Жени в Цюрих също се оплакаха от насилие като в Кьолн

Полицията получила 25 жалби за сексуални посегателства
7 яну 2016 21:18,
159
Жени в Цюрих също се оплакаха от насилие като в Кьолн
Снимка: архив, Ройтерс

Сексуални посегателства срещу жени като тези в град Кьолн в Германия е имало в новогодишната нощ и в Цюрих, съобщи Франс прес, позовавайки се на полицията в швейцарския град.

Още по темата
Получихме няколко жалби за сексуални посегателства и грабежи, посочи в комюнике полицията, правейки паралел с оплакванията, получени в няколко германски града.

Полицията в Цюрих започна разследване, като потърси съдействие от евентуални очевидци и призова ако има други пострадали от подобни посегателства, те да подадат жалби.

В полицията в града са били получени сигнали за 25 кражби в новогодишната нощ, когато край градското езеро са празнували около 120 000 души. Докато разследвала кражбите, полицията установила, че няколко жертви са съобщили и за сексуални посегателства. Няколко жени посочили, че били заобиколени и опипвани от "няколко мъже с мургава кожа", смесили се с тълпата.

Служители на реда уточняват, че повечето от жалбите са получени в последните 24 часа.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
5
 
! Отговори
истината преди 8 години
Ще става и по лошо.Тези случаи са само ,,проба'' на това как ще реагират-1)гражданите и 2) органите на реда. Реакцията е повече от ,,задоволителна'' На практика-няма особена реакция-хората са шокирани ,протестите са нищо ,полицията-неадекватна. Следващият път-тогава ще има изнасилвания и истински терор-палежи, разрушавания и убийства.Просто предупреждавам. И още нещо-това беше организирана акция.Следващата-също ще бъде организаирана
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Европа стана отвратително. Тази есен на гара Термини в Рим беше пълно с араби и чернокожи, които те гледат похотливо с едни такива криминални физиономии. Пълно е с жандармерия на гарата и въпреки това се чувствахме ужасно с дъщеря ми. Дори в Месина/сърцето на Сицилия/ беше пълно с такива. В Барселона същата работа. Старата цивилизация ще бъде затрита, жалко, много жалко...
58
1
 
8
 
! Отговори
Шарли Ебльо преди 8 години
Скоро ще има жалби и от мъже...
57
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...Служители на реда уточняват, че повечето от жалбите са получени в последните 24 часа.Ами да, страх ги е било да подават жалби до сега, понеже са се страхували, че ще ги обвинят в расизъм, ксенофобия и лошо отношение към беззащитните бежанци. Чак след като всичко стана публично и масово набраха кураж да се оплачат. А колко още има, които все още не са го направили...
56
0
 
5
 
! Отговори
Пигагас преди 8 години
Доживяхте гевропа
55
0
 
18
 
! Отговори
сосо преди 8 години
А,къде са феминистките организации в този случай.Защо мълчат.Сега е момента да се активират смислено
54
0
 
20
 
! Отговори
bibo преди 8 години
След неадекватнините реакциии на политици и медиии относно нападенията над жени,започна пропагандата.Как германците не се страхуват от бежанците,как им строят жилища,как децата успешно се интегрират в клас и др. подобни глупости.Как се интегрират в клас като не знаят немски.
53
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато започнаха оплакванията,че пришълците нападат жени по улиците и се държат нагло и арогантно,медиите неглежираха случаите.Дори платените от американските не правителствени организации предложиха да се провеждат курсове по сексуално ограмотяване на пришълците,защото видите ли те имали други разбирания относно секса.Получовека си мисли,че щом една жена не е с забулена и с дълъг до земята шлифер може да бъде изнасилена на улицата.Та дори и на *** се плаща и то след уговорка.
52
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От една година независими медии съобщаваха за единични случаи в различни страни,Германия,Белгия,Холандия,Норвегия за нападения,грабежи и изнасилвания на жени и момичета от групи пришълци.В училищата се разпространяваха призиви за бдителност от страна на ученичките,както и да не ходят по тъмно,предизвикателно облечени и да ходят само на групи,за да не станат жертви на нападения и изнасилвания от страна на получовеците.
51
0
 
21
 
! Отговори
от Швейцария преди 8 години
Не знам какво става в западна Европа? На 1-ви шефа на градската полиция се похвали колко мирна била тази година...после в медийте банди нападали полицаи, побоища, насилвания... да се чуди човек какво има предвид днешната полиция под "мир" в Европа. И всичко почнахме да научаваме вече след повече от седмица след случилото се - 4ма бежанци пребиваващи в Швейцария изнасили 2 малолетни в град на границата в Германия, чак днес излезе по новините. Колкото повече дни минават, толкова повече неща излиза
50
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"25 жалби за сексуални посегателства"...А колко са жалбите за липса на такива?Що разправии и разводи има из БГ и Европата,че мъжете не "уважавали "достатъчно жените...Хайде холъм,никой човек още не е разбрал кога какво точно иска жената...Както казваше един приятел:"Аз я онождам,тя ми казва,че ме обича!Море,ако мене някой се опита да ме оноди- ще му прережа гръцмуля?"Така е!Няма оправия!
49
0
 
1
 
! Отговори
толеранс преди 8 години
нека бъдем по толерансни
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ARABELITE SA PROKLYATIETO NA SADAM I KADAFI KAM EVROPA. DANO POSTIGNE SASHTOTO I NAY-GOLEMIYAT VINOVNIK ZA TOVA - USA.
47
5
 
2
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
Абе, българите, помните ли как Бойко ви изпържи с винетките и ви каза, че Гражданската отговорност ще поевтинее, пък тя взе, че се вдигна? А пък от вчера цената на петрола се срина до 32 - 33 долара за барел, а по вашите бензиностанции цените са като за 90 - 100 долара за барел. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ХА-ХА-ХА е***ье с подфърганье!
46
3
 
3
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До Драги махмутчоО-хооо, ГРАМОТНИЯ се появи! Нещо съществено имаш ли да казваш, или се довлече само, за да муфтиш за ПЪЛЕН ЧЛЕН, а ненаситнико?
45
7
 
3
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До До срязанитеЗа*е*и го тоя Джек Лондон и вземи да прочетеш малко съвременна статистика на тема "най-разпространеното име в Европа". В Англия, Белгия, Франция, Холандия и Германия най- разпространеното име МОХАМЕД. Скоро и в други държави ще е така. Нищо лично, просто колелото на историята се върти.
44
8
 
2
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
Типино за българите, пишат се глупости от чуждо име, с цел да се злепостави опонента. За българина е невъзможно да води нормален диалог. Може само да лъже, да краде и да се подиграва. Интелекта на българина не стига, дори за елементарен разговор. Ако не вярвате, отворете бе ге мамма. Там ще се видите отстрани, какво представлявате - празни приказки и разводняване на темата. Нищо смислено, само празни приказки. И после се чудите, защо ви се разпадат семействата и народа ви изчезва...
43
7
 
0
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До TRAKIEC_ORIGINALПалячо, тракийците сте останали само в могилите из Тракийската низина. Вашата семка е прекъсната преди около от 2000 години. Ти си "тракиец", ама от ж.к. Столипиново.
42
1
 
2
 
! Отговори
456 преди 8 години
До TRAKIEC_ORIGINALА вас кой ви брои за хора ,че не се сещам???Вие сте копия на балканските народи и то калпави!!
41
10
 
0
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До МахмутМай жена ти наскоро те е зарязала, заради някой от нашите и сега си малко нервен. Много български жени зарязаха мъжете си, заради мюсюлмани. Ще ти мине с времето.