Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО

Путин: САЩ целят неутрализиране на ядрения ни потенциал
Обновена: 11 ное 2015 08:11 | 10 ное 2015 18:35,
249
Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО
Снимка: Reuters

Русия ще разработва ударни системи, способни да преодоляват всяка противоракетна отбрана (ПРО). Това обяви президентът на Русия Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Още по темата
"Ние ще работим и над система за ПРО, но на първия етап, както вече неведнъж сме казвали, ще работим над ударни системи, които са в състояние да преодоляват всякакви системи за ПРО", каза той на съвещание за развитието на въоръжените сили, организирано в руския черноморски курорт Сочи.

Според Путин истинската цел на изгражданата от САЩ противоракетна отбрана е да бъде неутрализиран ядреният потенциал на Русия.

"Позоваването на иранската и севернокорейската ядрени заплахи е само прикритие за истинските планове (на Вашингтон)", отбеляза президентът.

Според него разширяването на системата за ПРО на САЩ е опит да бъде подкопан съществуващият паритет в областта на ракетно-ядрените оръжия, а по същество - да бъде разклатена цялата система на глобалната и регионалната стабилност.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: САЩРусияпутинПРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
14
 
! Отговори
до №184 преди 8 години
Единствените изненадани бяха в ЦРУ и Пентагона... Затова хвърчаха оставки...
94
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Знам как е станало!Че той Путин плановете се там си ги мисли и по начина описан от тебе, те и за това сърдят на ла!на
93
12
 
11
 
! Отговори
до 175 преди 8 години
"Чини ми се, че Путин май го е измислил тоя план в ***."Нападението над Крим ги измисли в 7 сутринта. Щото в 9 самият му кабинет беше изненадан, това си пролича от обрата в прессъобщенията.Така е в диктатурата - като тото - диктаторът хвърля заровете и квот излезе... плаща народът!
92
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бългaрите рaботещиХи хи не сте истински русофили защото не сте в Русия , не сте и истински българи защото не те в България, ти май за себе си говориш, а ? И сега пак не в Русия а в Париж ? И това ми било русофил в Червата хи хи хи хи хи
91
2
 
7
 
! Отговори
до №173 преди 8 години
И що да питаме хора, които не живеят в България, децата им с знаят по няколко думи на български.... Какво общо имат те с българската култура!??? Особено пък тези от Коня!???
90
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 160168ми какви изследвания бе човек, какви русофили ? Някой питал ли е 2та милиона българи в момента работещи и живеещи в западните страни ? Те дали са русофили а живеят в Англия, Щатите, Австралия...? В България са само малцинства и пенсионери, за това в България работят 2 милиона в чужбина 2,5 милиона българи
89
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДо 156 то това малко стана доста отдавна другари свинари, от преди насесесера да се наseре и нас даже да омаца помните ли празните магазини и опашките с купони за стоки първа необходимост?
88
3
 
14
 
! Отговори
аналитик преди 8 години
много сурово предупреждение от наи влиятелният човек на планетата че от тук нататък разговорите ще стават сурови и кратки по добре се запасете с храна и вода
87
7
 
9
 
! Отговори
до 160 преди 8 години
"80% от българите са русофили дори и според шорошляшките изследвания."Излъгали са те.Според всички изследвания към:30% са русофили20% са русофоби50% са неутралнии това не се променя с времето (най-любопитния момент).
86
1
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Истината е, че хората са си хора и тук, и на другия край на планетата. Лошото е, че различните народи биват обработвани от новини, филми и всякакви средства с цел да се делят на такива и онакива, да воюват и мразят. В същото време тези, които провокират процесите доволно потриват ръце и планират следващия си ход по старата методика "разделяй и владей". Болшинството са заслепени от динамиката на живота, от лъскави дрънкулки и пошли предавания и не им остава време да отсеят истината...
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До въпросРазходки на чист въздух и редовно взимане на медикаментите!
84
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а бе, а що купувате руска газ и нефт. що ривете, че руснаци не идвали на черноморието и туризма губи милиони. що не си купувате американски нефт и газ, и не си дократа туристи от Калифирния и Аризона?
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До въпросТова ли е последната опорна точка :-), псакини дети!???
82
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
80% от българите са русофили дори и според шорошляшките изследвания. И броят им се увеличава със затъването на евроатлантическа България в мизерията.
81
1
 
11
 
! Отговори
кретени преди 8 години
Когато започнем да плюем и обиждаме се сещам зе някои ежедневни случки на улицата.Например:Младо момиче води на каишка пинчер на разходка.От среща идва кротко с водача си огромно куче също на повод.Като се доближат пинчера яростно започва да лае,дърпа се,ръмжи и налита да хапе .И то с голяма злоба.Стопанката обаче ко задържа на безопасно растояние.Голямото само го поглежда кротко и не му обръща внимание защото ако щракне със челюсти и краи.Та и нашата работа с драскачите по доло.Наивници.
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"131 най вече русофобите са младите умните и работливи хора,"...тъй де, умните и красивите, платените от американското посолство.
79
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"купил нова руска кола, руска техника, кой гласува за бесепето или атака, кой си държи парите в рубли, кой ходи на почивка в русия"...бате, па те руснаците предимно запатни коли карат и почиват по скъпи курорти в чужбина - значи са русофоби, а бате?
78
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Путин131 най вече русофобите са младите умните и работливи хора, русофилите са некадърни и мързеливи и чакат соца да се върне че да ходят но почивка без да работят
77
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП не са русофилска партия. БСП спряха Южен поток, БСП евродепутатите гласуваха за санкции срещу Русия,
76
13
 
5
 
! Отговори
до 138 преди 8 години
"велика сила" със заплати като в България - последната дупка на Европа - и със смъртност, болести, емиграция, инфраструктура като в Африка - хахахахаааа