Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!

Национална следствена служба поема разследването на инцидента на Боровец
7 фев 2018 12:07,
208
Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!
Снимка: Reuters

Прокуратурата на Република България съобщи, че от днес Националната следствена служба разследва инцидента на курорта Боровец, при който загина сина на транспортния министър Ивайло Московски.

От обвинението допълват, че досъдебното производство е за причинена по непредпазливост смърт на Кристиян Ивайлов Московски – престъпление по чл.122 ал.1 Наказателния кодекс ( който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години – бел.ред.).

Още по темата

Разследването е по случая е образувано още на 2 февруари, в деня на злополучната трагедия, отнела живота на 4 годишното момченце. Разследващ полицай от ОД МВР София е направил оглед на местопроизшествието - землището на курортен комплекс "Боровец", област София.

Първоначалните и неотложни действия са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдение е започнало и се води досъдебното производство, пишат от държавното обвинение.

В хода на производството са извършени пет огледа на местопроизшествието, разпитани са седем свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза на труп, изискана е справка от КАТ при ОДМВР София.

По делото следва да бъдат разпитани голям брой свидетели и да бъдат назначени множество съдебни експертизи и други действия по разследването, част от които изискват и специфични знания за разрешителния режим и правилата за ползване на моторни шейни, заключават от прокуратурата.

Към момента версията за смъртта на Кристиян е сведена до: неравност на трасето, по която е минала моторната шейна на Московски, на която се е возило малкото дете.

Неофициалната информация е, че двамата са били на шейната, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
14
 
14
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До жекоАко няма какво да кажеш по-добре замълчи. Купешките думи, които си научил "когнитивен дисонанс" не прикриват очевидната ти неграмотност "Умаловажавам" и коментара ти съвсем неуместен под статия за смъртта на дете. Мълчанието е злато!Лека му пръст на детето и кураж за бащата, който ще живее с мисълта какво е направил за цял живот.
110
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен съм и аз преди 6 години
Имаше друг коментар под номер 126. Вече го няма. Написаното все пак важи!!!
109
4
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като човешко същество, смятам че от наказанието, което сам си даде, по-голямо не може да получи, обаче трабва да сме равни и пред закона. И тъй като това е главата на държавата, към тях закона трябва да е още по-суров и безпощаден. Преди години, съсед в катастрофа на заледен път, загубви управление и в следствие на катастрофата почина жена му. Осъдиха го и в затвора лежа. Неговата мъка малка ли беше, а на двете им деца мъката... Да си на най-високо има и негативи.
108
3
 
66
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Само че делото е срещу неизвестен извършител, така пише в друг сайт. Смятайте кого ще осъдят и къде ще търсят виновни.
107
61
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо не оставите човека да изживее мъката си ? със сигурност не е пребил нарочно детето си. малко милост,бе,хора !
106
7
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че ще му се размине - нали е от ГЕРБ. Те са над Законите в БГ.
105
55
 
18
 
! Отговори
Фаскин преди 6 години
Ба'хти злобните хора. Дете е починало, ве ***, как може да пишете така!
104
3
 
64
 
! Отговори
жеко преди 6 години
получавам когнитивен дисонанс, медиите спасяват репутацията на министъра като умаловажават смърта на дете, тоест показват неуважение към детето му и следователно към семейството му но не искат да пишат за очевидното, обърках се тотално
103
45
 
15
 
! Отговори
Майор Грудев-Сливен преди 6 години
Аз съм съгласен с ***.Сега трябва да натискаме на тази опорна точка за Московски и,ако дай боже подаде оставка ще разчитаме на ефекта на доминото за да падне управлението на Герп.А ние пролетариата вземем ли един път властта без кръв този път няма да я дадем.Вовата и той ще помага молодеца.ура!
102
5
 
72
 
! Отговори
.... преди 6 години
И сега ще го отнесат тези, които са му дали шейната, които поддържат шейните или тези, които поддържат пистата. А истинският виновник е Москов! С кой акъл качва детето си на високо скоростна шейна. Ама то снобизмът и парите не питат.
101
2
 
67
 
! Отговори
Е, хубаво преди 6 години
Ще те пожалят, ще си невинен като сълза...но ще можеш ли да спиш г-н Московски като дзнаеш ,че все пак ти си виновен за смърта на детето си? жаждата за власт и пари таки Ви изсушава, че ставате преживее мумии.....гнусно е даже човек да Ви гледа. А за тези които биха казали и какво трябва да се направи, ще им кажа: 1. да си подаде оставката......да признае вината си...и нека бог да го осъди.
100
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма неотмъстено Зло!!!
99
24
 
4
 
! Отговори
До 102 Ко...Не преди 6 години
Прочетох някои неща в е-вестника на Иван Бакалов - смайваща некомпетентност показва автора. Едва ли някой прочел нещо от него за неща, които познава, някога ще му повярва на писанията.
98
1
 
15
 
! Отговори
. преди 6 години
Това "тонката" е ловец на минуси.недостижим в това отношение(:
97
1
 
61
 
! Отговори
Спонсор на МВР преди 6 години
Тихо, за да не пречим на следствието. Хората работят. Работят на тъмно, перодично получават инструкции кое, как да се направи и нещата с министъра ще се наредят.
96
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля ви, научете граматика!Мразя да ми дават акъл и да ме "информират" неграмотни!!!
95
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НСС няма ли си друга работа? С какво детето на тоя е по-специално от моето или нечие друго, за които ги изкарват, че сами се блъскат в автомобилите и си пукат нарочно далака?!? И честно казано, изобщо не ми дреме за тоя и семейството му
94
2
 
52
 
! Отговори
681 преди 6 години
и разбира се срещу неизвестен извършител... та да го отнесе оня, дежурния убиец от нови искър, дето още си го пазят в моргата...
93
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, значи подследствен министъра, а оставката кога ще подава? Или не върви сега, че ще се изложим пред ЕС?
92
4
 
66
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
УНИКАЛНО съобщение!!!! Или този който го е писал е *** или е пуснато за ***. Толкова дни минаха,разпитали са свидетели и в края най вероятно се блъснали в дърво????? А бе тия от прокуратурата за какви ни мислят? На г-н министъра взета ли е проба за алкохол???? Дете на 4 години може ли по правилата на нашата територия да се вози на мотор? *** Джери го разкостихте журналистите за кучето ,а за министъра много тихо питате!!! А ЦАЦАТА се скъса да дава информация !НЕЩАСТНИЦИ!