Холандците не искат българи и румънци, сочи проучване

Смятат, че престъпността ще се увеличи
Обновена: 2 сеп 2013 21:45 | 2 сеп 2013 21:45,
65
Холандците не искат българи и румънци, сочи проучване
Герт Вилдерс. Снимка: архив Reuters

Около 81 процента от холандците са против границите да се отворят за граждани на Румъния и България от догодина, сочи проучване на местния социолог Морис де Хонд, по поръчка на националистическата Партия на свободата на Герт Вилдерс. Данните са цитирани от информационния портал "Дъч нюз" (DutchNews.nl), пише БТА.

Изследването, в което са участвали 1300 души, показва, че очакванията на 73 процента от анкетираните са отварянето на границите да доведе до увеличение на престъпността, а според 74 процента холандски работни места ще бъдат загубени в полза на новодошлите.

"Това, което искат холандците, е кристално ясно", заяви Герт Вилдерс. "Границите трябва да останат затворени за работници от Румъния и България".
 
Румънските и българските граждани понастоящем могат да работят в Холандия само със специално разрешително, но това ще се промени на 1 януари догодина, отбелязва "Дъч нюз".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
32
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
Нали, а мароканцитр с по 10 деца (минимум) дето висят на социала и грам не работят, не ви пречат, а?
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я,пък тия!Меркел от къде ще има 8милиарда излишък,ако не са кололонийте където си продава старите трошки и никокачествената храна!Я завой у лево да не ви дръпнат юздите.
7
0
 
24
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 10 години
Този не ви ли прилича визуално на нашия Волен :)))
6
3
 
19
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
и аз не искам възродената римска империя
5
8
 
4
 
! Отговори
AZ преди 10 години
Pravi sa...
4
3
 
27
 
! Отговори
az преди 10 години
нямам нищо против това , но ние сме си виновни с престъпноста а щомто не ни искат , тогава да си прибират Кауфландите, Моловите , Карфурите в Холандия , какво правят на наша земя , нестига , че им тъпчем джобовите с пари ами и не ни щът... ***
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искат - не искат, от 1.1.2014 трудовият пазар се отваря за хора от БГ и РО и холандците, колкото и да пищят, нищо не могат да направят. Тъкмо да се порадват и те на малко (или повече) от нашите *** събратя.
2
1
 
55
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
НАИСТИНА ПРЕСТЪПНОСТА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ....НО ЖЕЛЯЗОТО И БАКЪРА ЩЕ НАМАЛЕЯТ......
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом не искат Българи да им изпратим цялата *** която пресича Българо-турската граница нелегално. Финансирането да се поеме от личните средства на г-жа М. Попова - вице президент на България - без да намесва бюджета на България.