Борел намекна за сенчести преговори между Киев и Москва

Следващите няколко дни щели да бъдат много важни
Обновена: 1 юли 2023 13:56 | 1 юли 2023 13:44, Александър Попов
53
Борел намекна за сенчести преговори между Киев и Москва
Снимка: БГНЕС/EPA

По време на испанското председателство на Съвета на ЕС Украйна я очакват "много важни събития", каза в интервю за TVE Жозеп Борел, първият дипломат на ЕС.

"Те са свързани с това, което ще се случи на бойното поле и с повече или по-малко сенчести преговори за прекратяване на конфликта", каза испано-каталунският лидер на евродипломацията.

Борел също отбеляза, че мирните преговори между Киев и Москва зависят от събития, които трябва да се очакват през следващите няколко дни. По думите му броят на мирните инициативи се увеличава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От известно време дедо Варел го е налегнала яко фантазията
21
4
 
16
 
! Отговори
Някой до 14 преди 10 месеца
Накрая бундесвера ще бъде залян от мигранти който са от поколения тук та троянският им кон ще е пълен и кланянето на Ел салам и козируването на Алах. Прости предатели.
20
2
 
15
 
! Отговори
Някой до 14 преди 10 месеца
Това стана ясно на всички работещи в Германия от региона около България и българите. Абсолютни комплексари. Ако някой ги настъпи отиват да унижават най-беззащитния. Не можеш да ги мръднеш да работят. Свикнали друг да им върши работата. Както казахме *** лъскави баби и доста комплексирани. И аз мога да се науча на физическите нещо и да карам военна техника и управлява и т.н. Майка ми също учи да сглобява калашник и първа помощ. Българските жени са повече мъже от германските мъже. Льольовци
19
5
 
15
 
! Отговори
Русия преди 10 месеца
Атлантицити убиха укро преговарящити за Мир.
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 5 В тези региони трябва да бъдат депортирани всички дет се вислят за украинци и 40 години да плащат репарации на останалите.
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не искате преговори за мир? Сенчести били? Ами идете да се биете, пратете децата си там! Вместо да настискате за мир, вие ръчкате заедно с краварите! Но други проливат кръвта си! Ценности.
16
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Украйна трябва да бэде сведена до регион, където не живеат ни руснаци, ни поляци, ни румънци, ни унгарци... упс, то май такъв регион няма. Закривай!
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо махнахте поста ми, който описва справедливото и заслужено решение на въпроса с Украйна? Нямаше нито една обида!
14
18
 
4
 
! Отговори
БРАВО преди 10 месеца
Значи пак ще изпързалят умния Путин, както на минските и на преговорите в Инстанбул. Имаме късмет, че РФусия се управлява от ***, който винаги може да бъде изпързалян и да разрашава зърнени сделки за финансиране и въоръжаване на Украйна.
13
3
 
11
 
! Отговори
До 12 преди 10 месеца
Украйна или т.нар. Малорусия къщата на Европа ли е? Брюксел да не би да е в Украйна случайно.
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бундесферът са шайка обратни комплексари.
11
2
 
4
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Тези дето ми сложиха минуси. Тези дни не помня датата бундесвера трябва наблизо да показват оръжия и може да говориш с тях. Отказах се да ходя. Не ме респектират да кажа уоу, а ме разочароват. Хора на заплатка да покажат нещо лъскаво и друг да им върши работата в битката на живота, а те да лентяйстват добре платено и ранно пенсиониране. Да си лъскат салама на гепардите и да впечатляват Ел салам.
10
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато някой бандит ти влезе в къщата, или го прогонваш, или го убкваш... Другия вариант е да му робуваш... Европа и цивилизования свят няма да допуснат руските варвари и диваци да спечелят нещо от тази война.
9
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 8 "Ще ми се бундесвера в Германия да имаха свободата да могат да се опълчат на Шолц и ЕС за мигрантите като защитят собственото население..." бундесфера са немци и следователно от другата страна на дъгата. Не е случайно, че най-успешният проект в армията им през последните 20 години е поръчката на униформи от Урсулата за бременните танкистки.
8
9
 
2
 
! Отговори
Гларусче93 преди 10 месеца
Те жените на украинците и руснаците избонае,ваха цяла Европа, те тръгнали да се избиват като пълни ду,раци хахаха...
7
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мирни преговори може да има единствено след пълната ликвидация на киевския режим и фалита на спонсорите му от ЕС.
6
6
 
12
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Или при следваща трудност за Русия ще изгърми някоя централа като ответен удър. Ще ми се бундесвера в Германия да имаха свободата да могат да се опълчат на Шолц и ЕС за мигрантите като защитят собственото население и това на Европа защото сега плачат и германци останали без работа заради тях. Все пак те трябва да бранят интересите на страната и на народа. Не да обслужват чужди интереси. Могат само да завиждат на Вагнер за смелостта. Жалки страхливци пълни баби.
5
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На Урките,подкрепени от запада ,не трябва да се има вяра,само пълна капитулация на последователите на Бандера
4
11
 
19
 
! Отговори
До 3 преди 10 месеца
Така е. В Киев и още два региона. И то региони с преобладаващо Укроговорящо население. Докато хвърляха на фронта като пушечно месо рускоговорящи, Булгардкоговорящи, Унгарскоговорящи украинци, някак си вървеше. Ама сега като опря до техните деца да ходят на фронта, Укрите взеха малко да се дърпат. И като нищо ще си сложат подписа на договора.
3
12
 
13
 
! Отговори
Борелчо е притеснен преди 10 месеца
Даже леко се е изпуснал! И в красивата европейска градина понамирисва леко. Но няма страшно, все още си е красива градината. И дори гори красиво. А Борелчо да не се меси и изказва където не му е работа. Да си продължава с алкохолизма и да остави дипломацията на хора които разбират какво правят. Разбира се за лунатици-лаици като него в ЕС работа винаги ще се намери. Синекурни позицийки бол!