Бунтовниците са виновни за смъртта в Мариупол

Имало прехванати разговори, които доказват вината им
25 яну 2015 18:02, Александър Попов
411
Бунтовниците са виновни за смъртта в Мариупол
Снимка: Reuters

Прехванати разговори по телефони и редиостанции доказват, че подкрепяните от Русия сепаратисти са отговорни за ракетния обстрел срещу Мариупол, при който загинаха най-малко 30 души, заяви днес украинският президент Петро Порошенко, цитиран от Асошиейтед прес и БТА.

Още по темата

По думите на Порошенко, който проведе спешно съвещание със Съвета за сигурност, прехванатите разговори са неоспоримо доказателство, че сепаратистите са извършили нападението.

Сепаратисткият ръководител Александър Захарченко първоначално обяви, че неговите сили започват офанзива срещу Мариупол.

След като стана известен броят на цивилните жертви обаче, той даде заден ход и обвини украинските сили за вчерашното клане, отбеляза АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: УкрайнаМариупол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
12
 
! Отговори
хей украЙнец преди 9 години
На всеки с коефициент на интелигентност над 20 е ясно, че изобщо не си украинец. Ти си класическото определение за ***, при това доста изпаднал.Имам приятелка украинка, женена за българин и знам от първа ръка за какво става дума там. Близките и избягаха от украйна и нямат никакво намерение да се връщат там. А там е такава мизерия, каквато тук не е имало. Виденовата зима е като истински рай, в сравнение с условията там. А хората направо са умрели от страх и не смеят да надигнат глава.
124
0
 
5
 
! Отговори
преди 9 години
До ШопТи да не си от украинските шопи та пееш украинският химн?
123
3
 
12
 
! Отговори
Трудовакъ преди 9 години
Потрошенко явно е изпаднал в умопомрачение. По - добре да каже кой точно и защо нареди свалянето на малайзийския "Боинг" в Източна Украйна. Добре е да надзирава както армията, така и наемническите подразделения, които тероризират населението в Източна Украйна. Защото те имат тежко въоръжение, каквото им е предоставила от складовете си украинската армия. Опълченците нямат ракетни комплекси "Град", с които бе обстрелван Мариупол. И накрая - да не забравя, че търпението на народа не е безкрайно...
122
12
 
4
 
! Отговори
УКРАИНЕЦ преди 9 години
До БГБаахти интересния парадокс? Путлеропитеците в своето извратено робско съзнание смятат България и Русия за една държава! Те затова наричат родоотстъпници всички които изобличават агресора Русия! Също като Бунта на русофилите през 1886 година !Те горките разбират ,че Русия ги използва като ***,чак когато Стамболовия съд ги изкарва на разтрел като национални предатели ! Тез тука са същите *** !
121
3
 
4
 
! Отговори
преди 9 години
До ukrainecТова е война бе чучуло. Ако българия не беше съюзник на Германия нямаше да има и руснаци в нашата добруджа. Много добре цетираш,а сега ми обясни какво превеше в България 3ти украински фронт от 1944 до 1947 година в БЪЛГАРИЯ? УКРАИНСКАТА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ.............
120
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е пропаганда бе хора. Така се убеждават по-простите хора по света, че уж Русия са агресори, империалисти и т.н. Така се управляват масите - с лъжи, изказани като истина и повторени сто пъти.
119
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
190 Украинец, през 41 руснаците нападнали Германия?... Оооо след като прочетох това, майдана и обстановката в Украйна просто не ме учудват. Това даже немците отказаха да го коментират. Само Яценюк такава простотия изръси, а ти си втория от който я чувам.
118
8
 
