Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!

Майка й добави, че Габриела е прекрасен човек
3 сеп 2018 12:45,
96
Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!
Габриела Медарова Снимка: Facebook

Само един час на открито, в клетка 4 на 4, в продължение на два месеца. От тези условия се оплака Габриела Медарова, танцьорката, която тази пролет пияна и дрогирана помля 10 коли в Пловдив.

Месец по-късно пък разби носа на студентка в нощен клуб в града.

Районният съд в Пловдив прекрати днес делото срещу танцьорката Габриела Медарова и го върна на прокуратурата заради допуснати съществени процесуални нарушения, ограничаващи правата й.

Първото е, че досъдебното производство не е било предявено на адвоката на Габриела - Орлин Търновалийски, след приключването му. Друго нарушение е, че в обвинителния акт не е конкретизирано дали леката телесна повреда, нанесена на студентката Катя Андреева, е без разтройство на здравето.

Още по темата

В хода на досъдебното производство прокуратурата не е разяснила на пострадалите собственици на автомобили какви са правата им.

Нарушение се явява и липсата на конкретно описани вреди в обвинителния акт. Прокуратурата е посочила единствено общата вреда, която е за 39 755, 18 лв.

"На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма", каза танцьорката в почивката на заседанието, цитирана от "24часа".

Майка й Теодора Медарова, която е и неин защитник, заяви, че се надява всичко, което се е случило на дъщеря й, да й бъде за урок.

"Тя е прекрасен човек", добави майката.

В съда пострадалата студентка Катя Андреева предяви граждански иск за 2000 лева обезщетение.

"За първи път срещах Габриела в нощния клуб, където си празнувах рождения ден. Отидохме с моя приятелка до тоалетната. Когато бяхме пред огледалата, получих удар в лицето", обясни пред журналисти Андреева.

Родителите на Габриела Медарова споделиха, че заедно с дъщеря си са се опитвали да се свържат с Андреева, за да й поднесат извинения, но тя не приела среща.

"Искаме всичко да върви по законовия ред. Надяваме се, че Габриела Медарова ще си вземе поука и ще тръгне по правилния път. Чисто човешки след делото бихме се срещнали с нея", коментира Катя Андреева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари