Доналд Тръмп заплашвал, че няма да напусне Белия дом

Той едва ли ще присъства на церемонията по полагане на клетва на Байдън
Обновена: 17 дек 2020 15:27 | 17 дек 2020 15:26, Нели Христова
69
Доналд Тръмп заплашвал, че няма да напусне Белия дом
Снимка: БГНЕС

На 20 януари трябва да се проведе Церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън като президент на САЩ. Но може и да има известни проблеми. Според източници, говорили пред CNN, Доналд Тръмп все още категорично отказва да приеме загубата си и е заявил на някои от съветниците си, че няма да напусне Белия дом.

Малцина вярват, че Тръмп действително ще изпълни заплахите да остане в Белия дом дори и след деня, в който Джо Байдън трябва да встъпи в длъжност, гласи информацията на CNN.

"Той избухва в гневни пристъпи", казва един от съветниците пред. медията. "Ще си тръгне. Просто си говори."

Изминаха близо шест седмици, откакто стана ясно, че новоизбрания президент е Джо Байдън, а Тръмп все още не признава загубата си. Той продължава да твърди, че изборите са били откраднати и държи на страна всеки, който го съветва да признае поражението си. Една от съветничките му, която всеки ден си говорила с него, разказва, че Тръмп не й вдигал телефона откакто тя намекнала, че той трябва да преосмисли позицията си около резултатите.

Според източниците, миналият месец Тръмп закратко започнал да приема загубата си, но по-късно променил мнението си.

"Той чува толкова много дезионформация, че всъщност наистина вярва, че е победил и е бил ограбен", казва един от източниците.

Тръмп е бил категоричен пред своя персонал, че не иска да говори за това дали ще присъства на церемонията по полагане на клетва на Байдън.

Близки до него казват, че  е малко вероятно той да присъства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДипломатБаба ми е по-голям дипломат от тебе.
33
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?"Ще кажа че си много зле с политиката. Там където думите не помагат задължително трябва да се води война. По твоята логика Карабах трябваше вечно да е арменски или пък Крим трябва да е вечно руски, щото видите ли политиката не трябва да включва война.
32
14
 
13
 
! Отговори
Дипломат преди 3 години
До Лили ИвановЕдно време се смеехме в последните години от управлението на Брежнев, че е станал сенилен, после за кратко и на Черненко. Но нито един от двамата съветски лидери тогава не бяха изкукуригали до степента на Джо Алцхаймер, който по време на предизборната си кампания стана за смях в САЩ, но въпреки това Дълбоката държава го набута в Белия дом, фалшифицирайки тотално изборите. За каква демокрация тогава иде реч и що за пример дава Америка на останалите?
31
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън има хубава немска овчарка. Мисля че ако я насъска ще прогони навлека Тръмп от Белия дом.
30
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен това не е заплаха, а надежда. Да остава той вместо Джо...с греат резет плана за обедняване
29
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън - 100 пъти по-зле от Тръмп.Зз повече от 30 години в КОнгреса, гласувал ЗА всички войни, агресии, терор, бомбардировки, отравяния, преврати и др. НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?
28
8
 
13
 
! Отговори
Арест преди 3 години
Ами ще се наложи да го арестуват и толкова!
27
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми защо да напуска като е законно избран президент?
26
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Обама 3 ИдваЗащо се опитваш греховете на Путин който прогони с бомбандировките си милиони бежанци към Европа да ги припишеш на Обама? По-добре ли се чустваш като лъжеш?
25
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Подготвайте се"След 1 година ще плачете за Тръмп, помнете думите ми!!"За Тръмп ще плачат само русофилите, помни ми думите.
24
8
 
15
 
! Отговори
Обама 3 Идва преди 3 години
Помните ли, колко хубаво беше при Обама - 5 нови, а според някой 7, войни, милиони беженца заливащи Европа, най-голямавата икономическа криза и т.н. До месец Обама3 взима власста, стагайте бузките и затягайте коланите!
23
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това момче доста изтрещя.
22
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клоунът си отива, но феновете му, както обикновено, нямат връзка с реалността
21
13
 
19
 
! Отговори
Подготвайте се преди 3 години
с Байдън идват Икономическа Криза, невиждана досега, тази от 2009 в началото на мандата на Обанана, ще ви се види като разходка в парка. също така, неопределен брой нови войни и бежански вълни помитащи Европа. След 1 година ще плачете за Тръмп, помнете думите ми!!
20
11
 
5
 
! Отговори
Само така! преди 3 години
Бялото Момче,основало наистина Великата си Държава,няма да я предаде без Бой! С хетеросексуални и прочие,нито пшеница в полето,нито зърно в хамбара! ОТ дядо си го знам!
19
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е стара новина. На въпрос на CNN от преди месец какво ще стане, ако Тръмп откаже да напусне Белия Дом, от службите на сградата казаха, че ще се отнесат като към всеки друг, който пребивава незаконно там - ще го арестуват и изнесат навън (trespassing)
18
7
 
13
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
То Белия дом, вече стана Старчески дом,където две дедита се плюнчат един на друг .
17
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде не ни баламосвайте със фалшивите си новини, всичи знаем че умрелия не спечели изборите чесно, и че електронните машини за гласуване фалшифицират и местят гласове. Не сме балами!А Тръмп даже няма да бъде близо до белия дом на 20ти
16
19
 
10
 
! Отговори
Тръмп Завинаги преди 3 години
само така, цяла България сме с теб, не искаме Дементиралия Байдън да ползва територията ни за Военна площадка с война срещу Русия, каквато той мечтае цял живот да започне!
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
напомня ми на заврения зет след изборите 2001, сега няколко години няма даде интервю и ще се разсърди на хората