Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!

Законните гласове решават кой е президент, заяви той
7 ное 2020 20:02, Анисия Иванова
481
Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победител в президентските избори в САЩ, след като основните американски медии обявиха Байдън за 46-ия президент на страната, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Още по темата

"Всички знаем защо Джо Байдън се е втурнал да се представи невярно за победител и защо съюзниците му в медиите полагат толкова усилия да му помогнат: те не искат истината да излезе наяве. Простият факт е, че тези избори далеч не са приключили.

Джо Байдън не е удостоверен за победител в никой щат, камо ли в силно оспорваните щати, където ще има задължително повторно преброяване на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има валидни и легитимни законови оспорвания, които биха могли да определят окончателния победител.

В Пенсилвания например нашите законни наблюдатели не получиха смислен достъп да следят процеса на преброяване. Законните гласове решават кой е президент, а не медиите", се казва в изявление на Тръмп.

"От понеделник нашият предизборен екип ще започне да отстоява в съда своята позиция, за да гарантира, че избирателните закони са напълно спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на честни избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви незаконни бюлетини.

Това е единственият начин да се гарантира, че обществеността има пълно доверие в нашите избори. Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отказва да приеме този основен принцип и иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора", се казва още в изявлението. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
4
 
1
 
! Отговори
Тим преди 3 години
И този няма даде власта върви по стъпките на диктатурите и техните режими
305
6
 
0
 
! Отговори
До 188 преди 3 години
И представи си сега! Дори срещу една мумия, фигурант, както ти казваш и тръмпя пак се оака кат малко бебе! Еми какво говори това за тръмпя!? Не ми отговаряй виждам, че и да четеш не можеш а да мислиш ще по-малко!
304
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много интересно как демократите прекараха 4г. в оспорване на резултатите от 2016г., когато Тръмп буквално измете пода с другарката Хилъри. И сега същите тия хора реват, че Тръмп им връща услугата...?!?! На какво ли щяхме да сме свидетели, ако беше обратното, тръпки ме пробиват само като си помисля. Левичарското лицемерие е безгранично!!
303
3
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Байдън ще ни върне парите за самолетите и ще ни ги подари. Ако не забрави.
302
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 3 години
Прав си е Тръмп. Демократично е когато всичко е прозрачно и честно без фалшификации. За 4 г. засегна много интереси бай Ви Доналд и не могат да го понасят. Но пък средния американец и половината от Америка го харесват. Още един мандат съвсем ще съсипе алчните демократи, но ще е интересно какво ще се случи. Тръмп май ще извади някой жокер от ръкава. Не е изобщо глупав както бая хора си мислят
301
0
 
6
 
! Отговори
О Шипка преди 3 години
....тръпнат, друг път невиделив едно да се биятживи и умрели.... Има да ни гонят американците
300
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо напротив брат, и ти си аут! Мястото на тоя е в психиятрията.
299
1
 
4
 
! Отговори
Прав е: преди 3 години
Гешев решава КОЙ да бъде президент!
298
5
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Двама човека със старческа деменция -се борят за Световен Властови Пост-накъде отива този Свят????
297
3
 
3
 
! Отговори
Gamble45 преди 3 години
Бай Дон и Бай Дън!
296
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победителТова направи самият Тръмп, няколко дни по-рано! Кого трябва да обвиняваме..?
295
3
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Навсякъде бай Дън и бай Дончо изтипосани.
294
12
 
11
 
! Отговори
Ядец! преди 3 години
Всеки , който вярва, че Джоу Байдън е бъдещия президент на Америка се заблуждава, защото забравя, че още преди изборите бизнесменът и търговец Тръмп /той не е политик/, без всякакъв повод, започна с яростни обвинения и закани, че демократите ще извършат фалшификации и подкупи на тези избори. Няма съмнение, че предстоят продължителни съдебни дела, които могат да продължат и цяла година и Тръмп отново да остане в Белия дом като кремълска кукла на конци...
293
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари, не избързахме ли, все пак резултатите от Изборите в САЩ се сертифицират на 14-ти Декември, до тогава всичките фалшификации на ортаците ни ДемонКрати може да изплуват на повърхността?!
292
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Джо Байдън е 46-ият президент на САЩ ''.....................Байдън Президент е добре за България ... разпищолили се диктатори като Ердоган и Путин ще се приберат в дупките си с подвити опашки, което е важно, защото и Ердоган и Путин са близо до нас ... Америка ще започне да играе отново заедно с Европа, а не против Европа ... и никой няма да ни пробутва старо оръжие в замяна на полу-обещания за защита или политически индулгенции, което правеше амбулантния (фалирал) търговец Тръмп
291
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плюйте по Тръмп, но ако не беше той, сега Украина щеше да е разрушена от демокрацията на Хилъри, както стана с цяла северна Африка и близкия изток. тръмп не е започнал нито една война, а те го изкараха чудовище, защото има черен хумор, и говори на кофрите грубо. Ми те са кофри ве, как да им говори, те така искат и така трябва да им се говори. Модерни *** кат вас, не ги разбират тез работи.
290
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп продължава с цирка. Цикът отново е тук...
289
2
 
1
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
та за нашите умни мъже, една шепа шекели, няколко хотела като общежитие от аушвиц за европейски *** да има кеш мъни флоу, няколко куртизантки от село с бОтици у барцилонъ или дупчат ученички 9ти клас, децата им наркоманчета и престъпници или даже без деца, държавата срината, населението бетер скотоове. и един път не надигнахме глава. няма на кого да се сърдим.
288
5
 
5
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
САЩ са една от причините да сме зле. можеше да сме кранче за всякакви газопроводи, възел за всякакви пътища, да работим китайци, руснаци, европейци, американци, рурци и всякакви псевдо империалисти, да имаме държава и народ... ама за това трябваше ръководеща каста от умни и смели мъже... нашите от последните 40 години ги виждаме какви са
287
1
 
15
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Гледах едно интервю вчера по една крайно-дясна западна медия която не я пускат по обикновенните кабеларки с един бивш сътрудник на ЦРУ който каза, че ЦРУ са имали информация за плановете на Демократите да го прецакат с фалшиви бюлетини и са го предупредили още преди време и той е знаел всичко. Правил се е на луд, пуснал им е въдичката и те хоп, захапаха я и влязоха в капана. За това Тръм в момента много не говори. Колелото се е завъртяло и до края на следващата седмица ще има яки фоерверки хехе