Гняв в Анкара и закани към Холандия: Ще отмъстим!

Чавушоглу смята, че Холандия не иска силна Турция
12 мар 2017 11:11,
182
Гняв в Анкара и закани към Холандия: Ще отмъстим!
Снимка: Reuters

Министърът на външните работи на Турция обеща десетократно отмъщение на нидерланското правителство, предава Anadolu Agency.

"Каквито и стъпки да предприемат, ние ще предприемем десетократно повече действия. Не се страхуваме, но това което те правят е наистина нечовешко", заяви Чавушоглу в интервю за телевизия TRT, предаде "Фокус".

Още по темата

Външният министър на Турция подчерта, че правителството на Нидерландия действа антиимигрантски и антимюсюлмански в по-голяма степен дори от лидера на крайнодясната "Партия на свободата" Герт Вилдерс.

Относно мотивите за това Чавушоглу изтъкна: "Защото те не искат стабилна, силна и по-свободна Турция".

В ранните часове на неделя министърът на финансите на Турция заяви, че "фашисткото" решение на нидерландските власти за депортиране на министъра на семейството и социалната политика Фатма Бетюл Саян Кая от страната ще остане в историята като черно петно, пише вестник Daily Sabah.

Според финансовия министър на Анкара начинът, по който нидерландската полиция е третирала Фатма Бетюл Саян Кая, е неприемлив, добавяйки, че действията на местните власти провокират ислямофобия.

Междувременно Фатма Бетюл Саян Кая е излетяла с частен самолет от германския град Кьолн в посока към Истанбул, след като по-рано нидерландските власти я ескортираха до границата с ФРГ, предава Anadolu Agency.

В Кьолн турският министър бе придружавана от генералния консул на Анкара в рейнския град Хюсеин Емре Енгин. Самолетът, с който тя отпътува за родината си, бе предоставен на министъра на младежта и спорта на Турция Акиф Чаатай Кълъч за участие в редица събития в Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Садам имаше огромна армия но всички знаем какво стана.Турция е колос на глинени крака една седмица и е много и е ***.Но има много по ефикасни мерки от воина.Ердоган е пътник.Всички го чакат да стъпи на криво и да му подложат крак.
52
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз предлагам, на всеки турчин който живее в чужбина и особено в Холандия, Ердогсн да раздаде по един сгъваем Боздуган. Влизат във вражеските държави, скриват боздуганите и чакат знак от Ердо. Ердо дава знак и всички едновременно разгъват боздуганите и започват да наказват западните хора които им се присмиват. Ударват, бият и не прощават. И така цяла Европа и половин Америка ще им трепери и ще ги слави. Ехаааа, щем не щем ще им се подчиняваме.
51
2
 
22
 
! Отговори
до 62 преди 7 години
Само да ти кажа че целия свят ще застане (вече застана) зад тези с лалетата!!!Нека по възрастните се замислят .Преди 20 години какво беше отношението на запада към Турция? Добро !! 10 години по късно отношението към Турция беше относително добро но много европейци почнаха да имат 5 на ум!! Сега какво е отношението? По скоро негативно! Без да съм Баба Ванга или Нострадамус мога да кажа че след 10-15 години Целия запад неистово ще мрази Мюсюлманите до такава степен че да иска да ги унищожи!!!
50
3
 
23
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Не се правете ,че разбирате за какво говорите бе .Турката армия може да помете всички държави между нея и Холандия за 1 месец , с------------Като знам как великата турска армия превземаше пет месеца един трихиляден град Ал Баб в Сирия просто смях напушва всички военни по света.За сравнение България 1912 г. взе Одрин за две седмици!
49
19
 
8
 
! Отговори
9К51 преди 7 години
Тези с лалетата трябва много да внимават ... като войници са гола вода /по време на втората свет. война немците ги смачкват за 4 часа!!?/, трите турски армии може да ги размажат за часове. Да не говорим, че и никой от ЕС-а няма да си мръдне пръста ако турците решат да се поразходят из Европа /от историята знаем, че ги обичат тия работи/ пример- събитията в Кипър .. натовска страна разби друга натовска страна и по медиите имаше само "разтягане на локуми" .. решително осъждаме и т.н.
48
4
 
