Следвайте мотивите: Скептици недоумяват от смъртта на Епстайн

Мнозина смятат, че финансистът не се е самоубил
11 авг 2019 09:08,
77
Следвайте мотивите: Скептици недоумяват от смъртта на Епстайн
Снимка: БТА

Смъртта на финансиста Джефри Епстайн във федерален затвор в Ню Йорк предизвиква скептицизъм сред привържениците на теории на конспирацията и дори някои политици задават въпроси как е успял да се самоубие в силно охранявана част на затвора, предаде Асошиейтед прес.

Сенаторът републиканец Рик Скот от Флорида допусна, че в смъртта на Епстайн може да има престъпни елементи. Бившият кмет Рудолф Джулиани зададе в Туитър въпроси за смъртта на Епстайн. "Следвайте мотивите", добави той.

Други потребители допуснаха, че смъртта на финансиста не е самоубийство, или че самата смърт е фалшифицирана. Случаят на Епстайн вече предизвика слухове онлайн, предвид познанствата му с влиятелни личности като бившия президент на САЩ Бил Клинтън и действащият президент Доналд Тръмп, отбелязва АП.

Още по темата

Джефри Епстайн е бил поставен под наблюдение във федералния затвор в Ню Йорк, където бе държан, за да не направи опит за самоубийство, но то е било снето, предаде Асошиейтед прес, като се позова на добре осведомен източник, пожелал анонимност. Засега не е ясно защо е било прекратено наблюдението на Епстайн.

По-рано той получи наранявания по врата, като не е ясно дали си ги е причинил сам или е бил нападнат в затвора, отбелязва АП.

Според телевизия Ей Би Си на 23 юли 66-годишният финансов магнат е направил опит да се обеси в килията си и е бил намерен да лежи почти в безсъзнание на пода.

Главният прокурор и министър на правосъдието на САЩ Уилям Бар заяви, че е ужасен, след като научил за самоубийството на Епстайн. Смъртта на финансиста във федерален затвор "повдига сериозни въпроси, на които трябва да бъде намерен отговор", каза Бар в комюнике.

Той е наредил на генералния инспектор към министерството на правосъдието да започне разследване на случая. ФБР също разследва кончината на Епстайн.

ФБР и министерството на правосъдието на САЩ ще продължат разследването по повдигнатите срещу Епстайн обвинения за организиране на проституция и сексуална експлоатация на непълнолетни паралелно с разследването на смъртта му, отбелязва АП.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
Соооори братО преди 4 години
Просто Тръмпецот им хвана цаката на висшите демократ-*** лапацала и тоя семит сигурно щеше да проговори за далеч,далеч по-гадни и отвратителни неща, ако Дълбоката държава в САЩ не го бе самоубила. При тая подраса е така - докото може се грижат за теб,но опре ли ножа до издаване на срамни и ужасни тайни - сооори бротО.
56
1
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
И ТОЙ Е БИЛ ПРЕСТЬПНИК НО СА ЗАМЕСЕНИ ВИСШИ ПОЛИТИЦИ И СА ГО САМОУБИЛИ ЗА ДА НЕ ПОВЛЕЧЕ И ДРУГИ ПОЛИТИЦИ
55
2
 
2
 
! Отговори
До 56 преди 4 години
Естествено, че ти нямаш никаква представа дали се е самоубил или не!
54
0
 
8
 
! Отговори
Разумен преди 4 години
Клинтанови са го само-обесили, за да не се разкрива истината за пица гейт
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено че не се е самоубил.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си само 8-ми клас,вярно секси се държиш,но няма нищо между нас,я *** да спиш.Ти си само 8-ми клас,а какви ми ги въртиш,но още малко ще съм паси ще изгориш.
51
2
 
16
 
! Отговори
НАТО ВЪН преди 4 години
едни домати с колците ,моля и един мармот завиващ шоколада в станиол!То не бяха огнеопорни паспорти на 11-септември,оръжия за масово унищожаване,убиха Осама ин Ладен и му хвърлили трупа в тихия океан,руски *** им хакнали изборите,Асад си тровил населението с химиески оръжия,и сега този се 'самоубил" ,пазачите които го пазели били помолени да напуснат заради ремонт,камерата се развалила и точно тогава умрял!Звучи легитимно да :)Краварски приказки от 1000 и една нощ!
50
1
 
