Холандците не искат българи и румънци, сочи проучване

Смятат, че престъпността ще се увеличи
Обновена: 2 сеп 2013 21:45 | 2 сеп 2013 21:45,
65
Холандците не искат българи и румънци, сочи проучване
Герт Вилдерс. Снимка: архив Reuters

Около 81 процента от холандците са против границите да се отворят за граждани на Румъния и България от догодина, сочи проучване на местния социолог Морис де Хонд, по поръчка на националистическата Партия на свободата на Герт Вилдерс. Данните са цитирани от информационния портал "Дъч нюз" (DutchNews.nl), пише БТА.

Изследването, в което са участвали 1300 души, показва, че очакванията на 73 процента от анкетираните са отварянето на границите да доведе до увеличение на престъпността, а според 74 процента холандски работни места ще бъдат загубени в полза на новодошлите.

"Това, което искат холандците, е кристално ясно", заяви Герт Вилдерс. "Границите трябва да останат затворени за работници от Румъния и България".
 
Румънските и българските граждани понастоящем могат да работят в Холандия само със специално разрешително, но това ще се промени на 1 януари догодина, отбелязва "Дъч нюз".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
6
 
! Отговори
Исмаил преди 10 години
И "В Мюнхен са вдигнали ръце от българи......"Защо ли се носи такава слава ;)
28
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма неискам няма недей. Имаме си договор тука. Ако не ви отърва махайте се от ЕС и това е.
27
1
 
28
 
! Отговори
към холандците: преди 10 години
Като не щете българи и румънци, си вкарвайте мюсюлмани!Скоро те ще започнат да ви го вкарват!
26
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормално е нация, която е ходила с дървени обувки да се притеснява от фешън полъха от балканите. Докато ван човците са тънели в калта с архаичните си налъми, нашите гъзета са разцъквали хорца с олекотените си ***. При това от естествена кожа!
25
1
 
39
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Що не ни щете *** бре, холандци? Я вземете ги интегрирайте, че да видим и ние и целия свят как се прави туй чудо.
24
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако под българи и румънци се разбира български и руънски *** ... е напълно разбираемо ... но така холандците ще могат да се уверят на практика как ние трябва да ги понасяме.
23
1
 
16
 
! Отговори
USA преди 10 години
Tova e vse edno shtatut California da kazhe,che niama zhelanie da prieme rezidenti na shtata Texas !?!?!I kakva e tazi izmislena 'Edinna Evropa' ?
22
2
 
24
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Първата мюсюлманска държава в ЕС не иска малко цигънчета от нашите? Ех ако това не е расизъм.... хаха. Защо първо не помислят за 90-те процента население от африкански произход у тях, защо не помислят за всичките наркомани, дето даже е законно да са такива там? Нали сме вече част от ЕС, време е и те да поемат тяхната част от изхранването на циреите ***, не само ние и Румъния.
21
6
 
3
 
! Отговори
хахахаха преди 10 години
е за какво са им тикви гейберски неграмотни,те комунистите се изнесоха,я вижте децата на бившето политбюро ,на партийните величия,на перачите на пари,имена няма да казвам,поровете се, и *** също,сега бостанците и те искат,ама нямааааааа-там олита гейберски си имат достатъчно,че и партия..
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
koloto i da ne mu se iska ima sporazumenie koeto Bulgaria chaka 4 godini i poveche ot 1 januari se otvariat granicite
19
1
 
19
 
! Отговори
dms преди 10 години
...ми то в Холандия, холандци не останаха..този пък от името на кой говори???
18
0
 
2
 
! Отговори
roman.anev.9 преди 10 години
I NA TOQ BASHTA MU SE KAZVA ISUS SAS SIGURNOST.
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този се опитва да си вади дивиденти на наш гръб. Ако някой утре каже да отворят границата за кюрди примерно повечето от вас ще реагират по същия начин и ще подкрепят този който вика ПРОТИВ - дали не ви е позната картинката :)
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано EU се разпадне,тогава всеки ще разчита на себе си,няма да има крив харпун,надявам се.
15
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ааа нема, споко! Аз в тази пропаднала страна и пари да ми дават не стъпвам там. За Бога, та те си имат партия на педофилите, която е напълно законна!!!
14
1
 
21
 
! Отговори
Меринджей преди 10 години
Ами, то 'убаво да не искат българи и румънци! Ама, за *** въпрос не е ставало- тях сигурно ги искат! Радвайте се! Това е още по-добре!
13
5
 
11
 
! Отговори
Български син преди 10 години
Те просто не искат *** от България и румъния.нямат нищо против българите.време някое министерство да направи нещо ,ако иска за България да падне шенген. Трябва да се започне една яка кампания и да се обясми на всички европейци за *** от България,че те не са българи,а *** родени в България . Те си нямат държава и нямат писменност.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До demosten2- Господата не се оплакват от мароканци ,а оплакват се от БЪЛГАРИ .РУМАНЦИТЕ СА БЪЛГАРСКО ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА ДА НЕ СМЕ САМИ.
11
14
 
7
 
! Отговори
az преди 10 години
4e koi gi iska Bulgarite
10
3
 
26
 
! Отговори
ХоландияБОЙКОТ преди 10 години
Моя малък протест срещу Холандия ,е че от две години не купувам никаква стока произведена в тази европейска страна,без холандски цветя,зеленчуци,гауда сирене,козметика и т.н..Заедно с румънците сме около 30 млн.души,нека останат непродадени 30 млн. букета цветя,30 млн. кг сирене,и т. и т.н......поне !