Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!

Танцьорката отново плака в съда след два месеца зад решетките
Обновена: 1 авг 2018 14:59 | 1 авг 2018 12:45,
208
Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!
Снимка: архив

След 2 месеца и половина зад решетките съдът пусна под парична гаранция танцьорката Габриела, която помля 10 коли в Пловдив, а после преби студентка.

Съдийката, взела решението, обясни, че подсъдимата е млада и е студентка, а времето, прекарано в ареста й е било достатъчно да преосмили поведението си.

"Надявам се да оправдаете шанса, който ви се дава и да осмислите поведението си", обърна се към Габриела съдия Виолета Низамова, цитирана от "24 часа".

Според нея разумният срок за задържане на Габриела Медарова не бива да бъде удължаван.

Още по темата

Съдийката обясни още, че според нея няма опасност младата жена да извърши друго престъпление.

По-рано 21-годишната Габриела поиска да бъде пусната от ареста под парична гаранция и обясни, че е осъзнала грешката си и повече няма да я повтори.

"Виновна съм. Грешка, която никога повече няма да се повтори. Искам при семейството си", каза Габриела.

Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода.

Прокурор Даниела Андреева обаче настоя Габриела да остане в ареста и съобщи, че тя е заплашила със саморазправа свидетелка срещу нея.

През април Габриела помля с колата си 10 автомобила в Пловдив, а проверката с дрегер показа, че тя е пияна и дрогирана.

Танцьорката бе арестувана за кратко и пусната под парична гаранция. След около месец обаче тя отново бе арестувана – този път заради побой над студентка. Оттогава до днес тя бе в ареста.

"Съжалявам, осъзнах грешките си, научих си урока", каза тя пред съда.

Адвокатът й каза, че била много притеснена от престоя си в ареста. Според прокуратурата обаче младата жена трябва да остане зад решетките, защото производството вече е навлязло в съдебна фаза и смята, че мярката е адекватна.

Габриела посрещна решението на съда да я пусне с... усмивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
54
 
! Отговори
Адвокат преди 5 години
"Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода." - и съдията е приел за довод това? Започвам да си мисля че всъщност съдии в България няма. Това са просто едни чиновници, назначени там за да изпълняват определени поръчки. А по съвместителство са принудени да решават подобни дребни проблеми като този. Оставени са на самотек и решават според интересите си. Не мисля даже че и имат юридическо образование, а основно са със купени дипломи.
31
1
 
56
 
! Отговори
Гвендор преди 5 години
Млада била - това е аргументът на пародийния ни съд. Ако ми помете колата така, директно я газя и после съм вън под гаранция, щото и аз съм млад. Тая е тотал......
30
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редиш крокодилски сълзи, татенцето ти плаща гаранцийката и почваш пак да трошиш коли.
29
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще върви при Галевите и убиецът от дискотека Соло.
28
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе вие луди ли сте ? Този обществено Не полезен *** е много ценен за обществото .. пуснете я , да троши коли да се бие и друса и да се върни на пилон ... много е ценна !
27
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Натроши колите,прибраха я-разплака се и я пуснаха!?!?!След седмица нанесе телесна щета за кеф,прибраха я-разплака се и я пуснаха!?!?Сега ще убие някой,ще я приберат-ще се разплаче,условна и ще я пуснат!?!?!А съдията ще кара нов джип!!!От там идва цялата работа-недосегаемите "магистрати".Няма значение коя институция как работи-накрая системата събира buklucite при тях,те отнасят рушвета и нашият човек е отново на улицата!И колелото се завърта отново!!
26
1
 
22
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
Дано прочете коментарите да разбере какво мислят хората за такива като нея и да се постарае да мисли когато прави дивотии и да не се мисли,че на нея всичко и позволено да прави.Пожелавам и да срещне такава като нея по *** за да разбере каква е и какви неприятности е правила на другите хора.
25
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАЗИ ИГРАЕ ТЕАТЪР В СЪДА , ОТ ВЪН Е ТАНЦИОРКА. ПО ХАРАКТЕР ПРЕСТЪПНИК.И ДА Я ПУСНАТ, ПАК ЩЕ СЕ ИЗПУСНЕ С НОВО ПРЕСТЪПРЕНИЕ.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не плачи, Габи!
23
3
 
49
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Всички искате американски стандарт.Искам да ми кажете по американски стандарт,ако момиче (независимо млада или зряла) помете 10 коли,какво ще и се случи!?Е за това и нямате американски стандарт на заплатите.
22
1
 
36
 
! Отговори
роб на влаЗта преди 5 години
Ако пребие някоя свидетелка или потроши някоя кола на бесилката и с нея на другата съдията.
21
2
 
51
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Пловдивчани, на вас разчитаме да я вкарате в правия път, явно родителите й не са успели, сега стана ясно, че и съда няма да го стори... дано имате гражданско общество.
20
1
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
тази наркоманка отново ще влезе защото е непоправима рецедивиска и се прави на артиска в съдебната зала,жалкото е че съда и повярва.
19
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Темида отново си затвори очите. Ще видим дали, ще се окаже и сляпа след като се произнесе и по четирите обвинения. Явно мама и тате не са случайни щом могат да извадят на мига 5000 лева за гаранция.
18
1
 
47
 
! Отговори
Криво дърво преди 5 години
се оправя ,крив човек не.Тая сега от кеф ще се напука и надруса и ще потроши 20 коли.Дано не утрепе някого.
17
2
 
45
 
! Отговори
РУМЕО се завръща преди 5 години
Ако утре пребие моето дете или блъсне с колата си твоето дете...какво ще правим.....къде е законът. Тази глезла в Гърция щеше да получи между 5-7 години лишаване от свобода. А гръцките затвори са като албанските и ГУЛАГ
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъснал е шпагата съдията... Що да не пусне момичето?
15
2
 
40
 
! Отговори
Specter преди 5 години
Сега от радост ще свие една весела цигарка ще удари две три чашки и е готова за поредното си премеждие! Желязото се кове до като е горещо, (сърказъм) ....
14
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами червеният съд не е реформиран или малко реформиран. И за това убийци на пътя ги пускат с условна присъда.А тази има физиономията на Многострадалната Геновева, а всъщност е изпечена наркоманка и престъпничка!
13
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката ли ревеше, че искаше законите да потулят. Ето успя в анархията. За всички казвате, че сте на 3 годинки и съдът казва млади сте на свобода!