Борислав бал не видя! А мъжът, който го намушка – на свобода!

Трудно лягам, трудно ставам, сподели той пред Bulgaria ON AIR
30 май 2018 10:30,
100

Съдът пусна под домашен арест мъжа, който преди дни наръга 18-годишния Борислав Великов в столичен тролей.

Потърпевшият е разочарован от решението на магистратите, а адвокатите му са в готовност да обжалват.

"Отвори ми се раната малко преди бала. Лекарите ще вземат решение дали отново трябва да се шие. Трудно лягам, трудно ставам, на антибиотици съм още", сподели пострадалият абитуриент пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Припомняме ви, че след направена забележка за непристойно поведение в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги Георгиев, който по думите на потърпевшия е крещял: "След вас ще има други хора".

"Започна да се саморазправя с мен. Опитах да се оправим с думи, но той реши по вандалския начин. Почна да вика и да блъска другите хора. Абсолютно никой не искаше да ми помогне, българите сме така. Той започна да блъска по вратите, за да може да избяга", разказа още Борислав.

"Въобще не очаквах, че той ще извади нож, как да реагирам", каза момчето, на което в петък му предстои матура по спорт. Борислав ще се яви на изпита, но не вижда как ще се справи, тъй като не може да използва лявата си ръка.

Борис Борисов, който е треньор на момчето, определи решението на съда като неадекватно.

"Как гледа болната си майка като е наркозависим? Този човек няма място навън сред нормалните хора. Постоянна мярка докато му излезе присъдата", настоя той.

"Исках да завърша в ЦСКА при Борис Борисов, да вляза в НСА и да си извадя диплома за треньор", завърши Борислав, чието бъдеще в спорта е застрашено след тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пише се Значи, а не начи!
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кметицата си е най-опасният човек в държавата след като взима подкупи за по 500 000 евро!
22
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАЧИ КМЕТИЦАТА Я ИЗКАРАХА НАЙ-ОПАСНИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА ВСЕ ЕДНО Е ВТОРИ ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР! И Я ЗАТВОРИХА В АРЕСТА!А ТОВА ДЕТО РЪГА ХОРАТА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НА СВОБОДА !!ОТНОВО ПРОКУРАТУРАТА Е 100% ВИНОВНА! ЩОТО ТОВА НЕ Е ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА!!!А СЛЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА!!!!!ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМЕ НЯКАКВИ СЕРИОЗНИ МЕРКИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА В ПРОКУРАТУРАТА !!!!
21
0
 
48
 
! Отговори
christo_m преди 5 години
Чета от редица "анонимни", че размахването и забиването на нож в човека е нормална "самоотбрана". Наистина жалки хора и вероятно вече си обяснявате защо държавата ни е скапана.
20
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОКУРАТУРАТА НИ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!!!!НА ЕДНИ СЕ ПОВДИГАТ ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ НА ДРУГИ АБСОЛЮТНО НИЩО!ЗАТОВА ВСЕКИ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА МУ СЕ ОБЯВЯВА ИМЕТО КАКВО Е СВЪРШИЛ !!!
19
0
 
38
 
! Отговори
eko преди 5 години
Докато не въведат цялостен видеозапис с много камери във всяко превозно средство в обществения транспорт, няма да се оправим. Така е в Германия например. Камерите поне сега поевтиняха и тази техника става все по-качествена. Пълен запис, бутони за директна връзка с Полицията. Няма нужда никой с никого да се обяснява в превозното средство. Директно - полицията, записите, - и в затвора!
18
47
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Значи онзи блъскал по вратите, за да избяга, а после кой знае защо извадил нож и от цял тролей хора намушкал най-невинния. Да ви кажа ли как е станало? Големия отворко-каратист, дето не вярвал, че ци ганина ще извади нож, се е напъвал да го бие, за да се направи на интересен пред компаньонката си.
17
46
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някой ще каже ли колко е голям ножа ,а? Защото по българските закони ако ножа е малък , а юмрука по голям може да излезе че мъжът се е защитавал от Борислав .Освен това самозащитата според българските закони е при крайна ситуация .Ако се е чувствал заплашен за живота си мъжът май има право да го намушка .
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам от сьрце момчето най скоро да оздравее и да збьдне мечтата си като тренер и да научи добьр бьлгарски език!
15
0
 
36
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Наркозависимия е като мушлиман,зависим от наркотичната "мисъл" на своя сатанински алах: всякакви глупости прави заради своя наркотик. Историята е доказала,че такъв бивш човек може да бъде спрян само по начина,по който Рамбо спираше враговете си!
14
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според съда намушкването с нож при условията на нападение не било опит за убийство. Ясно е че правараздава не според деянието, а според резултата. "Жертвата оцеля, дайте да дадем на криминално проявения нападател още един шанс" Нищо, че той следващия път ще е въоръжен с 30 см. острие.С такова правосъдие нито в шенген ще ни приемат, нито в еврозоната нито никъде.
13
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това момче да се радва че е живо въобще, а ония че е за затвора - безспорно
12
27
 
7
 
! Отговори
Гюринг преди 5 години
Не се сьрдете,че претьрпевшия на снимката ми прилича на ром! Ние Бьлгарите сме бели и повечето с сини зелени очи! А това момченце на видео записа е симпатично но тьмничко) дори и две приказки неможе на бьлгарски да каже! Сори но това си е истината!
11
4
 
28
 
! Отговори
... преди 5 години
За съжаления ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРВИ Е или да се оправиш сам или да НАПУСНЕШ ТИЯ ЗЕМИ!!!
10
1
 
67
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Какъв е този съд бе!? Кажете му името на съдията да го знаем кой е! това е безобразие!
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГюрингСъдейки по начина по който говори, а ти пишеш- изглежда като да е доста по-българин от теб. Режи вените и не занимавай останалите.
8
0
 
39
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Първо, тази "самотна майка" със сигурност има много повече пари, отколкото са необходими за целодневна детегледачка.Второ, давате й възможност да "гримира" де-що документация и компютърни дискове са пропуснати от следствието.Трето - с такива прокурори, магистрати и следователи ще гледаме "вътрешната зона" на Европа през крив макарон.
7
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма развита държава, без работещ съд и прокуратура......
6
9
 
15
 
! Отговори
Вълчо преди 5 години
Пробвай с География или История, няма да ти трябва лявата ръка .
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен и аз да почна да се саморазправям наляво надясно... то било много лесно да правиш каквото си поискаш.