Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.

Адвокатите на футболната ни легенда искат отвод на съдията по делото
19 яну 2018 11:15,
93
Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.
Снимка: архив, Булфото

Личната банкерка, завлякла футболната ни легенда Мартин Петров с близо 4 млн. лева, е обявена за общонационално издирване.

Скандалът с източените сметки на бившия национал гръмна през ноември 2017-а.

Тогава той сезира прокуратурата за липсващи 3,8 млн. лв. Парите са източвани в продължение на десет години, от 2007 г. до 2017 г. от 13 негови сметки.

Още по темата

В сигнала на Петров до прокуратурата се споменава името на личната му банкерка Ирина Ч. Аткова и съпруга й.

Футболистът е категоричен, че никога не й е предоставял пълномощно за финансовите операции, а те са извършвани във време, в което той е бил извън България.

Малко след като информацията стана публична, се появиха твърдения, че Петров имал любовна афера с банкерката, която той отрече.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност", каза Петров.

Междувременно адвокатите му обявиха, че са депозирали молба за отвод на съдията по делото му срещу "УниКредит Булбанк" за източване на колосалната сума.

Според тях дългогодишни отношения с трезора на Стефан Кюркчиев от Софийския градски съд означават, че той вече има формирано отношение за работата на банката.

"Личните му контакти с нейни служители, които са го обслужвали през дългогодишния му период като клиент, вероятно също са оказали влияние в тази посока", смятат адвокатите на "Футболист №1 на България" за 2006 г., изказани пред "Труд".

Въпреки тази тяхна мотивировка, съдия Кюркчиев е отказал да си направи служебно отвод по делото и е дал възможност на страните да вземат становище по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
34
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Аз от тази банка едва се откачих преди 6-7 години, че ми искаха и такса 40 лв. да ми закрият сметката на кредитната карта, по която имаше 15лв салдо и бяха платени и месечните такси за година напред - 48 лв. И исках да се махна, защото не им работеше нито смс известяването, нито това по мейл. Е, сработваше, с 2-3 дни закъснение и нямаше никакъв смисъл. Обслъжването беше под всякаква критика, такси и таксички едва ли не за да седнеш на стола.
46
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ха ха. ''ужилването на века'' КТБ през миналия век ли се случи ???
45
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на банката.Докато има балъци ще има и тарикати.Никой не му е виновен че си е свалил сам гащите.В пряк и в преносен смисъл.
44
3
 
30
 
! Отговори
:):) преди 6 години
и толкова защитници на банката, отръскаха ви 4 милиарда и сте супер доволни че таз наглист продължава...
43
8
 
14
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До 2+2 24Не искам да защитавам банката, но ако въпросната служителка е представила фалшиви или подправени документи, вината е изцяло на служителката. Не вярвам Марто да може да осъди банката... но все пак му пожелавам да успее да си върне поне по-голяма част от парите!
42
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това означава, че всеки служител на всяка банка може да завлече всеки клиент.И това е стабилната българска банкова система/
41
9
 
11
 
! Отговори
Фотоексперт преди 6 години
Нищо лично, ама от снимката ме гледа БАЛЪК НА КВАДРАТ
40
3
 
23
 
! Отговори
:):) преди 6 години
до гогода не мислите че таз е действала сама. И други над нея са накачени по веригата на милионите...............друже тук народа се кефи че са му взели парите, онзи с 80% девили си е мн прав. Злобно племе са българите, дребни душици, за това в ада са с ВиП пропуск.
39
4
 
26
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
И още нещо да кажа за Уникредит Булбанк. Знаете ли , че преди десетина години тази банка, заедно с Пиреус и Пощенска банка бяха най настървено предлагащите жилищни кредити в швейцарски франкове банки? Знаете ли колко хиляди хора прекараха по тази схема? А знаете ли колко хиляди хора и в момента ги съдят за надвзети лихви? Айде сега ми кажете, колко са глупави хоратасмотани хейтъри.
38
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като му скиваш наиваната балъшка физиомтурта на този чалга ритнитопковец и ти идва да го хванеш на гол ***.Самата му физиомутра крещи - Ела, Вълчо изяж ме.
37
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми се вярва Мартин Петров да е чак толкова ***. По-скоро става въпрос за схема между него и любовницата му. Скътали са 4-те милиона и сега ще чакат Хампрацумян да им ги върне. И после ще си имат 8 милиона. Не е зле.
36
5
 
32
 
! Отговори
Симеонов преди 6 години
Най-наглата банка в България управлявана от един некадърен арменски дърдорко- комплексар.Само хора, които не се интересуват от банково дело си държат парите там.
35
3
 
17
 
! Отговори
Jester преди 6 години
В една уж немска българска банка ми промениха срочен депозит с лихва 6 процента, на лихва 0.9 и можех едва след девет месеца да си изкарам парите. Чудно обслужване. Да не говорим, че електронното им банкиране е десет години назад.
34
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да би мирно седяло, не би чудо видяло.Сам си е виновен.
33
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам се колко наивен трябва да си за да дадеш електронния си подпис на една селска крадла и 10 години да не си провериш сметките.
32
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
казвам ви ако бях успял футболист тенисист на това ниво просто нямаше да се прибера в България и нямаше да се занимавам с българи колкото и да ме мъчи носталгия колкото и д ами липсвате истината е че сме идиотско лъжливо и некадърно племе и си заслужаваме хала на който сме нито Ицо Стоичков е видял хубаво от българи нито Бербатов а Григор тенисиста направи най-умното взе си някво там монакско гражданство и само праща картички към Бг. българите не заслужават доверие тъжно но факт
31
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама като селската тарикатка му боуджобвала му е било добре.А после - Олеле, мале, кво стана та не вечеряхме.
30
2
 
29
 
! Отговори
Jester преди 6 години
Банките ни ограбват всеки ден. Едностранно променяне на правилата. Неспазване на собствените им условия. Таксички изсмукани от пръстите. SEPA преводът в България е между 6 и 35 евро за малки суми. В Европа под път и над път е в евро центове този стандартизиран превод. Нашите тарикати даже го крият в условията и го пишат с други имена да не вземе някой човек на място на запад да се усети.
29
2
 
25
 
! Отговори
гого преди 6 години
да не мислите че таз е действала сама. И други над нея са накачени по веригата на милионите. Сега както почна отстрел на дивеч, всички ще се изпокрият но до кога ли....дано банката майка в италия се усети да си намери гнилите ябълки....
28
5
 
32
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
Коментарите под публикацията ясно показват, защо е това дереджето на територията от 111 хил.кв.км. . Повечето от коментарите са за парите на Мартин Петров и доверчивото им управление. А това, че служителка на финансовата институция е вършала безконтролно в сметките му е подминато с лекота. Това, че банките в България са откровено лишени от отговорност към клиентите си също е пропуснато, както и навързаните като свински черва регулаторни органи и служители