Наводнения и отломки след Санди в САЩ

Стихията уби 48 души и парализира Ню Йорк
31 окт 2012 13:10,
47

Разрушени постройки в Роуд Айлънд Снимка: Reuters

Вилнеейки от Манхатън до Милуоки, стихията Санди уби 48 души, много от които станаха жертва на паднали дървета.

Санди, която започна като ураган, тръгна от Карибите и удари крайбрежието на Ню Джърси. Ню Йорк беше парализиран и онемя пред рекордните вълни в Батъри парк. Ураганните ветрове и разрушителните наводнения оставиха 8,2 млн.
души без ток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: ураганпоследствия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Бараки, много точно казано!
13
2
 
15
 
! Отговори
някой преди 11 години
Направо им се чудя на американците как може при такъв климат да живеят в шперплатови къщурки.
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подобни постройки в БГ ги наричаме ,,бараки,,.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къщите им са картонени или паянтови за по 1 милион долара.
10
1
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Вярвай на факти, а не на слухове. Точно през последните 100 години, населението на земята се е увеличило няколко пъти, а продължителността на живота с 20 години. Излиза, че ,,тези хора,, са пълен провал.
9
9
 
12
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Доста *** червени *** има тук.Днес Сенди ще удари Чикаго.По данни на ИТАР-ТАС,ще бъдат унищожени Chicago Skyline,Sears Tower , John Hancok.Ще бъде пометен и увеселителния парк Six Flag Great America.Ще умрат хиляди американски деца,жени и мъже.Вследствие на което заплатите,пенсиите и детските надбавки в България ще се вдигнат 10 пъти,здравеопазването и транспорта ще станат безплатни.Еи,за живота които живеем не са ни виновни Американците,Евреите и Турците,а ние самите.
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквито са им къщите, такива са и американците - хора без корени.
7
3
 
3
 
! Отговори
8 преди 11 години
А ти защо ни занимаваш с личните си проблеми ?
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В щата Georgia в частна нива на около 150 км от Атлантическия океан през 1980 г. на 22 март се открива един озадачаващ и зловещ паметник наречен Georgia Guidestones. Защо ли е построен там? Мнозина го смятат за конституцията на Новия Световен ред. Паметникът е от гранитни плочи високи 6 метра и тежащи по 20 тона всяка!!! До него на 6 фута(2 метра) под земята във бетон има послание до идното поколение, което е оцеляло може би. На него на 8 езика има послания към тези оцелели уж, но те са насочени към други хора. Първото казва: Поддържайте населението на земята под 500 000 000 !!!?!!! А последното: Не бъдете раково образувание на Земята, оставете място и за природата!!!?!!! Управляващите САЩ са богатите, за които човешкият живот е НИЩО. Те са саздали план за депопулация на населението на Земята и той се изпълнява от 100 години на всички нива - като започнем от хранене и пиене, мине се през лекарства и ваксини, отровни продукти във всички материали и продукти употребявани от човека, войни, климатични и екзотични оръжия, кемтрейлс вече и у нас!!!повече от 6 години и др. Тези хора могат да правят изкуствено земетресения където си поискат и да изменнят климата, и го правят наистина. Пръскането с кемтрейлс от ниско летящи самолети, ето един такъв prikachi/images.php?images/755/3538755S.jpg има за цел да разболява сериозно хората, да ги прави психически нездрави чрез барий, кадмий, стронций, наночастици алуминий, канцерогенни вируси и др. Чрез него се отравя ВСИЧКО - ВОДА, ВЪЗДУХ, ПОЧВА, ПЧЕЛИ И Т.Н. С кемтрейлс и облъчване с честоти от HAARP може да се моделира различно настроение и поведение в хората. Новият Световен Ред иска да затрива Земята. Който си играе с огън, прави и пожари! Американците да не спят и да лапат телешки пържоли, да пият кола и ядат ГМО ***!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tuka niakoi psihopad se gavri sys sydbata na horata. te 6te se opraviat, no ti se moli da ne stava takova ne6to v BG - prav 6te umre6, za6toto zlobata, typotiata, prostotiata, zavistta e mnogo goliama.
4
4
 
12
 
! Отговори
Минчо от Славковци преди 11 години
Плевнята зад къщата е по масивна и здрава от на тия паянтовите бараки, дето ги имат за "къщи"? Може ли това да е къща ? И едно такова там струва средно 500 000 - 600 000 долара ? 600 000 долара за шепа дъски и талашит ? Алтави хора ?
3
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може да не са от тухла, но в пъти по луксозни,практични и уютни от нашите панелки и ,,ново,, строителство
2
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мечтата ми е при следващо цунами Америка да изчезне от картата на света!
1
7
 
47
 
! Отговори
Строител преди 11 години
От тези пометени къщи само дъски изкочили.Една тухла не видях.Май американците не са чели приказката трите прасенца.