Над 50 депутати на Камерън - в кампания за излизане от ЕС

Те формираха група "Консерватори за Великобритания"
7 юни 2015 14:52, Анисия Иванова
43
Над 50 депутати на Камерън - в кампания за излизане от ЕС
Снимка БТА

Над 50 депутати от консервативната партия на британския премиер Дейвид Камерън обявиха, че са готови да се включат в кампания за излизане на страната от ЕС, ако не бъдат извършени радикални промени в блока, предаде Ройтерс.

Депутатите формираха днес нова политическа група, наречена "Консерватори за Великобритания", която ще подкрепя усилията на Камерън за реформи и ако не бъдат постигнати значителни промени, ще настоява за излизане от ЕС.

Камерън се опитва да убеди европейските лидери да отговорят на исканията на страната му за реформи, преди да свика референдума за членството на Великобритания в ЕС към края на 2017 г., както е обещал.

"Пожелаваме успех на Камерън, но ако европейските чиновници не осъзнаят, че една от най-големите страни членки сериозно настоява за фундаментални реформи в отношенията, ние вероятно ще призовем британските избиратели да гласуват за излизане от съюза", каза депутатът консерватор Стив Бейкър.

Бейкър каза, че в групата са се записали повече от 50 депутати и че очаква броят им скоро да стане 100, включително и някои министри от правителството.

"Бях поразен, че десетки депутати са готови да гласуват за излизане от ЕС и няма да се съгласят на нищо по-малко от основна промяна", добави Бейкър.

Групата ще изготви в най-скоро време подробен списък с промените, за които настоява. Вчера лидерът на евроскептичната Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж призова всички евроскептични политици от конкурентните партии да изоставят личните си вражди и да започнат кампания за прекратяване на членството на Великобритания в ЕС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2017 г. ще е началото на края на тоя йезуитски гей клуб. Крайно време е армията от над 30 000 брюкселски *** да си намерят някаква смислена работа .
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kameran, predi da zaloji za izlizaneto ot EU, parvo trqbva da se qvi na Psihiatar ili ushen Lekar specialist! Aglichanite ako darjaha da izlqzat ot EU shte she da ima milioni protestirashti ili shtqha da glasuvat za partiqta na Furaj!!!
24
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Статия за Камерън и Великобритания - отново напъплена от Кремълски платени ***! Абе ***, вие в неделя не почивате ли? Какви Украйни, Китай и Русии, какви 5 лева? Къде в статията прочетохте ЕДНА дума за Изтока?
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си правете илюзии че при съвременните начини за обработка на информацията включително и такава от изборни резултати някой ще остави нещата да се развият от само себе си и в ущърб на големите интереси
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ягуар е собственост на Тата - индийци, 80% от петрола и ядрения флот са шотландски, т.нар Сити 95% зависи от Ротшилд и решенията на Америка, както и 85% от заможните англичани имат имоти и банкови сметки в ЕС държави. Живял съм доста на острова и докато амер. мечта е да почнеш с 1 долар и да станеш милионер, английската мечта е да продадеш всичко и да се заселиш на топло и сухо място, без да учиш местния език, като всички са ти слуги. Мазният Фарадж от UKIP има 2 апартамента в България,двуличник
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз лично бих се изкефил, ако излязат и всички ингилизи у нас, в Испания, Франция трябва скоропостижно да си събират парцалите и да се махат, както и да чакат по каналния ред с Конго Бонго за кратка виза. Популистите там обясняват как островът бил претъпкан заради поляци, испанци, румънци и българи, но свят ще им се завие, ако всички тези държави натирят алкохолизираните англета обратно. Да им се върнат 3 милиона бедни пенсионери без къщи, а да загубят 2 милиона образовани европ. работници? Хахах
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не искат просто 'по-малко влияние на Брюксел', а невъзможното - искат да не пускат европейци в англия, никой да не им ползва здравната и социалната система, но англичаните да ходят навсякъде без визи, да се лекуват безплатно е Европа и да се ползват от всички екстри на ЕС. Искат европ. фирми да имат седалища в Лондон, да плащат данъци там, а да изнасят стока без мита за Европа и предимно англичани да работят в тези чужди фирми. Тъй че Оланд и Меркел категорично ще ги ритат в ***:)
19
3
 
6
 
! Отговори
CC преди 8 години
Е ми все отнякъде трябва да се почне.
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много се надявам консерваторите да успеят да наложат така необходимите промени в ЕС. Не мога да разбера защо всички се хващат за референдума, а не за това, че те просто искат по-малко влияние на Брюксел, което до голяма степен би помогнало и на нас.
17
12
 
