Викторио - кротък, но непрекъснато се е съмнявал в Дарина

Мъчило го, че жена му е студент, а той - не е
Обновена: 1 ное 2018 10:29 | 1 ное 2018 07:00, Петя Славова
206
Викторио - кротък, но непрекъснато се е съмнявал в Дарина
Убитата Дарина. Снимка: Facebook

Пистолет "Смит енд Уесън" е оръжието, с което са убити Дарина и нейната дъщеря. Оръжието е законно на Виторио Александров и е само едно от 75 000-те оръжия, регистрирани в столицата. Те са собственост на 41 000 граждани и фирми, предава "24 часа".

Викторио е купил пистолета през 2014 г., когато започва работа в голяма фирма за сигнално-охранителна дейност.Мъжът се е явил на психотест и си е извадил  свидетелство за чисто съдеббно минало. Одобрен е за работа като охранител, но докато е на смяна, не е имал право да ползва личния си пистолет. През 2019 т. е трябвало да поднови разрешителното си за оръжие, чийто срок е 5 години. Тогава освен за чисто съдебно минало е трябвало да представи документ, че не страда от психическо заболяване.

Документът струва между 15 и 20 лв в различните ДКЦ. "Не е наказван, съвестен служител, напълно нормален човек". Така шефовете му описват служителя си, който застреля дъщеричката си, а преди това пред очите й убива и нейната майка.

Още по темата

26-годишният мъж твърди пред разследващи, че не помни добре случилото се. Показанията му били хаотични и противоречиви. По думите му, не искал да убива момиченцето, но се спънал в тъмнината и натиснал спусъка на пистолета без да иска. Куршумът се оказва фатален за детето.

Охранителят се крил над три часа в изоставена постройка край Горни Богров, където ги оставил и таксиметровия шофьор, който пък отказал да вземе детето.

Преди да се качи в таксито, Викторио се разхождал из улиците, минал през Северния парк, возил се в автобус. Убил Дарина, защото се чувствал пренебрегнат. Жената вече не го наричала с мили думи. Пред колеги той е споделял, че не харесва родителите й. Те пък били силно притеснени за дъщеря си, молили я да се прибере с детето при тях, но тя обяснила, че ще се заключи в апартамента, сподели близък до семейството пред Нова тв. Той също така обяснил, че усещал младото момичето подтиснато в компанията на Викторио.

Оказва се, че двойният убиец също така постоянно се съмнявал в партньорката си. Бил мълчалив с колегите си и не понасял шегите им, че Дарина може да се среща с друг.

"Не се включваше в мъжки разговори за жени. Споделял е, че не харесва родителите на приятелката си, но чувствата им били взаимни.Внушаваше си, че разни мъже я ухажват. Иначе е кротко момче", разказва негов колега, пожелал анонимност.

Според него не е вярно, че Викторио е психопат. Бил особняк, по-свит и скромен, но не и луд. Всички колеги били много задружни и си помагали в трудни моменти. Никой от тях не предполагал, че е способен да убие някого, особено детето".

Още една причина за обтегнатите им отношения е факта, че Викторио нямал висше образование, а Дарина била студентка, която скоро щяла да се дипломира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До БългаринКак е, падат ли копейки, таварищ "колега"?
61
5
 
8
 
! Отговори
Рокершпаньол преди 5 години
Хайде бе банда, кога ще палим маторите за да направим една обиколка за сплашване сред съкварталците на убиеца?
60
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Гледам тук разни мъже го оправдават този. Бил лудо влюбен, бил нещастен, тя му слагала рога... алоооооуууу НИЩО на този свят не оправдава убийството на дете!!! Като ти е толкова тежко и трудно, вземи се гръмни! Защо ще убиваш семейството си? Ама този е толкова зле, че дори да се гръмне не може, а иначе голям мъж!"----И кво сега? Като изспекулира със смъртта на някой, като обясни, че някой не бил мъж и убил човек, по-леко ли ти стана, че жена ти я въpтим на чeверме всяка седмица?
59
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До Поручик Ржевски Браво поручик!!!
58
2
 
6
 
! Отговори
Кво става с света преди 5 години
Хора кво ви става. Намалете дозата. Много сте за психото. Този сега ще го .... в затвора. Еййй само тъпотия става. В миналото нямало такива типове като този и тази. Наркотиците не са били на мода а алкохолът. Аз помня старите бири дори още си пазя стъклените шишета всигурно са скъпи нз. Ама в старото време е нямало такива типове. Младите са много по наркотиците. Пушат марихуана и д-р таб подобни уидове. Намалете дрогата.
57
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До Радина РалчеваКакво искате да чуете Ралчева , а ??????
56
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам тук разни мъже го оправдават този. Бил лудо влюбен, бил нещастен, тя му слагала рога... алоооооуууу НИЩО на този свят не оправдава убийството на дете!!! Като ти е толкова тежко и трудно, вземи се гръмни! Защо ще убиваш семейството си? Ама този е толкова зле, че дори да се гръмне не може, а иначе голям мъж!
55
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До избирателНяма как съдейки от собствената си камбанария, да очакваш и другите да са като теб.Пак казва... забрави за момент за убийствата, представи си, че все едно не са се случвали никакви убийства. Изневярата НЕ Е нещо добро. Тук в коментарите 100 човека ще ти кажат, че е добро и нормално, защото искат да чистят собствената си съвест, иначе с гузна съвест се живее трудно.
54
14
 
