Кадафи: Случващото се в Либия е маскарад

"Бомбардировките на натовските самолети няма да продължат"
20 сеп 2011 15:58, Елка Василева
34
Кадафи: Случващото се в Либия е маскарад
Снимка: Reuters

Сваленият либийски лидер Муамар Кадафи заяви, че системата на управление, която е установил в Либия, се основава на волята на народа и не може да бъде премахната, предаде Ройтерс.

В аудиопослание, излъчено от сирийската телевизия Араи, Кадафи каза също, че самолетите на НАТО няма да могат да продължат операциите си в Либия.

"Политическата система в Либия е система, базирана на властта на народа и е невъзможно тази система да бъде премахната," подчерта той. "Бомбардировките на натовските самолети няма да продължат," добави Кадафи, предаде БТА.

Според сваления либийски лидер събитията, които стават в момента в страната му, са "маскарад", съобщава Франс прес, цитирайки посланието. Кадафи призова либийците да не вярват, че е настъпила промяна на режима.

"Това, което става в Либия, е един маскарад и то само благодарение на натовските бомбардировки, които няма да продължат вечно. Не се радвайте и не си мислете, че е свален един режим и е установен друг с помощта на удари по въздух и море", предупреди Кадафи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.