6
 
! Отговори
@ преди 8 години
До Спецараша където е влязла, не никне трева ; 0 Никой не ги иска тия алкохолици. Искат им само ресурсите и нищо друго.
16
2
 
3
 
! Отговори
Костя преди 8 години
На Украине нет средств для индексации социальных выплат и зарплат. Об этом заявила Министр финансов Украины Наталия Яресько, сообщает ZN.UA.Скиньтесь кто может,помогите!!!
15
0
 
7
 
! Отговори
До Момо преди 8 години
Момо хубави фирми си написал и наистина имат хубаво машиностроене и наистина не произвеждат само автомобили а и др. компоненти.Ролс ройс е на Немците както и Бентли както и Мини Купар. Роувър е на Китайците. За Ягуар бях чувал че Индийци щяха да го купуват.Май само Макларан си е тяхна.Но ако се отделят от ЕС дали няма тези автомобилни фирми да напуснат острова,много ще им отеснее пазара там а за европазара ще бъдат обложени със акциз и данък.А Ролс Ройс произвежда и двигателите за Еар Бус.
14
9
 
9
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Хайде де , дано се махнат и да си направят дуо със САЩ !На тяхно място да влязат Русия и Турция и .....чао Камерън , чао НАТО , чао и на Обамата!
13
6
 
7
 
! Отговори
Костя преди 8 години
США и их союзникам не удастся навязать России и Китаю "статус вассалов", который уже приняли Европа, Канада, Австралия и Япония. При дальнейшем давлении на Москву и Пекин мир может столкнуться с угрозой ядерной войны, пишет издание La Vanguardia.США играют с огнем, провоцируя серьезное военное противостояние на границах с Россией и Китаем, в то время как ни Украина, ни Южно-Китайское море не являются американским "задним двором", пишет испанское издание
12
7
 
17
 
! Отговори
Кур за поробителите преди 8 години
Ако Англия излезе от ЕС,това ще е разпадът на съюзът!!!!Щеше да е прекрасно ако преди това не бяхме унищожили икономиката си и не бяхме се изплюли на освободилата ни ръка!!!!Така оставаме на произвола или по-точно направо си ни подаряват на турция........както запада вече е правил!!!!!Стотици хиляди работещи в Англия ще бъдат върнати в България!!!Въобще дупихме се да ни таковат и докато чакахме дивиденти ни захвърлиха,като ***!!!!ЕС си свърши работата унищожи конкуренцията си в дадени държави
11
2
 
6
 
! Отговори
Момо преди 8 години
До до МомоИма добро машиностроене. Ролс-Ройс не правят само автомобили, Ягуар, МакЛарън, Роувър и т.н. 80% от интернет трафика между С.Америка и Европа минава през тях. И т.н.А ние нямаме абсолютно нищо.
10
1
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Преди 25 години си мислех, че до сега ще имаме единна Европа, с общи федерални закони, обща армия и единна външна политика.... Постигнахме Европа на крадливи чиновници, бедност в покрайнините, корупция стимулирана от центъра, васална външна политика към САЩ и невъзможност за защита. Това е Европа на политици като Кунева и Станишев ( за по нагледно). Колкото по бързо се разпадне толкова по-добре, няма да е добре само за Четвъртия Германски Райх на Меркел!
9
0
 
31
 
! Отговори
UK out преди 8 години
Ако надменните англичани гласуват за излизане от EU, това първо ще разцепи вътрешно UK защото шотландците, ирландците и дори уелсците са за оставане в EU. Ако референдума бъде успешен, сбогом Великобритания. Ще се разцепят на съставни части. Да не говорим че всички банки ще преместят централите си или в Дъблин, или във Франкфурт. Стискам палци англичаните да гласуват ЗА! Това ще бъде краят на империята на злото UK причинила мъки и страдания в целия свят. Давай Камерън! Режи клона по-бързо!
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сложете им визи за цяла Европа.
7
2
 
18
 
! Отговори
Лорд с пукнат грош преди 8 години
Камерън ще подпише смъртната присъда на Обединеното кралство, ако го изкара от ЕС! Шотландия, пък и ирландците и ден няма да траят самоизолирала се Великобритания и ще им теглят един пог мех хойн на ингилизите!!! Като се окажат с единствен верен съюзник другаря Путин, на колене ще молят да се върнат в ЕС!