САЩ затегнаха санкциите спрямо Русия

Новината дойде в деня, в който в страната е Петро Порошенко
20 юни 2017 20:02, Красимир Ангелов
157
САЩ затегнаха санкциите спрямо Русия
Снимка: БТА

САЩ обявиха затягане на санкциите срещу Русия заради нейната подкрепа за проруските сепаратисти в Източна Украйна и заради анексията на Крим, предаде Франс прес.

Новината бе съобщена в деня, в който в САЩ е украинският президент Петро Порошенко. Днес той ще разговаря с американския вицепрезидент Майк Пенс и ще има кратка среща и с президента Доналд Тръмп.

Новите санкции са насочени срещу 38 юридически и физически лица в Украйна, както и срещу двама руски правителствени представители и десетина физически лица и организации, действащи в Крим, уточнява американското министерство на финансите, отговарящо за санкционния режим.

Американските санкции срещу Русия, свързани със ситуацията в Източна Украйна, ще останат в сила, докато Русия не изпълни задълженията си по Минските споразумения, се казва в изявление на американското финансово министерство.

Американските санкции, свързани с Крим, няма да бъдат вдигнати, докато Русия не сложи край на окупацията на полуострова, допълва ведомството.

ТАСС съобщава, че сред структурите, попадащи в обхвата на новите санкции, е и охранителният холдинг "Вълк" на руския рокерски клуб "Нощни вълци". Президентът на холдинга Генадий Никулов също е обект на санкциите.

В санкционния списък попадат и около 20 дъщерни компании на холдинга "Транснефт". Самият той е обект на американски санкции от 2014 г., припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9 117Не, явно ти си или елементарен, или нарочно пишеш глупости, защото за това ти плащат! Да намесваш Москва в създаването на идил е просто невежество, а колкото до украината...елементарно е!Кремъл просто предупреди,тъй като беше силно кооперирана с тях (всъщност, това си бяха съветски производства,създадени от ЦЕЛИЯ СССР!) да обсъдят т.н "асоцияция" в тристранен формат!Защото укропията е включена и в безмитен режим с Русия! На което еуропейците се направиха на интересни и я подпалиха
86
1
 
1
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Сололче, хич не го давам на en gros, даже сега като се замисля мога още да добавя в списъка но хайде да се съсредоточим в последните 20 години
85
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 114А какво да изреждам???? Ти изреждаш нещо, което ВЪОБЩЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!!!! Краварията НЯМА партньори! Това, не дай Боже скоро да разберете!!!! А за Русия още Александър първи е казал, че тя има само двама партньора - армията и флота! Сега добавят и третия - военно-космическите им сили!!! ТОВА Е!!!! ТАКАВА Е ИСТИНАТА ЗА ВСИЧКИ!!! ЗА ВСИЧКИ!!! ВБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВАТА!! Ако беше друго, НА СВЕТА ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ...ПРЕДАТЕЛИ!!!
84
5
 
2
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Соколче или сополче,Къде бяха международните закони и норми когато войни бяха спретнати на:1. Ирак2. Либия3. Сирия сега4. КосовоЕ?
83
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9 111Прав си, в 21 век на майдана, в центъра на еуропката НЕ СЕ ХВЪРЛЯТ ЗАПАЛИТЕЛНИ БУТИЛКИ ПО ПОЛИЦАИТЕ, ИЗПЪЛНЯВАЩИ РАБОТАТА СИ ПО ОХРАНАТА НА РЕДА! НЕ ГИ ГАЗЯТ С БУЛДОЗЕРИ И НЕ ГИ НАЛАГАТ С ЖЕЛЕЗА И ВЕРИГИ! И ако това стане в центъра на Париж например, ЖЕСТОКО СЕ ПРЕСИЧА! И в 21 век посланници на Германия, Франция, Полша не подписват споразумение, което ТРАЕ САМО 3 ЧАСА!!! И не се прави кървав преврат, скрит зад някакви си "ценности", КОИТО НИКОЙ НЕ Е ФОРМУЛИРАЛ АДЕКВАТНО!
82
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 112Така си и мислех. Обикновен руски ***. Без факти, без доводи. Само коткодякане и лъжи. Аз изброих доста държави...Ти не можеш 3...Няма как и да можеш . Русия просто не става за нищо...Колегата под мен правилно е написъл става дума за принципи и закони ...такова поведение е от 15 век ,което демонстрира Русия.
81
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 104Знаеш ли, няма защо да ми изброяваш страни, на територията на които СА "РАЗКВАРТИРОВАНИ" краварски бази!!!! ха-ха-ха....все едно някой бандит да ти влезе в къщи с оръжие, да те държи заложник и ти да го наричаш...."партньор"! А колкото до парите....освен че си заложник, те и храни с напечатани зелени хартийки БЕЗ ПОКРИТИЕ! И отвреме на време, поради финансови балони оставаш без пари, фалираш! А колкото до реда....ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ, ВСЕКИ ДЕН само в краварията умират 22 деца!
80
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9 105Е, надай се!!!! Чудя ви се на акъла.....КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА ТОЗИ ПОЛУОСТРОВ!!??? Руснаците са водили 13 войни за него, а този мърляч Хрущов го.....подарява на укропията!!! КОЯТО ТОГАВА ДАЖЕ НЕ Е БИЛА ДЪРЖАВА!! И си въобразявате, че руснаците няма да водят 14-та война за него!!! Това не са нашите политици!!!
79
2
 
