15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар

Възрастният мъж също е арестуван, нападнатото дете е добре
Обновена: 31 авг 2019 10:57 | 31 авг 2019 08:30, Камелия Цветанова
116
15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паника сред жителите на сливенското село Сотиря заради плъзнал слух, че отново е изнасилено и убито дете.

Разследваме случай на блудствени действия между непълнолетни, съобщи пред на БТА гл. комисар Димитър Величков, директор на ОД на МВР-Сливен.

Още по темата
Става дума за деца на 15 и 8 години, които живеят в един квартал и се познават.

Задържано е момчето на 15 години и възрастен мъж, бездомник, който е обитавал постройката, където се смята, че е било извършено престъплението.

На пострадалото дете е бил извършен медицински преглед в областната болница, след който е установено, че няма данни за изнасилване и е било освободено.

На 15 август в селото бе изнасилено и убито седемгодишно момиченце. Заподозреният за престъплението - 21-годишният Мартин Трифонов - бе задържан след мащабна акция на полицията, като оказа съпротива и бе прострелян. Той все още е в болница, посочи комисар Величков. Там му бе определена мярката за неотклонение "задържане под стража", повдигнати му бяха и обвинения.

В Сливен имаше множество мирни протести и бдения в памет на момиченцето. Организирана бе и подписка за отпадане на процедурата за съкратено съдебно следствие, чрез която има възможност присъдата на осъдения да бъде намалена. Хората настояват за най-строгото наказание - доживотен затвор без право на замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: детеполицияСотиря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според техните разбирания направо е престарял и хукнал да си открадне булка на 8 без да плаща на родителите й. Да, но те само срещу пари ги "женят" иначе не би се разпищяла т. нар. й майка. Да се спрат всякакви помощи, привилегии и доплащания на хора без средно образование и работа, от която сами да се издържат!!!Щом се счита вече мъж и търси секс, да върви да работи и да издържа семейство, а не да се вихри.
38
0
 
11
 
! Отговори
полковник Георгиев преди 4 години
С Божията и с вашата помощ изберете ме мен за диктатор! За едно престъпление на ром вкарвам цялата маала в трудов лагер за около 20тина години. БГ няма нужда да харчи милиони и милиарди за строеж и поддръжка на магистрали,тунели и т.н. За посечено дърво 10г. трудов лагер,за посегнал на наш доктор 10г. цялото семейство...Да видиме тогава накъде ще мърдат.
37
6
 
10
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
За да се спаси България трябва да се управлява под диктатура! Демокрацията е пагубна за някои народи, като българския! Едно поколение диктатура ще спаси България! Едно поколение ще гладува, ще живее под санкции от цял свят, но като изчисти и изгони всички роми и тем подобни другото поколение може да се върне към демокрацията! Това го казва един НЕбългарин, който предпочита да живее с българи вместо роми! Все пак сме роднини от времето на Дуло!
36
0
 
6
 
! Отговори
Виви преди 4 години
Господа държавници не ви ли е срам и грях да четете слушате и гледате какво става децата за който говорите че правите всичко. До кога на прокурори и съдии ще се дават торби с пари за много добра свършена работа не ги ли е грях да взимат кървави пари.Бонус за човешки съдби!
35
1
 
4
 
! Отговори
аман от толерасти преди 4 години
До КуКлусАбсолютно си прав!
34
0
 
5
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Е оня нали го "САМОПРИЗНАХА",бре?!Те да не са цел род педофилски там?!
33
1
 
9
 
! Отговори
КуКлус преди 4 години
Не съм казал че всички са изнасилвачи ...казах че който е такъв да го подпалят да не дава пример на другите ! Като не му направят нищо другите кандидати какво ще си кажат а ? Беззаконието е един вид насърчаване на престъпността ! Има държави които прилагат доста строги закони за педофили и изнасилвачи ...пак ги има но ако знаеш че ще те обесят за м**ете ще ходи ли да изнасилва ? Даже и няма да си го помисли !
32
0
 
3
 
! Отговори
напротив преди 4 години
До Анонимен 39Казал го е,мой близък работи във Външно,и той ми го каза!За Библията си прав,с евреите са един народ,и в Библията е описано!А за историята не знам,но знам че е слугиня на политиката,и за това не ме интересува!
31
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
99% от коментиращите тук изобщо не мислят. Водени са само от омразата си към определен етнос. Според тях всички ро.ми са изнасилвачи. Предния път обвиниха един, щото бил с регистрации, даже искат смъртна присъда за него, сега обвиняват други 2-***, щото... Задържали и тях. След 2-3 седмици да не се появи друго изнасилване или блудство? Следва резонният въпрос- дали е задържан истинския извършител?
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми дреме дали са от Индия или са дошли от Египет, важното е, че са нагли натрапници, който ежеминутно злоупотребяват с европейското и в частност - с българското гостоприемство, поради което вековният исторически опит ни казва, че мир спокойствие не може да има там, където има роми.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На банкянския папуняк електората се вихри необезпокояван ежеминутно и винаги намира уникален начин да се прояви.
28
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КуКлус 41Според теб всички бедни ро.ми в това село са изнасилвачи или блудстващи с деца, така ли?
27
3
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Дръжте се братя !Лошото отсега нататък идва ...
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случката поставя под съмнение вината на предишния заловен и обвинен. Уж го задържаха като извършител, а през това време се случва същото с друго дете от Сотиря. Даже го накараха да самопризнае, че той е извършителят. Не мис е мисли, ако му беше издадена смъртна присъда.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българо-индийска спогодба за връщане на българските граждани от ромски произход в майката родина Индия...Чудесно би било, нали?Откакто са натрапени на Европа от османските гайджини, *** навсякъде са създавали проблеми, неприятности и зарази. Може и споразумение между ЕС и Индия да има един ден, защото нещата загрубяват
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Индийския посланик никога не е казвал че е готов да приеме ромите, напротив,индийски махараджа доказа че нямат абсолютно нищо общо с ромите! Ромите и Синти са клон(коляно) от еврейското племе придвижило се с тях в древен Египет...и от там името джипси.Отразено и в Библията и в историята!!!
23
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 4 години
До Анонимен 32Защото ползва и латински букви, които съвпадат с кирилицата. И аз го правя :)
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе защо не влезе Жандармерията в това село и да им спука главите от бой?
21
0
 
6
 
! Отговори
шоп преди 4 години
Нема страшно, културни особености.
20
2
 
17
 
! Отговори
гласуващ едеот преди 4 години
Преди време индийския посланик каза,че Индия е готова да ги приеме!Въпроса е:Защо това изказване не беше отразено в нито една медия?И защо българското правителство не взе отношение към него!?