Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!

За мен това е лятото на новото начало, каза тенисистът ни
Обновена: 24 юли 2015 14:18 | 24 юли 2015 09:48,
184
Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!
Снимка: Reuters, архив

Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят. Това сподели първата ни ракета Григор Димитров пред TennisKafe.com.

С тези думи хасковлията потвърди новината, че е прекратил връзката си с Мария Шарапова. Слуховете за тяхната раздяла тръгнаха от топ репортера на ESPN Дарън Роувъл чрез Twitter акаунта му вчера.

Още по темата

Съобщението, което той публикува гласеше: "Слуховете за раздяла между Мария Шарапова и Григор Димитров се потвърдиха".

Така, след две години и половина, любовната авантюра между най-добрия ни тенисист и русокосата руска фурия на корта, приключи.

"Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашият свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало", каза още Гришо.

24-годишният Димитров и 28-годишната Шарапова започнаха да се срещат през 2013 г. Те бяха заснети заедно за първи път през май същата година на романтична разходка по улиците на Мадрид. 

Проблемите във връзката на двойката обаче започнаха още преди няколко месеца, когато Мария Шарапова обяви, че не е лесно да се поддържа връзка от разстояние.

"Опитваме да се виждаме при всеки възможен случай, например между турнири или на общи събития. През останалото време използваме много телефона или скайп, за да се чуваме", обяви Маша в интервю пред немския "Welt".

След като вече официално е свободен, със сигурност на най-добрия ни тенисист няма да му липсва женско внимание. Григор Димитров е един от 50-те най-сексапилни мъже в света в класация на MTV. Сред нейните организатори е и Брад Пит, който е любимец на дамите в Холивуд.

Българската тенис звезда има 223 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
8
 
! Отговори
Хаскьоту .. преди 8 години
.. рано-рано си удари тавана и в живота и в тениса. Сега започва неговата пързалка към дъното.Жалко!
84
6
 
3
 
! Отговори
За Сведение преди 8 години
До ? 117Тя му е БИЛА ШУТА!!
83
1
 
0
 
! Отговори
? преди 8 години
Az ne razbrah Toi neia ili Tia nego e razkarala?
82
18
 
12
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 8 години
Това се очакваше. Мъжете предпочитаме по-млади жени от нас или поне на наша възраст. Нямаше как тази връзка да оцелее. Та тя е с 4 години повече от него. Живота е пред Гришо а Маша след 5-6 години ще е *** както става с жените след 30
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бай Даньо 112"лафове-те" са за провинциалистите като теб.А какво е значението на казаното така и не си разбрал.Е това че не си разбрал няма НИКАКВО значение за развитието на света.Един неграмотен селянин повече. На кой му пука.
80
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 111Ти изчезвай а аз не бързам.
79
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 456И балагодаря за комплимента "anzugmen".Едва ли си се досетила сама защото си тъпо парче но понякога и случайността помага.И едно уточнение. Сбъднал съм всичките ти мечти! Дори най-невероятните.А ти ще си останеш само с мокрите сънища и несбъднатите мечти като съдя по глупостите които дрънкаш.СБОГОМ Минке!
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
samo ne se zanimavai s nqkoi BG partcal kato Bojinkata i malkata peruka
77
2
 
2
 
! Отговори
Ah, kyde e? преди 8 години
Gde otide liboFta?! Goliama myka!!! Napravo da se chudish kak takava "golEma liboF" se razdrynka za 2 godini! Na kogo ia ostaviash Drishka? Tia Mashenka taka iskashe da stane g-ja Drishenka, ama a de! :D
76
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селската гайда от Аскуу ако го добара Жигулета Лозанова ще му скъса мрежата!
75
2
 
13
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
Време е да избуши Южени:)
74
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 456Олийй-Въййй, защо така подскочи мЪ?Припозната си ти щом така врякаш.А това какво ти "предстои" е в сферата на фантазиите ти, което ОТНОВО показва нефелността ти.По-скоро имаш членство в МЕНЗИСА а не МЕНСА.Толкова си *** че ти тече от ушите.А къде ще СЛУГУВАШ никой не знае.На такива шерпи като теб плащам ..............а може и да не плащам.И си смени ника с 321.
73
7
 
2
 
! Отговори
тих великан 681 преди 8 години
Това сподели първата ни ракета Григор Димитров пред TennisKafe.НИКОГА ПРЕД БГ ПРЕСА!!!!!***
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 89"Едно време по морето имаше само рускини и полякини!"ХА-ХАТи явно си от задръстеняците почиващи в Кранево или Приморско.
71
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи вече е свободна. Веднага я взимам!!!
70
5
 
4
 
! Отговори
1_българин преди 8 години
Дано не тръгне по пътя на Валери Божинов...........Гришо беше до тука. Най -големия успех на българин в тениса. Не знам за тенисист успял повече от 24 години нататък....... Помня майкъл Ченг 1989г. , на 17 години на Ролан Гарос ги направи на глухи петли и взе купата.....Григор не е самороден талант.... Труд, труд ......да.... Но не е самороден талант..... Един от 100 те......Няма да мръдне повече..... За Маша си е лична работа... Дано не съжалява някога.... Много класна и много богата.......
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 456Данче (нарицателно са бг ***), в *** НИКОГА не е имало качествени мъже освен ако под това понятие не разбираш *** вонящ на шльокавица и чесън който мяка и си чеше през две минути топките на публично място.Та каквито мъжете такива и жените, ШКАРТ!А това че вярваш на "един човек ми каза" показва колко съм прав за такива като теб.
68
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако всеки българин беше на 16-то място в света в това, което прави, България щеше да е рай!Да, обаче тук има само специалисти без никакви успехи в живота!
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да де, ама и двамата наляха в банкови сминки от този ПР;) А вие смучета кола-та ;)
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 90ТИ СЛУЧАЙНО КАТО ХОДИШ НА ПОЧИВКА ДА НЕ БИ ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЗА НЯКОЙ ФЛИРТ? ВСЕКИ СИ МИСЛИ И МЕЧТАЕ ...ПОЧИВКА НЕ Е МАНАСТИР...ТОВА ВАЖИ И ЗА ЖЕНИ И ЗА МЪЖЕ. БЪДИ ОТКРОВЕН -БЪДИ КАТО МЕН!!!!!!