Шестима загинаха при зверска катастрофа край Казанлък

Причините за инцидента се изясняват
Обновена: 14 окт 2019 06:50 | 14 окт 2019 06:48, Елка Василева
77
Шестима загинаха при зверска катастрофа край Казанлък
Снимка: архив, Булфото

Шестима души загинаха тази нощ при тежка катастрофа край Казанлък. Инцидентът е станал около 1 часа на пътя между град Крън и село Хаджи Димитрово.

Лек автомобил, в който са пътували 5 души, се удря в кола с габровска регистрация. На място загиват всички пътници в колата и шофьорът на другия автомобил, предаде БНТ.

Към момента се изясняват причините за катастрофата.

Предполага се, че водачът на колата, в която са били 5-ма души, е употребил алкохол и е карал с несъобразена скорост. Води се разследване.

Заради произшествието пътят Казанлък-Габрово е затворен за движение. Осигурен е обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най обичам рано сутрин да чета за катастрофи, убииства и мъртви хора. Някак си денят ми тръгва добре... После докато обядвам си пускам новините, пак същото и така ми мсе услажда.... Накрая във вечерната емисия обобщение на всички загинали, за да спим по спкойно..
13
0
 
48
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Водача с многото народ е БИЛ ПИЛ,казаха по новините!Питам азе - какъв требе да си за да се КАЧИШ В КОЛА С ПИЯН шофьор?И то 4-рима са се качили!!!!А човечецът в другата кола си е карал в платното,вероятно отивал или прибирал се от работа-ама уви,не!
12
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И шестимата загинали са етнически българи.Имайте срам.
11
2
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Причините ги знам ! Каруца с конь! На ония-хъхрещите...
10
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да прости и шестимата, повечето от тях сигурно нямат вина за трагедията.Подкрепям Waffen SS относно това, което е написал за турците, същото важи и за повечето българомохамедани.Индийците обаче често прави беля на пътя.Някои от тях карат добре, дори работят като шофьори на таксита. Но са твърде много онези, които наистина са самоуки шофьори, не зачитат никакви правила и на всичко отгоре пияни се качват да карат. В последните години виждам да шофират и ромки, за които знам, че са неграмотни
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Взимайте им колите и книжките на тия Ганчовци бе.Изпопребиха се.
8
14
 
42
 
! Отговори
42 преди 4 години
До 10Къде в Родопите има турци? В България има само българомохамедани със заблудено етническо съзнание.
7
5
 
99
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"А някой някога да е чул или видял циrЪнин (турчин) в уч.кола???""Не е коректно любимците на БХК да бъдат приравняване към турците.Турците като правило са изключително работливи и скромни хора,уважаващи собствеността и законите.Когато ми се е налагало да пътувам из Родопите виждал съм грижливо обработени нивички на толкова стръмни места където и планинска каза не може да се закрепи.Приветливи и отзивчиви.Не съдете по политическа каста,тя е като всички останали политици без значение на етноса
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да прости!
5
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Анализатор,не са комунисти. Най-вероятно от Чуек племето. Баварофили, Мерцедесофили или Аудифили, задължително е таралясника да е голям 7-ца, Ес класа примерно на 20-25-30 години. Стандартни фрази: "Ко прайш уа чуееееекк", "Въйййй" и други такива. Повечето дори не могат да пишат, камо ли да разбират от комунизъм и демокрация.
4
41
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз често виждам и роми и турци в учебна кола А ти дето си го писал това си откачалка
3
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1 A кой дава на ромите книжки без да са карали курсове ?Продажните инструктори и даяджии българи
2
5
 
89
 
! Отговори
Nick преди 4 години
С оглед на местоположението и описанието, изгежда група пияни римляни, с шофьор без книжка, са отнели живота на невинен човек. Кога, най - сетне, КАТ ще вземе някакви адекватни мерки срещу тази напаст?!?
1
17
 
34
 
! Отговори
Дистрибутор преди 4 години
Пускайте ламбите - инак глоби!Оборот трябва да има, оборот!Крушки, алтернатори, акумулатори...Това възпитание, култура на шофиране, уважение към Живота...второстепенни неща са!