Атака с руски дрон разруши жилищна сграда в Одеса

Има една жертва - млад мъж
2 мар 2024 07:31, Петър Бойчев
115
Атака с руски дрон разруши жилищна сграда в Одеса
Снимка БГНЕС

В резултат на атака с дрон в Одеса част от една от жилищните сгради се срути, съобщи кметът на Одеса Генадий Труханов, предаде Би Би Си.

"Гъсто населен квартал. Тук е просто ужас. На мястото работят спасители, общински и аварийни служби. Продължава извозването на отломките", каза кметът, предаде БТА.

След ръководителя на областната военна администрация той съобщи за една жертва - млад мъж.

"Повредени са и инженерните мрежи и котелното, близките къщи са изключени от отоплението", допълни Труханов. Руската страна не е направила коментар.

"Суспилне Одеса" публикува снимки на пострадалата от удара сграда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: одесажертвадрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така правят истинските руснаци - убиват цивилни по домовете им. А ако могат да се доберат до тях - първо ги изнасилват. Нищо ново, диваци бяха диавци си остават.
61
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ВСУ продължава успешно да демилитаризира Могучая
60
1
 
9
 
! Отговори
А коя е била целта преди 2 месеца
Очевидно военен обект, но дронът са го гърмяли пак с калача и е паднал върху жилищна сграда
59
0
 
12
 
! Отговори
Деля мозък с Кирчо преди 2 месеца
ППДБеец съм. Всички ние си делим един мозък. Кой по-голямо парче, кой по-малко. Общият когнитивен ресурс ни е скъп. Затова когато говори Гаргамел, Кирил Петков заеква. Мозъкът е претоварен.
58
3
 
10
 
! Отговори
Public enemies преди 2 месеца
Разтуриха българската промишленост, внасят се б оклуци от средна и западна Европа без мита , упорито от 9 милиона върви към 5 милиона и е абсолютен пример за успешен европейски модел на развитие.
57
2
 
9
 
! Отговори
до Виц преди 2 месеца
Накрая си пообъркал вица. А той гласи така - с два пистолета срещу пет ГОРЯЩИ украински танка!!! За някой по *** виц се обърни към амбасадата но Козяк, те са им специалитет
56
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега разбирам турското политическо решение , да разреши българското ,,съединение" , и да се осъществи на практика българската държава на Балканите.Турция е подкрепяла България в създаването на Българската държава по две причини.Ефнаъс е да отблъсне по на далеч русофилските мераци за Босфора.И другата е очевидна.Да не падат ,,случайно " отклонили се руски ракети в инстанбулските квартали.
55
1
 
14
 
! Отговори
До Мъка преди 2 месеца
Те искаха в ЕС и НАТО и да се развиват>>>> Като нас ли да се развиват? България е най добрия пример колко мноооого се развива една държава в Нато и ЕС ;))
54
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поредните унищожени фашисти.Работайте ребята скоро Одеса ще бъде освободена
53
2
 
11
 
! Отговори
Public enemies преди 2 месеца
Войната Украйна-Русия бе неизбежна, американците щяха рано или късно да я предизвикат и вече щеше да е много опасно с американски оръжия в тази страта за цяла източна Европа. Приходи от наркотици, проституция - невероятен европейски съвременен модел за развитие.
52
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руския екстремизъм въведе нови норми по строежа на пограничните международни правила...,,Буферна зона"..Бе все още да е гласували за одобрение в съвета на ООН., Русия демонстрира ракетен удар и ,,буферна погранична зона".Жителите и не са били предупредени за по добра достоверност .Така изглежда новия русофилски проект.Свят с две граници.
51
3
 
9
 
! Отговори
До 51 преди 2 месеца
Няма нужда да знаеш какво е това Ай Кю, колкото по малко знаеш, толкова по квалифициран си да разпространяваш маллоумната пропаганда на американския ти работодател ;)
50
13
 
4
 
! Отговори
От Русия преди 2 месеца
Идва само кал и мизерия. Добре че се отървахме от тия нештасници. Все още има руско влияние из България, но за щастие се топи бързо!
49
0
 
4
 
! Отговори
О спомняте ли си преди 2 месеца
Госпожо. Един лозунг/слоган по новому/ - Смърт на фашизма, свобода на народа. Няма съдии, прокурори и други корумета.
48
8
 
3
 
! Отговори
Мъка преди 2 месеца
До Public enemies 39 Нужна е промяна в Украйна. Така е. Те искаха в ЕС и НАТО и да се развиват.Путин реши да ги промени по руски и го загази яко.Рано или късно Украйна ще влезе в цивилизацията , а руснаците ще си останат същите п-ри-***-ти.За 100 години не дадоха нищо за развитието на човечеството.Само заплахи , оръжие и войни са им в главите.
47
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кво и туй Ай Кю, ва? Автомат Калашникув ли? Твойту IQ 10!
46
2
 
10
 
! Отговори
Колективния Запад преди 2 месеца
Се нарича така, защото колективно делят един мозък! Този на дементния старец Байдън!
45
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руското ,,освобождение" ...що значи....Ракети С 300 в руските въоръжени сили , се превръща от ракети за отбрана в ракети за нападение.Как се случва това?...С техническа поправка?...Не..С една заповед от новия главнокомандващ руските въоръжени сили.Другарят Путин.
44
1
 
3
 
! Отговори
Евгений преди 2 месеца
Някой решил и. НатЪртил в заглавието . С руски . И станало бесмисловица.
43
4
 
12
 
! Отговори
До 41 преди 2 месеца
Знам че не е лесно да намериш работа и социална среда с Ай Кю 30, но ето ти добре се справяш във фабриката за тролллове ва ППДБ и финансираните от тях НПОта! Делиш един мозък с Кирил Петков!