1
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 години
Ротшилс не е креатура на Ватикана .....много филми гледате !
49
1
 
3
 
! Отговори
111 преди 4 години
Ха! завчера.бг явно не позволяват достъп до външни страници. Е що така? За да се следва единствената правилна линия ли?
48
1
 
16
 
! Отговори
моше преди 4 години
аз се чудя въобще умрел ли е или са го закарали некаде:)п
47
2
 
24
 
! Отговори
владо кузов преди 4 години
мотивите са тефтерчето с големи морални чичковци праскали свежи мръвки :))))))))
46
2
 
21
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Снимката на този екземпляр свидетелства че евреи и роми са един хибрид.
45
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
айде айде,не сме лапета,важните свидетели винаги се самоубиват или претърпяват нещастни случаи преди делото.Тва е ясно и на лапетата над 14г вече,знаковите дела са предпоставка за нещастни случаи и самоубийства,някои от които оригинални по изпълнение.Няма смисъл да се правят на ударени ,никой не им вярва,по хубаво да запазят мълчание с наведени глави
44
5
 
22
 
! Отговори
До Избирател преди 4 години
Нещата тука са доста по-големи от разделението "американци-руснаци". Тук говорим за международен наднационален елит, който се дирижира от тайнствена сила или организация. И аз мога да кажа директно коя е тази организация, но това няма значение, защото мнението ми е анонимно, подобно и на мен самият. Ватиканът. Оттам тръгва и там свършва цялата история. Тези евреи като Епстийн и прочее имат гърба на Ротшилд, затова са толкова силни, но Ротшилд е креатура на Ватиканът.
43
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
м/у другото,лицето на тоя излъчва такива грозни "вибрации",че е по-добре човек да го не гледа...Нещо като с главата на "Медуза",..ако се сещате....Та си мисля:- думите и действията му какви ли ще да са били..?
42
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
след някой и друг месец никой няма да си спомня за случая ,и така,ПО ИЗПИТАНАТА РЕЦЕПТА,и "Вълкът ще е сит,и агнето-цяло"....Ама само вижте как У НАС се прилага тая тактика!..А ония АКУЛИ да не мислите че ще се оставят да ги хванат "по бели ***"?
41
1
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
простотии!!!...Какво има да разследват?...Имаш един задържан,сам в килията,имаш камери навсякъде в панделата (дори да са изключили тая в килията му,всеки коридор отвън се наблюдава),веднага можеш да разбереш кой и кога го е посещавал,а причината за смъртта може веднага да установи затворническия лекар...Но тъй като работата ЯВНО е много дебела,ще съставят "комисиа",ще изземат всички улики и доказателства,ще ги ЗАСЕКРЕТЯТ,за да "не пречат на разследването",и след некой и друг месец никой нема д
40
2
 
9
 
! Отговори
да,ама не преди 4 години
Скептиците може да се съмняват,ама не решават нищо и никой не ги пита!Възможно е сега да се образува една комисия Уорън и ще видите как тя ще ви докаже напр.,че Епстайн се е обесил по особено оригинален начин-въжето не е било вързано за лампата или решетките,а е затиснато на пода и Епстайн подскачал нагоре,докато се обесил!?освен това има непотвърдена информация,че Епстайн се е самонаръгал 8 пъти в гърба,от които 5 смъртоносно,самообесил се е /виж по-горе/и след това се е самоудавил в леген!
39
3
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
И руски също зная - беше задължителен.Не четем само Западни,а и монголоидните медии също!
38
2
 
26
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Правилно са го 'самоубил'!Тоя ако се беше разприказвал,за да направи сделка,всичкото Клинтънвци и техните педофилски протежета по веригата щяха да изгорят!Добре,че знам английски и чета по чужди медии,че тука само филтрират информациите!