Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО

Путин: САЩ целят неутрализиране на ядрения ни потенциал
Обновена: 11 ное 2015 08:11 | 10 ное 2015 18:35,
249
Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО
Снимка: Reuters

Русия ще разработва ударни системи, способни да преодоляват всяка противоракетна отбрана (ПРО). Това обяви президентът на Русия Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Още по темата
"Ние ще работим и над система за ПРО, но на първия етап, както вече неведнъж сме казвали, ще работим над ударни системи, които са в състояние да преодоляват всякакви системи за ПРО", каза той на съвещание за развитието на въоръжените сили, организирано в руския черноморски курорт Сочи.

Според Путин истинската цел на изгражданата от САЩ противоракетна отбрана е да бъде неутрализиран ядреният потенциал на Русия.

"Позоваването на иранската и севернокорейската ядрени заплахи е само прикритие за истинските планове (на Вашингтон)", отбеляза президентът.

Според него разширяването на системата за ПРО на САЩ е опит да бъде подкопан съществуващият паритет в областта на ракетно-ядрените оръжия, а по същество - да бъде разклатена цялата система на глобалната и регионалната стабилност.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: САЩРусияпутинПРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега разбирате ли защо България е най-бедната държава в Европа... защото Българи няма.. мъже няма.. истински жени няма.. Не ви е Бойко виновен! Виновни сте вие.. едните викат за Русия другите за САЩ.. и не ви дреме за собствената ви държава и тя затова я няма!
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте русофилските сайтове, не са много - евтин дизайн и съдържанито е предимно новини и коментари за Русия които я предсавят в полижителна светлина и пропагандират руските и православни ценности. Вижте русофобските сйатове - професионален скъп дизайн и просташко плюене по Русия. Интересно защо не пропагандират великите евроатлантически и англосаксонски ценности, защо няма еврофили и америконофили, а само озлобени русофилски кучета.
73
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе дей обиждай, човека има аутизъм, ти как искаш да изглежда
72
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен136 много грешиш, изборите, колите на пътя, техниката всичко доказва че в България няма русофили, има рублофили, кой си е купил нова руска кола, руска техника, кой гласува за бесепето или атака, кой си държи парите в рубли, кой ходи на почивка в русия, кой си праща децата да учат в Русия( не Путин и Лавров и Песков със сигурност ), 2,5 милиона българи са в западните държави в Русия колко са ? 25 000 по роднина връзка може би ? С изключение на пенсионерите изглежда няма русофили?
71
3
 
4
 
! Отговори
до Кретени преди 8 години
Чета коментариите по доло и се чудя от колко компетентни хора и на колко години са тези личности.С какво презрение и наивност се коментира за Русия и неините ръководители.Наричат руският народ и управлаващите я с обидни думи.....Така е по дефиниция - русофоб, фибия, мрази, обижда. Русофил - обича Русия, хвали Русия.
70
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте му само психопатския поглед на Путин. По-комплексиран и лабилен президент тези не са имали. Като говори и стиска зъби и лае като пудел..
69
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера защо няколко, или един трябва всеки ден да ни набиват в главите колко е велика русия и нейното оръжие ?...ми щоо, теб защо така те е страх от Русия?
68
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
RUSIA SHTE IZPOLZVA ZELIAT SI YADREN POTENZIAL,KOGATO SE NALOGI.
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопТова какво общо има с темата на статията.
66
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера защо няколко, или един трябва всеки ден да ни набиват в главите колко е велика русия и нейното оръжие ? Самия Путин го казва че го е страх от ПВО на на го над европа, въоръжения до зъби с руско оръжие Асад също го е страх от шепа бунтовници, Садам не може да ни каже, увиснало на въжето, Милошевич също имаше руско ПВО и замина на международния съд, руснаците с непобедимото си оръжие загубиха в Афганистан и студената война която те почнаха, но троловете друга песен пеят ? хъмм
65
2
 
10
 
! Отговори
Кретени преди 8 години
Чета коментариите по доло и се чудя от колко компетентни хора и на колко години са тези личности.С какво презрение и наивност се коментира за Русия и неините ръководители.Наричат руският народ и управлаващите я с обидни думи и епитети не достоини за една велика сила.И наи парадоксалното в случая е на какво одгоре,след като знаем че сме наи големите *** на континента.Голямо самочуствие няма що.Детински брътвежи,важното е да плюеш.
64
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПутинВ България няма русофоби. Всички които плюят Русия са платени, правят го за пари, не от фобия. Ако им плащат и Америка ще плюят, и майка си ще плюят.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПутинКакво ще ги съдиш пък ти боже русофобите? Че са русофоби ли?
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NASRAHA SE OT STRAH AMERIKANZITE--S PUTIN SHEGA NE BIVA.
61
5
 
4
 
! Отговори
Михал преди 8 години
До Путин-133;Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?
60
8
 
5
 
! Отговори
Михал преди 8 години
До Путин--124;Можеш ли хвана някой русофоб за оная работа и да го порасходиш?
59
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До хаха до 97Същата работа е и днес, ако някой си мисли че Русия няма пак да се репчат със студена война много греши, САЩ много добре знаят че Русия рано или късно пак ще започне студената война, но лека е ясен, оръжейно надпреварване и война Афганистански стил, 10 долара нефт за барел, космическо надпреварване този път няма, руснаците там изостанаха повече и от Китай и Индия
58
1
 
3
 
! Отговори
до Путин преди 8 години
това какво общо има с въпроса?
57
2
 
8
 
! Отговори
хаха до 97 преди 8 години
"между 1945 и 1960 Щатите имат превес в ядреното оръжие , защо не го направиха тогава , примерно"хаха, това е сред най-гадните въпроси за путинофилията - никога не отговарят!Преди балистичнте ракети (1960) ядрена война се водеше със стратегическа авиация, а там силите бяха поне 20 към 1 в полза на САЩ.Но не очаквай отговор, само скимтене и сменяне на темата.
56
2
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Одисей, съдейки по броя на коментарите ти, както и тяхното съдържание, мога само да кажа, че вонят много лошо. Толкова пoмия на едно място не се вижда другаде, освен под статии свързани с Русия.. Сигурно сънуваш Путин :-)