Франция експулсира още 14 български роми

Част от тях са живеели в квартири, а други – в лагери
10 сеп 2010 23:53,
90
Франция експулсира още 14 български роми
Снимка: Булфото

Франция експулсира още 14 роми в България. Това е третата група от депортирани от френските власти румънски и български роми в рамките на два месеца.

14 души, които досега живеели в парижкото предградие Баньоле без официална регистрация, са изпратени от Франция със самолет в петък, съобщава АФП. 

Част от ромите са живеели в квартири, а други – в лагери.

В четвъртък евродепутатите поискаха Франция да прекрати веднага депортацията на роми.

Остра резолюция, подкрепена от 337 депутати, изисква Европейската комисия и правителствата на страните членки да вземат сериозни мерки за интеграция на ромите, които в голямата си част живеят в бедност.

245 депутати гласуваха „против“ резолюцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: Франция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
те доколкото знам доброволно са се върнали.
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Даваите ги насам!Закъсахме за *** и веро!
82
0
 
4
 
! Отговори
Anonimen 222 преди 13 години
Хайде, Евросъюза ги нахока...Айде всичкото *** да ходи във Франция сега. На тумби, с катуните...Да си оправим държавицата тука!
81
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Франция върви напред с расизма под ръка!Саркози-АБСОЛЮТЕН расист!Тези хора не са върнати,защото са престъпници,а защото може би се предполага,че са такива и естествено,защото са ***!
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
щом не спазват договрите защо пък България да ги спазва бат Б Б пускаи АЕЦ-а без да ти пука и чакаи резолиуция на Е К то и германия върти *** за тяхните атумни централи може да минем метър пък мангофците ще подпомогнем с безплатен ток
79
3
 
3
 
! Отговори
до номер 67 преди 13 години
Цялата ни политическа класа не са национални предатели, както пишеш тиНационални предтатели са ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, ПРЕДАЛИ НАЦИЯТА СИНо *** ББ и ЦЦ, етническите *** Доган, Седефчов, Сидеров, Иван Костов, Дянков, Маргарита Попова и т.н. са НАЦИОНАЛНИ ВРАГОВЕПолзвайки власта, те правят следното :Спират мизерните детски на българските семейства от 35 лв. още за първото дете, но с получените от българите данъци, плащат по 59,5 лв. детски на *** до 23-то дете - ( рекорда )
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо не мислим. Скачаме срещу *** и те французите на това разчитат. А не е ли абсолютна гавра с нас връщането само на тези които са им в тежест и нямат полза от тях. Защо не върнат и инжинерите, лекарите и другите специалисти. Връщат само тези от които нямат полза а от които имат си ги куткат. Егаси смотоните по......рковци и тарикати гадни.
77
1
 
7
 
! Отговори
. преди 13 години
Аз досега не съм видял да върнат един ром.Само *** ни пращат.Наричайте нещата с истинските им имена
76
0
 
8
 
! Отговори
bobi преди 13 години
DO SARKOZI; NE NI GI VRA6TAITE BE XORA MOLIA VI.NA SAPUN GI NAPRAVETE SAMO NENIGI VRA6TAITE
75
0
 
6
 
! Отговори
СКИНХЕДС преди 13 години
Ау, идеално къде да ги посрещнем
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И това идва от човек,който дори не може да пише на български? ***
73
6
 
1
 
! Отговори
vqrno преди 13 години
Mnogo si prav kolega , az sashto zabelqzvam ,4e golqma 4ast ot horata ,u4astva6ti v tozi forum sa unikalno negramotni . I za jalost sa Bulgari !!!!!!!!!!!!!!!
72
0
 
4
 
! Отговори
smqqqqqh преди 13 години
''Браво на Саркузи -- проблема на Источна европа''UNIKALNO TUP I NEGRAMOTEN SI BE SMOTANQK - 8 pravopisni gre6ki ima6 nekadurniko nau4i se 1-vo da pishesh i togava izrazqvai mnenie !!!
71
0
 
13
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 13 години
Прави ми впечатление от коментарите че почти всички сме на едно и също мнение относто *** с ЕДНА ДУМА НЕ ГИ ПРИЕМАМЕ В ТОЗИ ИМ ВИД. Прави ми впечатление и това че управляващите без значение кои са избрани от нас мислят обратно като товарят нас БЪЛГАРИТЕ за сметка на *** . За мен това е геноцит върху чистото българско население .
70
0
 
8
 
! Отговори
линейка преди 13 години
Щото са по-умни от тукашните. Тук гонят лекарите, инженерите, учените и специалистите и дават на ***. Много ясно е, че ще бягат всички, а ще върнат ***.
69
0
 
5
 
! Отговори
do 68 преди 13 години
Да бре милиарди всяка година ви плащаме и пак сте недоволни!Те във Франция ви показаха какво заслужавате!!!!Да не говорим ,че управляващите щяха да са други ,ако ви нямаше вас да си продавате гласовете за по 5 лева!
68
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правителството трябва да вземе отношение по всички тези въпроси,които хората тук повдигат.Крайно време е да се спре кранчето от което се източват пари от хазната.За *** раждането на деца е професия и осигурена заплата.Никой от тях не го е грижа след това за детето.Напротив,оставя го на произвола на съдбата и държавата да му мисли.Може би е правилно след 3 или 4 дете да им се спрат детските?А ако Еврорама поеме изплащането на детските и помощите им за мързел чудесно!Но от моят джоб,не!
67
0
 
8
 
! Отговори
Курец преди 13 години
Да остана 2 седмици и да палат пак за Франция. Но тоя път да вземат и всички роднини до 50то коляно.Аееее
66
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
oligofreni ne mangala vi e problema a vie samite ve
65
0
 
5
 
! Отговори
До:ЛАМБО преди 13 години
Аз написах,че поста е копи т.е -не съм аз автора,просто трябва да се види от още хора....Цялата ни политическа класа е пълна с национални предатели....какво друго да ти кажа.....