0
 
! Отговори
лол преди 6 години
До Анонименмн му дреме на гнома за теб и червея в крачола ти...
78
3
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Може ли някой да ми обясни каква е тая осведомителна агенция ТАСС... - Телеграфна Агенция на Съветския Съюз... - де ги ти тия съвети, де го тоя съюз...
77
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Русия е велика 87Прав си! И ще ти кажа, че не само виртуално, по сайтовете! Даже по нашите телевизии дадоха кадри от Донбас, където войничетата от донецката армия показаха български оръжия, с които ги обстрелва куевската хунта!!!! ПОЗОР!!!! ТЕ СТРЕЛЯТ И ПО БЪЛГАРИ!!! Знаете колко много българи има там!!! Това са българоубийци!
76
2
 
8
 
! Отговори
ля ля ля рассея преди 6 години
РУСИЯ Е ВЕЛИКА ... ТОЙ И СССР БЕШЕ ВЕЛИК И НАЙ-МОГУЧИЙ ))))
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага , ще ти обесни лъжлив пинкооо. Япония е партньор една от най богатите и развити държави. Ю.Корея една от най технологичните и богати. Сингапур още по богата.СА , ОАЕ, Дубай и т.на билиони долари.Германия, Англия, Франция, Канада ...до утее мога да изброявам партньори на САЩ. Я ти изброй 3 от СССР дето се къпят в пари и ред. ***.
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прости драскачи,не разбрахте ли ,че Крим е непотопяем самолетоносач. Путин ще говърне на куково лято!
73
6
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Хунта в Украйна са донбаските миньори опълЧЕЧЕНЦИ... - специалисти в зенитно-ракетните оръжия... - а тези, които направиха мандата са украинските демократи - борци за свобода и независимост... - за съжаление това е лош пример за Русия и тя не може да го позволи... - затова и се намеси доста брутално...
72
4
 
3
 
! Отговори
ПУТИН преди 6 години
КРИМ Е РУСКИ . ----------- КАЗАХ =============== И ДУМАТА МИ НА ДВЕ НЕ СТАВА
71
1
 
3
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Санкциите няма да минат , ето какви изявления са дали австрийския канцлер и германския външен министър: 217.218.67.231/Detail/2017/06/15/525441/EuropeКраварите ще го д у х а т
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 93Да им имам и глада и мизерията!!!
69
3
 
6
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Смятам, че за повечето беди в съвременния свят са виновни САЩ!Горбачов пусна източноевропейците да се оправят сами...едни по-добре...други по-зле! Но това , което направиха американците през последнте 20 години е отвратително.
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 80Е, ако ми обясниш "къде" са партньорите на говедарите, ще ти бъда благодарен! А и ако на васалите им казваш партньори??? Каквито и да ги ръсите, "развитието" на говедарията досега е била, като на ВСИЧКИ колонизаторски страни, на гърба на ОГРАБВАНИТЕ ОТ НЕЯ СТРАНИ! И ако до сега вървеше, защото имаше накъде да се разширява, ВЕЧЕ НЯМА!!!! А страните от ШОС, които са повече от половината от хората в света, така бурно се развиват, че оставят и еуропката и краварите ЗАД СЕБЕ СИ!ТОВА Е