В САЩ заплашвали руските дипломати с насилие

Агенти на ЦРУ и ФБР търсили контакт с тях
114
В САЩ заплашвали руските дипломати с насилие
Снимка: БГНЕС

Руските дипломати в САЩ са заплашвани с насилие, а американските разузнавателни служби се опитват да установят контакт с тях, заяви посланикът на Русия във Вашингтон Анатолий Антонов, предадоха ТАСС и Ройтерс, цитирани от БТА.

Антонов каза по руската телевизия, че от нахлуването на Русия в Украйна на 24 февруари са спрели личните срещи с американски представители.

"Това е като обсадена крепост. По същество нашето посолство действа във враждебна среда . . . Служители на посолството получават заплахи, включително заплахи с физическо насилие", заяви той.

"Агенти от американските служби за сигурност се навъртат около руското посолство, като раздават телефонни номера на
ЦРУ и ФБР, на които може да се звънне, за да се установи контакт", каза посланикът.

ЦРУ и ФБР отказаха коментар. Службата на директора на Националното разузнаване на САЩ и Държавният департамент засега не са отговорили на запитвания за коментар, отбелязва Ройтерс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: УкрайнаСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
поредният турльо...лошите американци...и добрите руснаци ...убиваши православни деца в Украйна...и за какво?...заради лудостта на един луд старец!планува...създава колони в Свободният свят...агенти...убийства...заплахи...медии...и кога САЩ решат да тръгнат...няма да им отнемат повече от 24 часа...дърпат дявола за опашката...голяма грешка е...Свободният Свят не е...Украйна!!!ядрените ви нямат стойност!обричате народите на русия на...смърт!!!
86
3
 
6
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
рАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАПЛАШВАТ, ТЯ аМЕРИКА САМО ТОВА МОЖЕ В СВОЯТА ПОЛИТИКА!
85
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия руснаци все някой ги заплашва. Бати и позьорите.
84
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На много ниско ниво слезна САЩ, въобще цял свят. Високите етажи се налазиха от посредствени алчни хора, което не води до нищо добро.
83
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
руските дипломати направо да ги тричат! Това е добра практика!
82
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега пък жертви ли станахме. Те ви търпяха номерата, ама всичко си има граници.
81
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащ са страхливци.Едно руско посолство не могат да превземат на своя територия.Реално нямат нито едан спечелена сухоземна операция.Винаги ядът бой.Силни са само в Холивуд.
80
15
 
10
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Ами ше ги заплашват. Като се опитват да си разиграват коня, като в България, но в САЩ за подобни работи не само заплашват, но и бият и трепят. Това да не са хората на Чорапа или ония динозаври от ДС. Въпреки, че и на тях им идва времето. Няма къде да се скрият.
79
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 52 Пишеш:"А Русия е наша Европейска държава!" Да, ама не! русия е била, е , и ще бъде азиатска *** с претенции. Всеки път, когато някой проевропейски владетел, или президент на русия/ссср наложи европейски ценности в расия го следват десетки тиранични царе и диктари, които отново връщат расия в азиатско-рушняшката ***. Затова политиката на русия е агресивна и налагана с терор, убийства, гладомор, изселвания, геноцид...и вечни жалби за измислени заплахи от Европа и Америка.
78
12
 
10
 
! Отговори
тя преди 1 година
Подли и алчни са американците !
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гърците са били черни, когато идват от Африка. Те заварват местното бяло население, което се е именувало беласци т.е. бели хора. На гръцки беласци се променя на "пеласги".По-късно сме ги цивилизовали. Културата на древна Елада е смесица между културите на древните беласци и на древните египтяни. Т.нар. "гръцка" митология си е всъщност наша. Македонците не са били гърци, а беласци. Столицата им се е казвала Бела или Бяла, на гръцки се превръща в Пела. Александър е наш.
76
3
 
4
 
! Отговори
От 86 преди 1 година
НЕ СМЕ СЛАВЯНИ*
75
2
 
5
 
! Отговори
До 76 преди 1 година
Ами ние сме славяни(склаби-роби). Ние сме пеласги-беласи, по-късно наречени траки и българи. Ние сме коренното население на тези земи.
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Не за долари, за рубли се правят на клоуни.
73
10
 
11
 
! Отговори
1984 преди 1 година
Никой не държи насила руски дипломати. Като се чувстват застрашени да се прибират в расия, хиляди мечтаят за работата им... *** са така от векове: нападат, убиват, унищожават, подлагат на геноцид и... плачат, с крокодилски сълзи, колко са тормозени и заплашвани от всеки, който не желае да живее като тях или да работи за тях. Новата опорка е, че как "горките" *** се страхуват... А, не се страхуват да убиват жени, деца и старци в Украйна, Сирия, Абхазия...и заплашват с ядрени оръжия
72
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те руските дипломати да не са като Елена Поптодорова и Соломон Паси,та да се продадат за няколко долара...
71
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четох,че на 24-ти май Кирчо щял да ни предаде официално като обяви подкрепата на България за влизане на Македония в ЕС.Да видим...ако го направи наистина значи си е предател и няма повече работа в България.
70
3
 
9
 
! Отговори
тя преди 1 година
Америкавците винаги да купували всеки и всичсо за своите цели !
69
11
 
11
 
! Отговори
Караджа преди 1 година
Търсят предатели сред Руснаците, някои като Боко и Кирчо. Тоя път не познаха, чест и уважение към Руските ми приятели.
68
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В украинските учебници французите,турците,испанците и даже евреите произхождат от Украйна.След някой и друг век по същата логика в уикипедията и в някой учебник може да пише как българите произхождат от американците примерно.Знае ли човек...Ние 500 г. сме били поробени и сме си опазили историята.Историята не е само в учебниците,уикипедията и скалъпените по политическо нареждане книжки.Историята се предава от родителите на децата.Едно време е било с песни,обичаи и т.н.