Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!

Репортерът твърди, че никога не е казвал, че е пребит
Обновена: 29 сеп 2018 08:35 | 29 сеп 2018 07:45, Александър Попов
293
Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!
Снимка: Монитор

Димитър Върбанов бе освободен като репортер на "Господари на ефира" след като се появиха видеа, които доказват, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Още по темата

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
8
 
5
 
! Отговори
Радиото преди 5 години
Едно време като те биехме в радиото и държеше на бой, а сега от едно побутване ти станало лошо...Много си се разпуснал, Мите, трябва пак по-често да те бият, за да си възвърнеш тренинга.
216
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камерата се мени. Обектива не
215
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мога да разбера защо нападате господин Върбанов ? Да сбъркал е като каза нещо което не е било така ! Факт ! А защо кога от видеото се показа , че блъскат оператора с него никой нищо не каза ? Защо скапания склад все още работеше като този репортаж бе излъчен преди около 1 месец ???! Някой от вас не се ли замисли ,че стока с изтекъл срок на годност е много по - опасен , вреден и лош от колкото от стореното от Върбанов ! А органите къде бяха през цалото това време ? Едва сега се сетиха ...
214
2
 
15
 
! Отговори
Не наранявал никого? преди 5 години
До Анонимен 228 Как да не наранява никого бе умнико, кой лъже, манипулира и затъпява населението? Занимават хората само с глупости, очернят и хвърлят помия по всеки, изпълняват поръчки, разобличават разни 'врачки' и дребни тарикати само, а истинските престъпници не ги закачат и накрая се правят на морални ментори. Точно тези са най-вредните, ако не са те да промиват мозъците на хората нямаше мнозинството да са немислещи и заспали, а то от там идват абсолютно всички проблеми!
213
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер нагляр.Да продължава да представя неистини пред всички нас . Егати обидата нанася.
212
1
 
8
 
! Отговори
Позор преди 5 години
След ботурския *** ,цълата мафия за мокри поръчки на Цв.Цв.,наречена,Господари на ефира трябва да си ходи. Как така за абсюлютно всички герберасти осмелили се да се отцепят от триадата ,веднага господарите излизат с репортаж-разследване. За бесепари и депесари да не говорим,но за действащи и верни на партията- никога. Идва им края на арменските клакьори.
211
1
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Долния лъжец козината си мени, но нрава не!Интересно как новината се потулва и от другите медии. Вече е ясно, че са съшите като него!СРАМ!
210
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Koментарите просто доказват наличието на платени ***. Такива, които да всяват хаос и безредици и объркване сред населението. Такива има от всички враждуващи лагери - както руснаци и русофили, така и американци и НАТОвци. Много чеесто и туркофили и туркофоби, а също така като се случи нещо значимо с Израел или евреи, тук става арена на еврейските ***, които обясняват на хората за преимуществата на еврейската раса (Ха Ха). И сега е така - някой им показва развалена храна, те плюят него!
209
0
 
15
 
! Отговори
въй преди 5 години
чудя се ако ти бяха отвъртяли един шамар какво щеше да се случи с тебе
208
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ви чета жалките коментари ,се убеждавам още веднъж ,че си заслужаваме съдбата....Купувате и ядете *** на двойно цени,системата ви мачка от всякъде и пак плюете по някой който се опитва да разкрие нередност....Как финно изместиха фокуса върху "виновния "журналист...дори да е преиграл малко,не наранява никого...а за наглеците които ви продават ***??????Много са жалки също и Господарите...че се отрекоха от момчето.БЯГАЙ от БГ Митко докато си млад!!!!!Простотията ще те смачка!!!!!
207
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това място и много други са за директно затваряне,а собствениците за затвора.Обаче сигурно всички са я кметове,депутати....А репортера по жалък начин си пази клетата службица да е интересен.Сигурно се налага ,а тоя път е опрал пешкира
206
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До съдбаТИ СИ ЗА ЗЛАТЕН ОВЦЕБИК :D ХЕМ УЖАСНО СМРЪДЛИВО ХЕМ ТЪ-ПО :D
205
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ журналята до един са продажници и лешояди! Изобщо не ги интересува как с лъжите си съсипват човешки съдби и животи!
204
7
 
23
 
! Отговори
съдба преди 5 години
Цялото предаване е за златен пор. Да некажа и цялата телевизия.
203
4
 
23
 
! Отговори
клечо преди 5 години
И продължаваш с лъжите. Кажи на твоите адвокати че съветите които ти дават те прават още по голям ***.
202
5
 
25
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Много гнусно изпълнение
201
4
 
6
 
! Отговори
Врътко се врътна преди 5 години
От господари на ефира се пръкна мазна слузеста помия на Врътко ТъпираТоя и а пеDеRаст нестава. за всяка анаLна среща сал уста си мие. Орач-олизвател разбирашли e или кво, шo а ония под шаряниа *** сакат ако не Gъз то поне заDник да му стане лошо
200
3
 
14
 
! Отговори
Полегнала е Върба преди 5 години
Ама такова неудобство изпитвам, че гледайки снимките как Връбков пада, полегва и понечва да полегне по-удобно и накрая как му е зле още при преди падането, та му се налага да надува пъпка под левия ъгул на устнисте му с които удедително изговаря думите защищаващи го от обвинения и манипулиране.В същото време се радвам че в лекарския протокол не е включен ако е имало изобщо някакво си там прегледче на менталността му, с което неудобството ми изчезва и все едно не е имало скалд със застряли храни
199
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма лошо. Момчето е за златен пор.
198
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има случаи,за съжаление,когато фирми в нарушение са се покрили толкова добре около власта,че няма друг начин да бъдат разкрити.Въпросната фирма и складовете й трябва да са обект на прокуратурата,а не да им се извиняват оттам.Иначе,ще продължаваме да ядем стоки с изтекъл срок на годност,както в училищата,например.