11
 
! Отговори
Радина Ралчева преди 5 години
"..можете да чертаете разделителни линии и да вдигате стени от омраза и агресия. Това можете. А сега сте тихи. Мнооого тихи. Ето ви го. Убиец. На жена си, на невръстното си дете, на себе си. Точно във вашия калъп е. Бял, българин, левент, патриот, православен, навлечен в носия и посаден в църква, представящ традицонните български ценности и семейство. Тихи сте. Не ви чуваааааам.
53
2
 
23
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Убил жена си, защото спряла да му вика "мило". Е, сега в панделата до живот ще му викат така и няма да страда от липса на внимание и нежност :)))))))
52
8
 
14
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Радина Ралчева, ти си не по-малка психопатка от главния герой.След като си огорчена от бели мъже православни, ти предлагам да опиташ незабравими нощи в бежанския лагер или в ромската махала.
51
0
 
18
 
! Отговори
избирател преди 5 години
До 51-виВсе тая ми е за лъжливите медии!!!Говоря принципно.Да малко по освободен човек съм за нашите ширини,/дори еднократния секс без емоция не смятам за изневяра/,но това е друга тема.Въпроса е друг,нищо не оправдава да убиеш съпругата си и детенцето си като кучета,при условие,че има раздели за целта........
50
2
 
8
 
! Отговори
niki преди 5 години
Шмъркотици?
49
11
 
9
 
! Отговори
Иван112 преди 5 години
Ехх ето ги пак все тея надуфки дето идват да ми говорят как тоя бил комплексар.. много сте информирани, много знаете, *** българи ще.. с лека ръка съдят тежко, отсъждат крайно и не съчувстват за да е сплотено обществото поне на базисно ниво... проклятието българин да е успешен, почва веднага да сипе как другите с 800-1000 лева били жалки.. така не се строи общество бе маймуни
48
2
 
20
 
! Отговори
Питанчев преди 5 години
Защо винаги когато на вновни се налага да се изправят пред съда започват да страдат от нещо. Ако са богати и имат пари изваждат куп медицински експертизи и как едва ли не са смъртно болни /Бенчо, Маргини.../а ако са бедни започват да се правят на луди и как нищо не си спомнят . Малко преди страдащия от " депресия и амнезия " Виторио беше УБИЕЦА НА ЖУРНАЛИСТКАТА Северин за когото вече НИКОЙ НЕ СИ СПОМНЯ и дори не присъства в медиите . И той така бил психически нестабилен и нищо не си спомнял .
47
14
 
11
 
! Отговори
Радина Ралчева преди 5 години
".....А сега сте тихи. Мнооого тихи. Ето ви го. Убиец. На жена си, на невръстното си дете, на себе си. Точно във вашия калъп е. Бял, българин, левент, патриот, православен, навлечен в носия и посаден в църква, представящ традицонните български ценности и семейство. Тихи сте. Не ви чуваааааам."
46
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е голям страхливец. Те са най опасни с оръжие в ръка. Не е намерил смелост и да се гръмне. Единственото положително нещо което може да се направи е да го разфасоват за органите му.
45
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е християнин, но прелюбодейства, празнува Коледа и пали свещи с фанатична зомбирана физиономия на Великден, но убива хора, иска Крумови закони, а лъже брачния си партньор и удря в кантара на пазара. Уж добро мисли, а пише злини и излива похотта си по форумите и се радва когато му нaбиват плюсчета. Не иска поквара от лошия Запад, но се радва, че вече е модерно изневярата да се счита за нещо нормално. Раздава на Задушница, а спекулира със смърт.Християнски ценности! И български обичаи.
44
4
 
17
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Трябва да си голям,ама огромен комплексар да си купиш пистолет без да имаш нужда от него!!!Бил милия потиснат,от мисълта,че охажват жена му!!! Горд бъди от това бе пич,че охажват жена ти,аз поне винаги съм бил горд за 25 години брак.Психически устойчив бил. Странно.......Обикновен психясал комлексар си е човека!!!
43
1
 
4
 
! Отговори
До 42 преди 5 години
Голяма! Дори наемните убийци виждат някакъв смисъл в "работата" си, друг е въпросът дали е редно да убиват. А сега Викторио цял живот ще се тупа по темето защо аджеба трябваше да отмеме два живота. По-лошото е обаче, че надали се тупа само той.