Гешев поискал очна ставка с Бойко Борисов

"Подозирам, че зад опита за убийството ми стои той"
15 апр 2024 12:47, Стела Стоянова
75
Гешев поискал очна ставка с Бойко Борисов
Снимка БГНЕС

Разпитът на бившия главен прокурор Иван Гешев в Националната следствената служба (НСлС) продължи един час. След него той коментира пред медиите, че темата е била взривът, който избухна до автомобила му на първи май 2023 г. Уведомиха ме, че няма да разпитат Борисов и Габриел, както настоявах, посочи Гешев.

Той каза, че е поискал директна очна ставка с Бойко Борисов. "Подозирам, че зад опита за убийството ми стои той", добави още бившият главен прокурор, цитиран от БТА.

Гешев каза, че ще продължи да настоява Борисов да бъде разпитан.

Още по темата

БТА припомня, че на първи май 2023 г. избухна взрив до автомобила на тогавашния главен прокурор Иван Гешев. По-късно членове на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложиха предсрочното му освобождаване от поста. В предложението бяха описани обстоятелства около първоначалните действия по разследването на взрива до автомобила Гешев.

На 12 юни 2023 г. пленумът на Висшия съдебен съвет гласува да освободи предсрочно от длъжност главния прокурор Иван Гешев по предложение, направено от четирима членове на Прокурорската колегия заради изказване, което накърнява престижа на съдебната власт. Това стана с подкрепата на 16 членове на съвета, против гласуваха четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Aко продължи така да говори, опитът за убийството му ще стане успешен.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държава на мутри, убийци, мошеници, престъпници, ченгета (което е същото) и алчни *** пapцaлecи! Чак се чудя как оцелях тук толкова много години...
10
2
 
2
 
! Отговори
До Зозо преди 1 месец
Ами хайде, нека пукне, пък ще се намери и друг, не го мисли! Нека само пукне!
9
0
 
9
 
! Отговори
МАНИПУЛАЦИЯ. преди 1 месец
КАКТО ГОДИНИ ГО ДУНДУРКА ТАКА И СЕГА ЩЕ СИ НАПРАВИШ САМО ПИАР. ЗАЩО КАТО СЕГА СЕ МИСЛИШ ЗА МЪЖ НЕ ГО НАПРАВИ ТОГАВА КОГА ТИ ЗАБРАНЯВАШЕ ДА ГО ПРАВИШ. И СИ СТОЯ КРАДНА ЛЮБИ СЕ СЪС МУШИКИТЕ. А СЕГА СЕ ОСЪЗНА. ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ ГО ПРАВИ НА МОМЕНТА. ПРИМЕРИ МНОГО ЛЕВСКИ И БОТЕВ ИИИИИИИ. СТРАХЛИВЕЦ СИ
8
12
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Сори, ама е прав Боко. Много се опитват да му се качат на гърба в политиката. Все Боко им крив на всички?!? И на Корни, Гешо, Киро.... Ай сиктир!!! Утре ако Боко пукне, кой ще им е крив?
7
0
 
19
 
! Отговори
7373 преди 1 месец
А като се издигаше в кариерата като прокурор защо не иска очна ставка тогава? Когато изначално нямаш никаква стойност и само те употребяват, така се получава.
6
5
 
9
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
След като смята,че Бойко стои зад взрива край колата му вече е готов за политик.Според мен пишман атентаторът е объркал колите,но в политиката всеки се равнява по първенците,а Бойко е все първи над десетилетие
5
5
 
11
 
! Отговори
БГ преди 1 месец
Тоя вече е луд за връзване
4
0
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахахааааааа, Гешоооооо га яди кюфтаци не рева, ся ревеш :))))))))))))))))))) Толкоз години крепи на Боко шлaнгът.... Прелъстен и иизоставен :)))))))))))))))))))))
3
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 1 месец
"Ало, Ваньо", те неговите са успешни.
2
0
 
17
 
! Отговори
Да бе да преди 1 месец
Опит за убийство с пиратки...
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше Бойко, щеше да успее.