15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар

Възрастният мъж също е арестуван, нападнатото дете е добре
Обновена: 31 авг 2019 10:57 | 31 авг 2019 08:30, Камелия Цветанова
116
15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паника сред жителите на сливенското село Сотиря заради плъзнал слух, че отново е изнасилено и убито дете.

Разследваме случай на блудствени действия между непълнолетни, съобщи пред на БТА гл. комисар Димитър Величков, директор на ОД на МВР-Сливен.

Още по темата
Става дума за деца на 15 и 8 години, които живеят в един квартал и се познават.

Задържано е момчето на 15 години и възрастен мъж, бездомник, който е обитавал постройката, където се смята, че е било извършено престъплението.

На пострадалото дете е бил извършен медицински преглед в областната болница, след който е установено, че няма данни за изнасилване и е било освободено.

На 15 август в селото бе изнасилено и убито седемгодишно момиченце. Заподозреният за престъплението - 21-годишният Мартин Трифонов - бе задържан след мащабна акция на полицията, като оказа съпротива и бе прострелян. Той все още е в болница, посочи комисар Величков. Там му бе определена мярката за неотклонение "задържане под стража", повдигнати му бяха и обвинения.

В Сливен имаше множество мирни протести и бдения в памет на момиченцето. Организирана бе и подписка за отпадане на процедурата за съкратено съдебно следствие, чрез която има възможност присъдата на осъдения да бъде намалена. Хората настояват за най-строгото наказание - доживотен затвор без право на замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: детеполицияСотиря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задават се избори и училище. Гледайте пак как държавата в лицето на управляващите се грижи за кърлежите.... Безплатни учебници, помагала, тетрадки, моливи, химикалки, блокчета и боички за дадени етноси до 4-ти клас, безплатни закуски и ги събират даже по бараки и махали. Отделно плащат детски на онези, които са ги направили и отделно им плащат по избори пари в брой и хранителни продукти.Кой плаща ли??? Плащат безправните работещи българи, за които няма никакви помощи, никакви бонуси!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Олигофрена си ти. Превнативно ако имаме закони смърт за убийство,за изнасилване 20 години,за педофилия химическа катрация и затовор 20 години ще намалеят тези престъпления.
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Всичките ни пролеми са от както сорос ни отвори обществото. Няма държава,има я ясамо да налага данъци и такси,и да съсипва живота ни с антинародни закони.ЕС е същата работа.
16
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие повечето сте напълно oткaчили ... Държавата да не е Биг Брадър да следи всеки и да знае ,какво става в главата му...Откъде да знаят в МВР кой е решил да убива или изнасилва...? Аман от *** в тоя сайт...
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
9 родени ромчета срещу 2 българчета! И тази тенденция е устойчива през последните години, за съжаление. За какви малцинства дърдорят всички политици??? Българите са малцинство безправно в собствената си държава!!! А, да, имат само да работят и да издържат вредните роми и политици, които ги унищожават целенасочено и методично.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЯВНО СИ ТРЯБВА КАСТРАЦИЯ ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ В СЕЛОТО.
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше държава и отговорни институции, това нямаше да се случва ежедневно. Няма воля за справяне с тези.... За по-малко от месец може да изчистят страната от тази вредна гнус, ресурси има, но не искат.
12
4
 
15
 
! Отговори
Коце кмета преди 4 години
Културни особености на герберасткия електорат! Ама какво се чудим, той баш джинът от Банкя си вдигна незаконно къща в двора, та ние за някакви селски джинове ще се чудим... Все пак апелирам да пуснат всички джинове от затвори и арести, че гласовете за Тиквата понамаляха.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Протестите трябва да са пред парламента, полицията, прокуратурата и съда, както и партийните централи, които основно отглеждат и толерират ромската престъпност, за да имат гласове.
10
2
 
24
 
! Отговори
Циник до 15 преди 4 години
Основната "грешка", в цялата работа е, че още се говори за "малцинство"Преди 2 години - фec. бг, писа, че след 10год. ромите в България - ще са 3 000 000.Скоро - те ще са мнозинство.Четох някъде - американски аналитик, специалист по балканите - прогнозата му е, че след 35 години - българите ще живеят в 4 големи града... А останалата теритopия ще е пълна с върлуващи ромски банди.Нещо като Лудия Макс в балкански вариянт
9
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Електората на ГЕРБ и ДПС в пълния им блясък
8
0
 
11
 
! Отговори
ГрудЮ преди 4 години
Много ***, много нещо
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изселване и лишаване от българско гражданство! Съвсем се развилняха при Борисовото управление тези ***....Няма ден без ромски престъпления и набези.
6
1
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Абе, Пустиняка..Що те е срам, да си туриш ника?Или и ти си хвърлил око на некое засукано ромче?
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германия ги поздравява с песента: Чакаме ви.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подобни издевателства явно са системни сред сливенското шведско мнозинство, просто досега не се е вдигала гласност - все пак става дума за "културни"(приматни) особености.Хайде, след седмица - пак, само че някой друг ще поеме щафетата от Сотиря, докато и последният скандинавец не се изнесе при социала в Германия; в Столипиново вече бележим сериозен "напредък", давай, Сливен, не изоставай от комунистическия лозунг "много сте, силни сте" - марш барабар с трафикантите към Германия!
3
1
 
33
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Ако трябва да се процедира по закон... Стотици хиляди роми (думата е другата), трябва безпристрастно да бъдат съдени за педофилия. Колко оттях стават "бащи и майки" преди навършване на пълнолетие?
2
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поправката за Съкратено съдебно производство бе внесена и одобрена от ГЕРБ за да може избирателите им да бъдат пускани на свобода, дори след извършване на тежки престъпления.Нужни са им гласоподаватели, защото усилено губят позиции
1
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не ви е срам да нападате електората на ГЕРБ.И то точно преди изборите.