17
 
! Отговори
До 56 преди 7 години
Всички помним, как Ердокой ходи да хленчи при дядя Вова, ама извинявайте, ама купувайте ни доматите, моляяя, дайте туристи...ще купуваме газ, ще слушаме, ще ходим без шалвари във ваша чест, моооляяяя !
47
3
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Отмъщавайте .Отмъщавайте .Истината е че целия модерен свят очаква от вас точно това .Все пак трябва да се намери оправдание за унищожаването на 100 милиона вредни за планетата *** същества!!!
46
2
 
12
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Турската лирадевалвира,ЕрдоГанчо,Турция фалирва.
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГошоКато им спрем вноса на домати и клякат :) Доказано от джуджето.
44
3
 
31
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 7 години
Турците са дълбоко комплексиран народ!...ще си отмъстим...смях в залата...в кой век живеете бе, диваци?
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената функция на османската империя, а после и на изкуствено създадената Турция, е периодично да дърпа мечката за опашката, и като верен в***сал да охранява проливите в полза на западните велики сили. При така създадения достлук,между Турция и Русия, никой няма да търпи полуграмотния Ердоган, от което, ще го отнесе цял пуйкистан.
42
26
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Не се правете ,че разбирате за какво говорите бе про*стаци.Турката армия може да помете всички държави между нея и Холандия за 1 месец , с изключение на Германия.Основателни са претенциите на Ердоган , холандските дрогирани, обратни политиците да си държат езика зад зъбите .Защото и ние ще пострадаме ,с въшливата ни нищо и никаква армия и 24 часа няма да одържим на турската офанзива!! Трайте и бъдете добри със съседите ,защото с подкрепата на Русия,те са най- силни в Европа!!!!!
41
1
 
9
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 7 години
Да му мислят швабите. След нас те са с най голямо турско малцинство. Не мога ги мисля.
40
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герджика да гледа и взима пример от холандците. Какво се смуши и умря от страх, а трябваше този б-оклук Гьокче да бъде изритан отдавна. Професоре, един път удари по масата, покажи че ди мъж. А не да ти трепери гласчето като обясняваш. Турчулята създадоха гаДОСТ, Тиквара нищо не направи защото се разбраха, ще му пристанат ако влезе някой в парламента. Предателството му към България е огромно.
39
3
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Това племе ги има ,милиони са вече в Европа да си ходят в Турция нали държавата им е много развита
38
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Според финансовия министър на Анкара... действията на местните власти провокират ислямофобия."===А, я чакайте малко! Уж говорим за междудържавни отношения, а изведнъж фокусът се премества към исляма... Как стана така? Вие държава ли сте или халифат?
37
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагли, нагли, нагли !!!!! Това е от злоба, че никой вече не ги иска никъде, че никой не им обръща внимание, злоба че Европа има страхотен климат и плодородни земи а те са в пясъците и камъните! Искат да влязат и да черпят от благата наготово с презумцията един ден тези земи да станат техни!Дано ЕС да осъзнае какво се случва и да осъзнае какво ще се случи в бъдеще!
36
3
 
22
 
! Отговори
ABDAL KADIR DOMUZKI преди 7 години
DA TI KAZVAT CHE NE TE ISKAT I TI PAK DA VURVISH.
35
4
 
22
 
! Отговори
ABDAL KADIR DOMUZKI преди 7 години
NAI POSLE SE USETIHA TIA ZAPADNYATZI.SAMO TAKA,TAIA PAPLACH OT NISHTO NE RAZBIRA
34
5
 
34
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 7 години
Ако имаше конкурс по грозота плиткоумие и наглост, то турските политици с гарантирано първо място!!!!