15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар

Възрастният мъж също е арестуван, нападнатото дете е добре
Обновена: 31 авг 2019 10:57 | 31 авг 2019 08:30, Камелия Цветанова
116
15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паника сред жителите на сливенското село Сотиря заради плъзнал слух, че отново е изнасилено и убито дете.

Разследваме случай на блудствени действия между непълнолетни, съобщи пред на БТА гл. комисар Димитър Величков, директор на ОД на МВР-Сливен.

Още по темата
Става дума за деца на 15 и 8 години, които живеят в един квартал и се познават.

Задържано е момчето на 15 години и възрастен мъж, бездомник, който е обитавал постройката, където се смята, че е било извършено престъплението.

На пострадалото дете е бил извършен медицински преглед в областната болница, след който е установено, че няма данни за изнасилване и е било освободено.

На 15 август в селото бе изнасилено и убито седемгодишно момиченце. Заподозреният за престъплението - 21-годишният Мартин Трифонов - бе задържан след мащабна акция на полицията, като оказа съпротива и бе прострелян. Той все още е в болница, посочи комисар Величков. Там му бе определена мярката за неотклонение "задържане под стража", повдигнати му бяха и обвинения.

В Сливен имаше множество мирни протести и бдения в памет на момиченцето. Организирана бе и подписка за отпадане на процедурата за съкратено съдебно следствие, чрез която има възможност присъдата на осъдения да бъде намалена. Хората настояват за най-строгото наказание - доживотен затвор без право на замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: детеполицияСотиря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ония фригидните от БХК са се подмокрили.
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Иван ИвановИма разлика. Турците и останалите мюсулмани 80% са атеисти, но в режими на диктатура, лицемерничат иначе ги отлъчват. Не знаят на кого могат да се доверят, всеки издал ги е "герой" на вярата, без да се знае той вярва ли. Така че могат да се интегрират, затова бягат в Германия. 2те изкуствени религии са създадени от ционистите, на християните вече е позволено да са атеисти, на мюсулманите още не им позволяват. Докато ромите са апендикс в еволюцията, там няма еволюция!
57
2
 
21
 
! Отговори
държавата е виновна преди 4 години
До НЕбългаринТова не са турци, луд ли си. Това са си "роми". ДПС им дават пари на ръка да казват че са турци. Като отидат в Германия стават българи. Българските турци като отидат в Турция стават помаци, истинските турци там им се подиграват. А ромите си продават децата, всяка ромка е изнасилена, всеки ром е педофил. Когато е платено, държавата пропуска да се намеси. Когато не е платено, държавата става арбитър, булката вече е втора употреба. 16г с по 3-4 деца, как? Целта е да взимат помощи.
56
1
 
13
 
! Отговори
До НЕбългарин преди 4 години
Уважението трябва да се заслужи, но ти нямаш капацитета да го разбереш!!!
55
7
 
5
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Досега не си написало И един нормален коментар,а само злоба и омраза лееш-Много се обиждате, като ви се отвърне по начина по, който се обръщате към нас! Що така?Говорете без омраза към нас турците и ще получите същото, но под всяка новина свързана с турците се лее омраза!
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕбългаринДосега не си написало И един нормален коментар,а само злоба и омраза лееш
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Културни особености. Моля спрете с расизма!
52
10
 
3
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
За да се спаси България трябва да се започне от вас!!!-И с какво преча аз на България с това, че казвам истини, които не ви изнасят ли?
51
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ги хрантутим тия ..... в болници, в затвори, чрез помощи
50
0
 
3
 
! Отговори
До 75 преди 4 години
Болно си!!!
49
14
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До Анонимен Това е расистко. В България за нищо, за нито едно от важните неща няма добри новини или поне по-рядко има. Не пише, че са такива в новината, четете я по-внимателно. Може би са такива, по-скоро са такива, но като не пише не може да сме сигурни. Този етнос държавата го направи такъв, като не всички са такива, защото не им е осигурила нормални условия на живот.
48
1
 
10
 
! Отговори
ред и демокрация преди 4 години
До полковник ГеоргиевВ Щатите когато черен направи нарушение от полицията отиват в дома му,и искат до 1час да се предаде!В противен случай спират помощите на цялото семейство!
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали някога ще прочетем една добра (или поне нормална) новина свързана с този "етнос"???????
46
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 67За разследване си има органи. Това не е моя или твоя работа.Налазили сте тр.олове с националистически пристрастия и сеете омраза в обществото срещу всички представители на определен етнос. Всичките ви коментари са с етническа насоченост. И медията насърчава действията ви.
45
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕбългаринЗа да се спаси България трябва да се започне от вас!!!
44
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Практиката и животът са доказали, че всяко пропуснато на времето наказание стимулира и води в бъдеще до ново престъпление. Безнаказаността е в основата на деградацията на всеки човек, независимо от етноса, възрастта, социалния или служебния статус!Законите трябва да се прилагат еднакво за всички и безпристрастно!
43
3
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Стига сте драскали, бе !Отивайте да работите здраво, за да храните бедните роми !
42
1
 
5
 
! Отговори
полковник Георгиев преди 4 години
Демокрация е хубаво нещо когато е подкрепена със закони...Либерал демокрацията е най голямата пречка за истинската Демокрация! И крайно време е да бъде премахнато Съединението прави Силата което е нещо неопределено и може да бъде тълкувано. Куба си има нейното Патриа о Муерте а ние си имахме Свобода или Смърт което е нещо определено и конкретно!!!
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 52Зададох резонен въпрос- дали при предишното изнасилване е бил задържан истинският извършител, когото накараха да самопризнае?Май някои хора не схващат от 1 път и трябва многократно да им бъде задаван 1 и същи въпрос? Но тъй като са функционално неграмотни, колкото и пъти да им се зададе въпрос, те пак няма да разберат или не искат да разбират, защото от Централата са им отпуснали други опорни точки.
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са деяния на потомците на 350 000 хиляди роми които бай ви Тошо внесе в България от съседни страни защото там бяха пропищяли от "културните" им особености.Сега са се размножили и са национално бедствие.А политиците със широко затворени очи и широко отворени задни бузи от алчност и безхаберие за българите.