Наводнения и отломки след Санди в САЩ

Стихията уби 48 души и парализира Ню Йорк
31 окт 2012 13:10,
47

Разрушени постройки в Роуд Айлънд Снимка: Reuters

Вилнеейки от Манхатън до Милуоки, стихията Санди уби 48 души, много от които станаха жертва на паднали дървета.

Санди, която започна като ураган, тръгна от Карибите и удари крайбрежието на Ню Джърси. Ню Йорк беше парализиран и онемя пред рекордните вълни в Батъри парк. Ураганните ветрове и разрушителните наводнения оставиха 8,2 млн.
души без ток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: ураганпоследствия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На хамерите цялото им строителство е базирано на разни картони , мукави и шперплат. Няма как да устискат на по-силен вятър който те наричат ураган. Никой не им е виновен че строят по такъв начин разни колиби. Като че ли нямат бетон и тухли там или не знаят как да си направят една нормална къща.
33
4
 
2
 
! Отговори
dragko преди 11 години
37-ми,дреме ми на оная работа къде си и колко пътуваш.Мисля че здравето и спокойствието са на първо място.А от ламтежа на "имането"ще дойде и края на всичко.Бил съм в 2-3 така наречени напреднали страни.И то не като екскурзиант.Тъй че не прави реклама на такива.от снимките е видно какво се крие зад лъскавата фасада.Айде със здраве....
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Божие наказание !
31
2
 
4
 
! Отговори
rosenbosen преди 11 години
Да вземат да си направят нормални къщи, а не от талашит и гипсокартон! И после оле мале, къде ми е домът.
30
4
 
5
 
! Отговори
baba преди 11 години
da , v takiva ka6ti ot karton givee siala Amerika , ili po4ti siala Amerika
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив искрено съчувствам на хората пострадали от урагана! Дано Бог им помогне да се възстановят бързо и да няма повече катаклизми! Задавам си обаче въпроса, случайно как този ураган дойде точно на време, за да обслужи конкретни интереси по отношение на изборите?!
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я ме просветлете! За тези ли талашитени колиби американецО потъва в ипотечни кредити и се заробва доживотно?
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
36 в момента съм в Германия и виждам защо хората имат , чисто и просто защото бачкат и то много , пътуват по 150км до работното си място , не са *** като теб.
26
5
 
13
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Страната на неограничените възможности?Хамериканската мечта-да работиш по 16 часа на ден,потънал в кредити и да мляскаш вечер пуканки пред телевизора в уютното бунгало.Блааагодарско....Не ща!
25
2
 
7
 
! Отговори
FOX преди 11 години
И какво се оказа?! Повечето българи са възпитани в омраза ,завист и никакво състраданиеЖалко.но факт!
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дават минуси защото са зомбирани балъци, които сега даже са заети да опонират на мислещите хора - заети да си правят костюмите за хелоин! LOL
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се научиха как се строи. Райони където всяка година има такива природни бедствия те продължават да си правят кутийки от дърво. Дори една наша панелка на 20 години ще издържи повече!!
22
3
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
DO 31 6TE PADNAT PANELKITE OT ZEMETRAS AMA DRUG PAT DAJE V TURCIQ ISKAXA TEXNOLOGIQTA SLED ZEMETRESENIETO TVA DA NE SA TI KARTONITE I KLE4KITE V AMARIKA DETO GI NOSI VSQKA GODINA VQTARAT
21
8
 
7
 
! Отговори
БАРАК обама преди 11 години
бараки, бунгала... ама не са в панелки, дето при първия трус може цялата плоча да ви затисне като плъхове... щото през соц-а някои е крал цимент/случая е истински!цяло семейство загива/ и сега пак с лепило и клечки за зъби ще ги построят отново - почти без пари!
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези "къщи " не са енергийно ефективни !Да попитам ГЕРБ, за много по-солидните Български панелки и защо искате да ограбите Българина с енергийна ефективност , като вашите кумири хАмериканците живеят във велпапе?
19
3
 
16
 
! Отговори
слабо ураганче преди 11 години
Санди е слабо ураганче в сравнение с мощната разрушителна сила на ЕТ герб!
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подобни постройки в БГ ще видите през крив макарон, те са в пъти по луксозни и практични от нашите бетонените бункери. Като са ги отнесли хората си имат застраховка и след 2 седмици все едно нищо е нямало, не като нашите села дето се наводниха и никога повече няма да се живее в тех.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо триете когато ги наричам такива като 23 с истинските им имена , както се вика право куме в очи , човек с подобно мислене може да се харектиризира самос една дума комунист , кажи му комунист и друго не го обиждай .
16
4
 
5
 
! Отговори
зрител преди 11 години
Предлагам да се въведе нов код за опасни климатични явления-сбъднати мечти.Що филми за апокалипсиса направиха , сами са си виновни.Е на това му се вика информационен резонанс,)))
15
3
 
6
 
! Отговори
Andreshko преди 11 години
Това не са бараки,а бунгала.