Доналд Тръмп заплашвал, че няма да напусне Белия дом

Той едва ли ще присъства на церемонията по полагане на клетва на Байдън
Обновена: 17 дек 2020 15:27 | 17 дек 2020 15:26, Нели Христова
69
Доналд Тръмп заплашвал, че няма да напусне Белия дом
Снимка: БГНЕС

На 20 януари трябва да се проведе Церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън като президент на САЩ. Но може и да има известни проблеми. Според източници, говорили пред CNN, Доналд Тръмп все още категорично отказва да приеме загубата си и е заявил на някои от съветниците си, че няма да напусне Белия дом.

Малцина вярват, че Тръмп действително ще изпълни заплахите да остане в Белия дом дори и след деня, в който Джо Байдън трябва да встъпи в длъжност, гласи информацията на CNN.

"Той избухва в гневни пристъпи", казва един от съветниците пред. медията. "Ще си тръгне. Просто си говори."

Изминаха близо шест седмици, откакто стана ясно, че новоизбрания президент е Джо Байдън, а Тръмп все още не признава загубата си. Той продължава да твърди, че изборите са били откраднати и държи на страна всеки, който го съветва да признае поражението си. Една от съветничките му, която всеки ден си говорила с него, разказва, че Тръмп не й вдигал телефона откакто тя намекнала, че той трябва да преосмисли позицията си около резултатите.

Според източниците, миналият месец Тръмп закратко започнал да приема загубата си, но по-късно променил мнението си.

"Той чува толкова много дезионформация, че всъщност наистина вярва, че е победил и е бил ограбен", казва един от източниците.

Тръмп е бил категоричен пред своя персонал, че не иска да говори за това дали ще присъства на церемонията по полагане на клетва на Байдън.

Близки до него казват, че  е малко вероятно той да присъства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
15
 
! Отговори
смях преди 3 години
Доналд си го представям как се е хванал за вратите на Белият Дом , дърпат го, но той не се пуска. Дърпат го свалят му обувките, чорапите. Той се държи и издава заповеди. Накрая му свалят панталоните, почват да го хапят по пръстите, за да пусне вратата и накрая се предава. Мелания го чака в колата и му казва: Направи всичко възможно. Не им се даде.
13
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До (Раз)OчарованВсъщност това е последната мисия на агент Тръмп да покаже пред света че и в най-голямата демокрация САЩ изборите се фалшифицират както в Русия. По този начин дискредитирайки демокрацията в целия свят изборите ще се превърнат във фарс а обикновените хора ще придобият търпението на руските крепостници и ще станат безразлични към золумите на властта както в Русия, където един единствен човек се бори срещу корупцията и те го отровиха.
12
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дончо твърди, че изборите са откраднати, категорично отказва да приеме загубата и заявява, че няма да напусне бялата къща. Ще го гонят ли с жандармерия на 20 януари или байДжо сънено ще управлява Пиндостан от борда на ер форс 1?
11
10
 
15
 
! Отговори
(Раз)Oчарован преди 3 години
А аз си мислех, че само в Бг. стават такива изборни измами и простии. Ами в сравнение с УСА ни сме били пример за подражание, остров на законността и правосъдието, на честността и почтеността. К'во се оплакваме - ами вижте к'во се случва при тези, които претендират да бъдат лидери на свободния свят. *** разправии и обвинениня, невиждани скандалища, напоказ пред целия свят. Бай данчо бил новия лидер. Лидер означава "водач". Накъде искат да ни водят? Аз натам не ща!
10
15
 
18
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 3 години
Лудият перчем ще направи голямо шоу, когато го изритат от Белия курник...
9
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо е психически неуравновесен.
8
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предишният адвокат на Тръмп преди Джулиани който получи смекчена присъда защото се призна за виновен че е давал подкупи заради клиента си Тръмп каза преди 2 години че много трудно Тръмп ще бъде изведен от Белия дом. Ето че се оказва прав.
7
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Lock him out. Клоуна вън. Съсипа Америка.
6
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно още на 19 януари ще отпътува инкогнито за Москва, дегизиран с брада и мустаци като дедо Мраз.Въпросът е дали Мелания ще е с него...
5
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смяната на президентите ще стане на 20 януари, но ще трябва линейка, усмирителна риза и 4-*** по-яки санитари подготвени за яростен отпор от пациента.
4
19
 
15
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
CNN ще предава пряко от белия дом как Тръмп ще го наритат с шамари и тупалки в главата на 20 януари.
3
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излага се като кифлaджия.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му и трябва да напуска.Така или иначе скоро ще пускат Звездата на смъртта и от там ще управлява новия повелител на САЩ и всичките земни кълбета
1
12
 
17
 
! Отговори
Хасан преди 3 години
Браво ***, Последната диария на тема Тръмп! Дано поне ти плащат за пернатите мисли