Прокуратурата се самосезира, също проверява Мангъров

Проверката трябва да установи има ли данни за всяване на паника
237
Прокуратурата се самосезира, също проверява Мангъров
Снимка: БГНЕС

Софийската районна прокуратура се е самосезирала и е започнала проверка по твърдения на инфекциониста Атанас Мангъров за починали ваксинирани.

Думите му в тв интервю са, че "564 души, които са починали след зараза с коронавирус, са починали, защото са ваксинирани".

Още по темата
Тази информация беше опровергана от здравното министерство.

Етичната комисия на Столичната колегия на Българския лекарски съюз също проверява Мангъров.

Проверката на прокуратурата трябва да установи има ли данни за извършено престъпление.

Тя е по текста от Наказателния кодекс за всяване на паника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
5
 
5
 
! Отговори
До програмист преди 2 години
ИСТИНСКИ МЕ РАЗСМЯ! ОТДАВА ТИ СЕ! АЗ СЪМ ЛЕКАР С ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ. ЗДРАВНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОГРАМИСТ ? НОНСЕНС!
172
2
 
13
 
! Отговори
До програмист преди 2 години
Е сега като ти кажа, че лично аз / и не само/ се излекувах с Хомеопатия и витамини, сигурно ще ме обвиниш във вещерство, да? Над 60 съм вече. За жалост.
171
1
 
10
 
! Отговори
До 909 преди 2 години
ПЪРВО НАУЧИ ПРАВОПИСА ПРЕДИ ДА ОПРЕДЕЛЯШ КОЙ Е " МУШЕННИК"!!!
170
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропагандата не върви в БГ. За 2г. са се ваксинирали едва 28%. Всеки има близки пострадали от ваксината. И който е против зеления сертификат го дават на прокуратурата. Хайде, закривайте я таз държава да не се мъчи Про100 Киро, че хем чете, хем срича. Толкова неграмотен! Срам и позор за БГ.
169
29
 
7
 
! Отговори
909 преди 2 години
Този в затвора трябва да влезе. Що лъжи сътвори само и само да печели електорат. Трябва да му отнемат правата да бъде лекар. Лекар, който не лекува, напротив втълпява всякакви глупости и измислици без да му мигне окото. Това не е лекар, това е мушенник и престъпник! И като знаем в България, колко голям % вярват на всякакви измислени сайтове и глупости, само един такъв им трябва...
168
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Програмист 196 Това оправдание е само за пред Вас, самия :) И Вие не си заслужавате усилие, но аз просто се държа на нивото си, не мога да падна до Вашето :) А на Вас това си Ви е нивото, трудно Ви е да се издигнете над него, затова Ви е нужно усилие :)
167
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещастници!
166
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Програмист 194 Смелчагата ми той :) Значи можете само да обиждате. Разбрах. Няма смисъл да "спорим" - повтаряте едно и също - отклоняване от въпросите и обиди. Тежко дежурство Ви желая!
165
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Програмист 191 Отклоняване от темата и обида - трролският арсенал в действие :) Не всеки ден са 5 %, стигали са до 12. Рекламата на ваксата е леко преболедуване, избягване на тежко боледуване и смърт, нали така? И къде в тази реклама са починалите? И не са малко. Няма защо да ги сравняваме с неваксинираните. Неваксинираните рискови не са защитени, това е ясно, никой не ги лъже.
164
1
 
16
 
! Отговори
статуквото преди 2 години
е на крак, явно се чувства застрашено
163
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гогич 174 То и лекарски грешки има в чужбина, но тук - не :) При нас всичко е идеално. Затова и смъртността ни е толкова висока. Не издържаме на идеала :)
162
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 183 Два пъти ми пишете едни и същи дълбокомъдрия :) Явно се изчерпаха опорките, тип тийнейджър :) Сега пък станах стара мома :) Откакто "биех жена си" голямо развитие в опитите Ви да ме обидите :) Както винаги - неуспешно :) Отивайте да трролите под другата статия, не Ви държа тук! И без това нищо по темата не пишете, като анонимен. Само, като Програмист :)
161
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Програмист 172 Трролът програмист като истина от последна инстанция :) казва, че аз говоря глупости, а той - "разумни и логични неща" :) Много скромно от Ваша страна :) Написах, че всеки ден има починали ваксинирани, а не трябваше да има дори по болниците.
160
2
 
13
 
! Отговори
язе да кажа преди 2 години
До ПрограмистА и да срваняваш данни за Австрия, Германия и Нидерландия например с БГ без да отчиташ фактори като качество на живот и здравна система, продължителност на живот и т.н. си е чиста проба манипулация.
159
2
 
16
 
! Отговори
язе да кажа преди 2 години
До ПрограмистПреди да гледаш цифри от "статистика дето идва от официални източници",първо провери какво стои за числата, които четеш - допускания, начин на събиране и т.н. И може би с изненада ще разбереш, че с въвеждане на ваксите някои западни държави си промениха начина на отчитане на смъртност от ковид - само хора без странични заболявания се водят жертви на ковида, за разлика от БГ. А и отделно хора с по 2-3 дози от ваксите ги водят за неваксинирани,ако не били развили достатъчно антитела.
158
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 162 "По-добре от Вас знам какво е самоирония, щом я показах вече" Не правиш разлика между "казах" и "показах". Вземаш се насериозно и това е първия признак, че самоиронията ти е само на думи. Важното е да си стара и "куул". А това, че още не си разбрала, че "констатициите ти" си ги слагам от другата страна, показва, че не си и особено схватлива :)))) Ай, че със стари моми не ми се занимава. :) Имам по-интересни неща за правене.
157
2
 
17
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Коя статистика, тази манипулираната и в техен интерес ли?
156
3
 
14
 
! Отговори
язе да кажа преди 2 години
До ПрограмистСтЪКмистиката, не статистиката!
155
7
 
23
 
! Отговори
язе да кажа преди 2 години
До АК-47Всичко, което каза това "комплексирано човече" се сбъдна и се оказа абсолютно прав - както за това, че всички ваксани ще изкарат вируса и ще има и доста починали ваксани, така и за безсмисления зелен сертифиакт, който вчера беше отречен дори и от СЗО. Ама ковид-маниаците и професионални ваксъри едно си знаят и си повтарят - явно яко са ви зомбирали и промили мозъците, особено на програмистчетата...
154
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Д-р Менгеле на съд!