5
 
! Отговори
ukrainec преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВ"КАВАЛЕРИСТИ,БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ,ЧЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН НА РУСИЯ ЗАДЕТО ПОМОГНА ДА ИЗГОНИМ ТУРЦИТЕ! НО КАКВО ПРАВЯТ СЕГА ВЪОРАЖЕНИТЕ ДО ЗЪБИ КАЗАЦИ В НАШАТА ДОБРУДЖА НАСРЪХНАЛИ СРЕЩУ НАС!ЩЕ ГО БИЕМ И СМАЖЕМ КАТО ВСЕКИ МРЪСЕН ВРАГ КОЙТО ПРЕЧИ ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !Ген. Иван Колев ; Додрудж--1916 год.
117
5
 
13
 
! Отговори
БГ преди 9 години
НЕ му се връзвайте на тая *** УКРАИНЕЦ.. Това е засран мозък, той не мисли, той знае.. Fish don't think, fish know... По всичко личи, което е много жалко че Укр хунтата вече е получила инструкций за започване на военна офанзива, а тези провокаций са предпоставка и подготовка, както снайперистите на майдана и Бойнга и Одеса. Жалко че Путин ги спря през август, ако не беше, тая гнус днес нямаше да я има в Киев и америкосите от ЦРУ също щяха да са изметени, заедно със синчето на Байдн и другите
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СПРАВЕДЛИВ, кефиш ме брато! Драго ми е когато виждам, че има все още мислещи българи! Жив и здрав да си!
115
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирате ли, че всички издънки са от руския православен башибозук?Путин вкара оръжия и ги даде в ръцете на обикновената ***, само и да нагади на "враговете".
114
0
 
2
 
! Отговори
хей украЙнец преди 9 години
Сестра ти има друго мнение по въпроса.
113
16
 
4
 
! Отговори
УКРАИНЕЦ преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВПутлеропитеците нещо се объркаха-наричат родоотстъпници противниците на агресора Русия!Ама то няма никаква логика-България е в НАТО и ЕС,Русия обяви НАТО и ЕС за врагове,тоест и България включително.Тогава родоотстъпници трябва да са тези които са с Русия-не е ли така?А бе нещо се обърках-направо да викаме ген. Колев !
112
0
 
24
 
! Отговори
Псаки преди 9 години
Укр властите и Ройтерс ни казаха че имало прехванати разговори.. ние не можем да ви ги покажем, но трябва да ни вярвате... А кому это выгодно - спрашивал тов. Сталин - Населенито в Мариопул е проруски настроено, явно хунтата в Киев иска с един атентат пона 3 неща да направи: 1. да сплаши населението 2. Да обвини опълченците пред света 3. Да настрой местното население против ДЛНР- А каква би била ползата на опълченците да обстрелват мирното население което е проруско? - Никаква полза, напротив
111
11
 
0
 
! Отговори
УКРАИНЕЦ преди 9 години
До хей украйнецБие точно тя всеки път !На всички *** ще направя малка дупчицаИ няма никога да допълзят до теб !
110
2
 
14
 
! Отговори
хей украйнец преди 9 години
Ама защо така на запад не ви искат много. Плащат само на господарите ви в киев, за да ви хвърлят в месомелачката, ама като поискате убежище получавате по един среден.О отворени обятия приемат само някои от жените ви. Е и с разкопчани панталони.
109
6
 
21
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Опълченците са виновни за всичко:малаиския Боинг,Шарли Ебдо,ИДИЛ,химическото оръжие на Садам(дето го няма),атентатите срещу СТЦ(09.11) и всичко друго за което се сетите!САЩ и питомците им са невинни като млади агънца
108
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Агонията на империята е придружена с много кръв.
107
16
 
6
 
! Отговори
айде на мекото преди 9 години
ЗА ДА СТАНЕШ ***-РУСОФИЛ И АТАКАКИСТ,ТРЯБВА ПЪРВО ДА БЪДЕШ КАТО СИДЕРОВ - ХОМОСЕКСУАЛИСТ!
106
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦРУ е майстор на звуковите компилации. Може и разговор от вчера между Мерлин Монро и Елвис Пресли да писне.Услужили са на подопечните укри.