакви местни финансови тарикати. Да спести някой лев данъци. Ето го резултата. Вероятно и пълномощно е написал, и е превъртал парите през някакви други сметки, и т.н.
61
3
 
49
 
! Отговори
Korean soup преди 6 години
Като я търсите тази Ирина Аткова да й бяхте сложили една снимка, за да я разпознаят хората, като я видят. Марто го познаваме.
60
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам Мартин да е такъв балък. Това са абсолютно източени пари.У нас се краде на всяка крачка. Всеки гледа да те мине на всяка крачка, камо ли банкер да те остави така.
59
21
 
17
 
! Отговори
Един преди 6 години
Тоя пич в продължение на 10 години не си правил банково извлечение за наличностите и движенията? И говорим за няколко милиона? Така е, както е имал, сега няма. Хората които нямат, си броят всяко левче и правят скандали за по 20ст.. В този ред на мисли няма да е лошо да се провери какви доходи декларира този симпатяга. Няма никакъв шанс 10 години ти да не си си проследил наличностите и движенията на парите. Повече ми прилича на някаква схема за пране на пари, за която се е предоверил на някакви.
58
3
 
9
 
! Отговори
Ивка преди 6 години
Ще я намерите .....Пожелавам на всичи подобни заможни крадци да изпитат подобна тръпка
57
3
 
37
 
! Отговори
бг преди 6 години
А банката носи ли отговорност? Служител на банката е измамил и ограбил човек,който се доверява и влага парите в тази банка.В бг. банките май никой за нищо не носи отговорност-колко пари се източиха незнайно къд,колко банки се фалираха и кой носи отговорност...?
56
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
уникредит е арменска банка с италианци. Уникредит лизинг също имах работа с един откраднат Мерцедес продаден чрез уникредит лизинг. Той се оказа две години по рано пройзведен в САЩ катастрофирал и продаден у нас като немско пройзводство и застрахован .Всички във веригата бяха арменци
55
21
 
16
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Абе оставете кой кого е завлякъл, кога, как, и т.н. Погледнете с какви пари разполага един нищо и никакъв ритнитопковец! Не лекар, не инженер, ами ритнитопковец. И то дори средна ръка играч на световно ниво. Егати и времената ...
54
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марто има пари и познава много хора от Ъндърграунда. Да си плати на печени момчета и пребият, ама така, че да се лекува с години и остане инвалид, лъжливия арменец. Тогава ще разбере, че банката носи пълна отговорност за парите на клиентите си, докато са в нея. След като го накажат, няма да има повече такива случаи, сигурен съм! А крадливата банкерка винаги може да се намери. Нея да си я прави каквото иска! Като започне да я къса с клещи, ще разказва къде са кинтите. С такива жестоко и безмилост
53
3
 
8
 
! Отговори
Do 46 преди 6 години
До АнонименТака ли? Ти къде си държиш парите? Под дюшека? Не използваш сигурно банки/И ако някой влезе у вас и те обере...тогава...ще ти е супер готино всички ние да те наречем "егатии балъка".А пък..ти си мислил колко си отворен и разбиращ.
52
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога, никога не работете с тази банка!!! Из::родска работа. Станах поръчител по заповед на шефа на един. Той внасял що внасял и спрял. Сумата от 6 хилки станала 3. Като спрял да внася човека, те си мълчали 3 години и сумата скочила на 6 отново. Тогава ми се обадиха, че онзи спрял. Питам един мухъл, отговарящ за случая, защо като спрял да плаща не са ми се обадили? Нема отговор. Ако не бяхме в офиса им, щях да му избия зъбите. Не съм си сменял телефона, въпроса е било един обаждане. Никога там!
51
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите ми са в канадска банка. Нямам големи сметки. И получавам МЕСЕЧЕН отчет в електронен И в напечатан вид. Мога във всеки един момент да проверя всяка една трансакция от и към банковата ми сметка и кредитните ми карти. За сметки от няколко милиона ако нямаш такава опция или ако не я ползваш трябва да си луд. Или много наивен.
50
4
 
12
 
! Отговори
читател преди 6 години
как къде е...при Василев...в Белград
49
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А като не я намерят банката трябва да възстанови вложените средства ! - и хоп 4 за него и 4 за нея. Може изобщо да не е балък ! - само така Ви се струва.
48
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази банка и пари да ми дават не депозирам и не тегля кредит. Само като видиш онзи с големия нос как го вре тук и там, става ясно че ще краде, а и инженер-химик шеф на банка. То не бяха режисьори на "бързи, смели, сръчни", бивши агенти на ДС и сега инженер-химик, за какво ни са тези икономически ВУЗ-ве? Освен химикът да открил алхимията и да си прави злато