Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси

Той изглеждаше отвеян след първата си реч за предизборната си кампания
6 яну 2024 13:57, Нели Христова
152
Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън изглеждаше напълно изключил в края на първата си предизборна реч за 2024 г. в петък вечер. 81-годишният президент току-що беше завършил речта си във Вали Фордж в Пенсилвания, където Джордж Вашингтон организира армия за битка с британците през 1777 г. Той се обърна да напусне сцената, но отново умът му го предаде.

За щастие на близо беше съпругата му Джил, който се втурна към него, прегърна го и го хвана за ръката, за да го изведе от сцената.

Когато се приближи до съпруга си, първата дама сякаш прошепна нещо в ухото му, но умно успя да избегне втурачените телевизионни камери, които записваха неудобния момент.

След това д-р Джил се опита да изведе съпруга си от сцената. Но съпруга й внезапно се обърна към тълпата и започна да говори отново, през музиката на излизане, която вече звучеше от високоговорителите.

"Разбирам силата!" каза Байдън. "Много ви благодаря на всички..." каза той, преди музиката да го заглуши.

Това беше първото публично събитие на Байдън след ваканцията му на Карибите.

Байдън, най-възрастният президент в американската история, когато встъпи в длъжност през 2021 г., се сблъска със съмнения от експерти и социологически проучвания дали все още е годен да ръководи.

Възрастта на демократа се превърна в проблем, тъй като той се стреми да бъде преизбран през ноември, като администрацията му използва стратегия за "опаковане във фолио с мехурчета", за да го спре да изпадне публично.

Към президента многократно са били отправяни въпроси относно годността му за поста, като социологически проучвания и експерти твърдят, че това е огромен проблем с по-малко от единадесет месеца до изборите през 2024 г.

Някои от служителите му все още вярват, че той се нуждае от защита, като е изготвена нова стратегия, за да го спре да пада или да се изгуби на сцената, както е правил в много случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Бай Дън 100% се посира в гащите. Що го държите това ***?
129
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 3 месеца
Е, поне е бял, без татуировки, хетеросексуален и не си е сменял пола...*** пък могат да намерят и някой пълен с енергия младок на 70-75 години, не знам що не го правят
128
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Bormann 131. То и на миналите избори изглеждаше Тръмп да спечели предвид многото хора на неговите митинги и малкото на тези на Байдън ама накрая е важно и преброяването на гласовете :)
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Bormann - Керливите ризи на Тръмп за злоупотреби със система, която е създаден за да злоупотребяват "елитите" с нея. Той си го каза още на дебаие с Хилъри - "Ако не искате да избягвам такси, сменете закона. Но няма да го направите, защото вашите спонсори и приятели се възползват от тази система". Ако имаше нещо общо с Джефри Ъпстийн (който пак е в новините, почти 5 години след "самоубийстовто" си), щяха да го изтипосат.
126
1
 
16
 
! Отговори
Bormann преди 3 месеца
Лесна победа за Тръмп дори всички кирливи ризи да му изкарат наяве
125
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тя сигурно се е била втурачила в тавана, докато е преписвала статията.
124
0
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 месеца
"втурачените" сигурно е "вторачените". *** нещо бърка граматиката.
123
1
 
10
 
! Отговори
Ердоган преди 3 месеца
Всички ще се вТУРачите, като ви присъединя към Тюркийе Джумхюриети!
122
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той се обърна да напусне сцената, но отново умът му го предаде. Ама тоя и ум ли ни лъжат, че има??
121
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"втУрачените" .хахаааааааа
120
0
 
2
 
! Отговори
реплика преди 3 месеца
Всякакво оборудване трябваше да си поръчваме от Европа.Наливаш пари тук икономиката работи
119
0
 
10
 
! Отговори
Дервентов преди 3 месеца
С американците трябва да се внимава, те искат да го играят всяка коза за свой крак. В такъв случай не трябва да купуваме никакво военно оборудване от тях. Поръчката на Ф16 беше голяма грешка. Поне за БМПтата се усетиха наще и поръчват страйкъри от канадците, а най-добре щеше да е нещо немско да вземем. И въобще трябва да поръчваме военно оборудване изкючетелно в рамките на ЕС, дори да е малко по-скъпо
118
0
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 3 месеца
Кво сте се втУрачили в дедито и в ... правописа на мисирчетата, и те имат право да дишат!
117
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"втурачените телевизионни камери", нела е във вихъра си, демонстрира пропуснат трети клас, отново и отново и отново. Списвачите в тоя сайт са много зле.
116
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се посмеем на жалкото дяволско изчадие за пореден път излагащо се пред стотици милиони зрители. Това корумпирано криминално нищожжество продължава да съсипва живота в САЩ, а от преди година и в Украйна.
115
32
 
2
 
! Отговори
ДО 119.. преди 3 месеца
0880 - АЙДЕ ДА ИЗБРОИШ ЦЕННОСТИТЕ НА ЛЮБИМЕЦА ТИ ПУТИН.... ЕДНА ЦЕННОСТ САМО КАЖИ
114
2
 
33
 
! Отговори
0880 преди 3 месеца
До ЕДНО Е СИГУРНО ---- Една проходилка ще свърши прекрасна работа..това е лидерът за наште БГ краварски п о д л о г и . А пък синът му е пълен с демократични ценности...
113
45
 
4
 
! Отговори
ЕДНО Е СИГУРНО преди 3 месеца
БАЙДЪН НЯМА ДВОЙНИК... ЗАЩОТО Е ИСТИНСКИ МЪЖ, А НЕ КАТО НЕКОИ ЖУЖЕТА....
112
1
 
26
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
До Теди: Много народ в Бгто прехвърля 90, а в Америка още повече. 80 вече не е толкова много, но Бидона го е налегнала ранна деменция, още преди 4 години беше зальохан а сега още повече.
111
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Надявам се Самоходния Джо отново да стане президент! Няма по-добър плaZмoдий от него! А ако опъне копитата в ефир ще бъде голямо шоу! Муахахахахахахаахахахахахах!!!