Антон Божков е на разпит, обвиняем ли е?

Той се е явил, след като е бил призован от следствието
Обновена: 2 мар 2020 11:19 | 2 мар 2020 10:52, Елка Василева
108
Антон Божков е на разпит, обвиняем ли е?
Антон Божков. Снимка: архив, БГНЕС

Синът на бизнесмена Васил Божков - Антон Божков е на разпит в сградата на Националното следствие на бул. "Г. М. Димитров".

Още по темата

Антон Божков тази сутрин се е явил в сградата на Националното следствие, където е бил призован на разпит в следствения отдел на Специализираната прокуратура, съобщи БНТ.

Според източници на телевизията на Антон Божков е повдигнато обвинение по разследването за хазартната афера.

От прокуратурата на този етап не потвърждават, но и не отричат информацията, че Божков-син вече е обвиняем.

В началото на февруари Васил Божков напусна България и се намира в Обединените арабски емирства. По-късно българската прокуратура официално поиска бизнесменът да бъде екстрадиран у нас заради повдигнатите му 11 обвинения.

Междувременно жената на Васил Божков – Елена Динева беше арестувана у нас. Повдигнато й е обвинение за участие в организирана престъпна група.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: разпитАнтон Божков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев да земе за заложници и внучетата на Божков!
33
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Статия за провала отново на тол системата или не е важно
32
7
 
28
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Хубаво е че се разпитват и задържат,но главният въпрос е кой позволи на тези да грабят?кой им помагаше и пазеше?Не са ли тези същите който сега ги задържат,разпитват и говорят големи приказки срещу мафията!!!???
31
11
 
18
 
! Отговори
Същия боклук преди 4 години
Тези измамници им дойде краянай накрая
30
18
 
12
 
! Отговори
Чочи преди 4 години
Този човекоподобен най - вероятно е поредния спонсор на бесепету. Дано го вкарат на топло за дъъъълго време.
29
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спецпрокуратурата са решили да унищожат рода Божкови. Остава да арестуват снахата Ива и сватовете Стефан и Алисия Софиянска. Съдебна , по-скоро прокурорска справедливост, доколкото за такава въобще може да се говори, в милиционерски вариант?
28
10
 
27
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Другата безумна простотия в коментарите е, защо не му арестували сватовете и кучето. Абе хора, толкова ли сте гламави наистина? Ами много ясно, че при толкова богат човек, с множество фирми, всички около него са замесени - жена, сина му, сватовете, братовчедите. Гаранция всички са участвали в някакви негови схеми. Ти ако си милиардер с 30 фирми, няма ли да сложиш сина си начело на някоя и той да наясно с всички схеми ....Главанаци
27
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера от "държавното" ТОТО 5/35, печеливши числа : 20, 21, 22, 23, 24. Сега ще пусна фиш, на бас, че ще се повторят отново в четвъртък... А пък вие гледайте цирка на Гешев_Радост.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пияница мистикМдааа...Такава мафия всъщност е имало, но преди наркотиците. С идването на наркотиците става обратът и започват да трепят наред.
25
9
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Тук повечето пишещи са изключително прocти. Една пенсия под всяка статия по 20 пъти пише как дори мафията не посягала на семейството. Ами явно човека си е природно *** и не е чел книги и гледал филми, за да знае, че точно мафията като реши да накаже някой съгрешил член ликвидират до крак цялата фамилия. Жени, деца, братовчеди....всичко. Това за да не остане някой и да отмъсти по-късно.
24
6
 
4
 
! Отговори
Do 29 преди 4 години
Wie komunistite ste nai - brutalnite teroristi na sweta. Dano Gospod da wi nakaje jestoko !!!!!
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сватът е доказано некорумпиран, а и има рода в Швейцария, Германия и други страни, които са му завещали всичко
22
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
учудвам се, че черепа не е изтеглил цялото си семейство в чужбина. но едва ли някой ще посегне на тях, понеже после ще има жестоко отмъщение.
21
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бокич, колко квадрата ти е апартамента в Барселона? Питам за една позната
20
14
 
36
 
! Отговори
Мразя ФАЩ преди 4 години
Цирка на каскета продълажава,тотална излагация,този къде е учил право в Симеоново ли ???В Бургаският свободен дори ще му кажат студентите ,че наказателната отговорност е само лична , че това си е направо държавен тормоз бе ,да се готвят домашните любимци за разпит :)Каскет назначен от ФАЩ срам за всички юристи!
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"щото бг са били тъмни ...а черкезите от Турция и те а бяли със сини очи и кой знае кой те е правил ....а сега се биеш за славянин, това не знаеше!?"Османе какво искаше да кажеш?
18
6
 
30
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До баба мара А какво стана с водата , с *** с барцелонската афера, прането на пари а не да се омаскаряват невинни хора като кметицата от младост и кой имал ракия без бандерол и кой ви *** в гащите а изтеглихте нов заем на гърба на народа отново
17
6
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Много си неХрамотен и колкото един индивид от флората е неграмоДен ,толкова го избива на национализъм и патриотизма(това не е лошо,но да е в рамките).ТОВА,че момчето е тъмно ,то може да е повече бг,отколкото ти -който си светъл,щото бг са били тъмни ...а черкезите от Турция и те а бяли със сини очи и кой знае кой те е правил ....а сега се биеш за славянин, това не знаеше!? Сега ясно ли ти е арабски славянин )))
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев няма ли да остане насаме с Ива
15
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Активист на БСП....CoronaТА идва за такива като теб с отживяло ЕГН.